Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Major League Soccer 2021 Futures Update: The Seattle Sounders a Strong Favourite

Actualizare Futures Major League Soccer 2021: Seattle Sounders un puternic favorit

Cu fiecare echipă aproximativ o duzină de jocuri în 2021 campanie, este un moment excelent pentru a analiza2021 alegerile viitoare ale Cupei MLS.

Ligii majore 2021Major League Fotbal se apropie de jumătatea drumului, așa că acum este un moment excelent pentru a verifica cotele MLS pentru a câștiga Cupa MLS 2021 – în timp ce echipele sunt libere pentru săptămâna din cauza începerii Cupei de Aur CONCACAF – și furnizați oActualizarea viitoarelor ligii majore de fotbal pentru iulie 2021.

Pentru a câștiga Cupa MLSBet99
Seattle Sounders4,90
Los Angeles FC7,60
Orlando City SC8,60
Sporting Kansas Oraș8,80
New England Revolution12,00

Numai șansele MLS ale primelor cinci echipe să câștige Cupa MLS 2021. în tabelul de mai sus. Toate cluburile sunt în prezent disponibile pentru pariuri laBet99. Cotele sunt din 11 iulie 2021.

The Seattle Sounders în mijlocul unui sezon all-time

TheSeattle Sounders find themselves firmly atop the MLS Cup odds as they are clearly the best team as we near the midseason point. The Sounders have yet to lose a game in 2021 – going 8-5-0 with a +15 goal differential. They are currently în ritm pentru 75,85 de puncte în acest sezon, ceea ce ar depăși recordul anterior de 72 stabilit de Los Angeles FC în 2019.

Seattle se ocupă de tot ce le aruncă echipele. Au învins deja LA Galaxy de două ori – probabil a doua sau a treia cea mai bună echipă din Conferința de Vest. Ei aupermis opt goluri la nivelul minim în ligă în 13 meciuri în acest sezon – și au permis doar o singură dată două sau mai multe goluri într-un joc (un egal 2-2 împotriva Vancouver Whitecaps ).

Raul Ruidiaz are un an de carieră pentru Sounders. El a marcatnouă goluri în acest sezon – mai mult decât a permis clubul său – și două din recordul său precedent în carieră. El este pe cale să doboare recordul clubului – 17 goluri de Obafemi Martins – și ar putea lua acasă premiul MLS MVP 2021.

Această echipă este în generalmai bună decât cea care a câștigat. Cupa MLS 2019 și are șansa de a deveni cel mai bun club MLS vreodată. Pariați pe ei pentru a câștiga Cupa MLS 2021.

Seattle Sounders Pentru a câștiga Cupa MLS 2021
4,90
Bet99

Orlando City SC cel mai bun- Echipa care caută în Conferința de Est

După ce a avut în sfârșit un sezon de succes în MLS în 2020 – a +15 diferență de goluri și un loc al patrulea, speră au fost ridicate pentruOrlando City SC intrând în sezonul 2021 MLS. Se pare că echipa și-a construit sezonul 2020 și acum este unul dintre – dacă nu cel mai bun club din Conferința de Est.

Orlando City SCse clasează pe primul loc în Conferința de Est cu un diferență de goluri de +8. Ei reușesc de ambele părți ale terenului, datorită producției excelente a lui Luis Carlos Almeida da Cunha (șase goluri și trei pase decisive) și Pedro Gallese (patru porți netede în șapte meciuri).

Într-unmai slab decât obișnuit Conferința de Est, Orlando City SC are șanse mari de a avansa în finala Cupei MLS – unde orice rezultat este posibil.

Orlando City SC Pentru a câștiga Cupa MLS 2021
8,60
Bet99

Poate o echipă din România să câștige Cupa MLS 2021?

Pentru a câștiga Cupa MLSBet99
Montreal Impact40,00
Toronto FC90,00
Vancouver Whitecaps140.00

A fost un an greu pentru cele trei echipe ale României – obligate să mai joace un sezon la sud de graniță din cauza restricțiilor de călătorie. Cu toate acestea,nu este totul nenorocire și întuneric pentru cele trei francize. Există șansa de a reveni pe teritoriul României la sfârșitul lunii iulie – cu fanii care pot participa la meciurile din România pentru prima dată în peste un an.

Această știre este binevenită pentru toți, dar mai ales pentruMontreal Impact.Impact se depășește în acest sezon. La începutul anului, au fost considerate una dintre cele mai proaste echipe din ligă – dar după 12 meciuri, se află pe locul patru în Conferința de Est.

Apărarea a fost punctul forte al Montrealului. Impact în 2021. Grupa este la egalitate la cele mai puține goluri permise în Conferința de Est –renunțând la doar 11 goluri. Este un semn foarte promițător pentru un club care le-a permis adversarilor să marcheze de 60 de ori – clasându-se pe locul 22 din 24 de echipe în urmă cu doar doi ani.

Echipa încă mai are nevoie de un pic mai mult de punctaj pentru a fi un candidat serios, dar cu 22 de meciuri până la final în sezon, au timp să găsească o soluție de punctaj înainte de finalul sezonului. Ne place, de asemenea, cotele loracum la 40.00. Ar putea să se întoarcă în curând acasă și să înceapă doar să joace mai bine. Tocmai am asistat la o performanță superioară a Canadiensului de la Montreal – chiar și cu o prezență limitată de fani. Impactul ar putea avea un noroc similar într-un oraș înfometat de un câștigător.

Montreal Impact Pentru a câștiga meciul
40,00
Bet99

Cele mai bune case de pariuri sportive pentru a paria pe Major League Soccer

Găsiți cele mai bune case de pariuri sportive online pentru a paria pe fiecare meci MLS de acum până la finala Cupei MLS 2021. Utilizatorii noi care se înscriu prin linkurile de mai jos pot primi un bonus exclusiv de bun venit – perfect pentru a paria pe jocuri MLS.

    Vezi toate pariurile sportive g Site-uri