Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Portland Can Claim The 2021 MLS Cup

Portland poate revendica Cupa MLS 2021

A fost un sezon lung și greu și suntem la ultimele două echipe din MLS. Sâmbătă,Portland Timbers va distra NYCFC la Providence Park, sperând să câștige al doilea titlu MLS, în timp ce echipa din New York își propune să câștige trofeul în primul lor titlu. -ever Final.

Pe cine favorizează pariorii?

Playoff-urile nu au fost ușor de parcurs, atât pentru casele de pariuri, cât și pentru pariori, deci înaintea unui joc în care ambele echipe au o putere puternică. șansă, casele de pariuri adoptă o abordare prudentă. Parorii care verifică cele mai bune case de pariuri sportivecele mai bune case de pariuri sportive vor găsi două echipe foarte bine potrivite, cu Portland, în general, evaluat la aproximativ 2,65 și NYCFC puțin mai scurt, cu remiza străinul celor trei la 3.20.

Câștigătorul Cupei MLSSports InteractionBetwayBet99
Portland2,602,752,66
NYCFC2,502,602,62
Remiză3,203,103,25

Drumul lui Portland către finală

În ceea ce a fost un sezon MLS epuizant și imprevizibil, traseul lui Portland către finală a fost unul sinuos. Și-au început campania pierzând trei din primele patru meciuri și nu s-au lovit de nicio formă până în august. Dar o serie de șapte victorii din opt la începutul toamnei i-a dus în primele patru

Ei s-au confruntat confortabil cu Minnesota în primul tur al playoff-urilor și apoi au învins una dintre performanțele sezonului. Colorado, înainte de a încheia basmul playoff-ului de la Real Salt Lake în Conferința de Vest pentru a ajunge la a treia finală a Cupei MLS în șapte ani.

Cum a ajuns NYCFC ajunge acolo?

Giantii din New York au fost candidați consecvenți la playoff, dar nu au fost întotdeauna în fața marelui ocazie și, cu siguranță, și-au făcut viața grea de data aceasta.

Ei au fost inconsecvenți de-a lungul sezonului regulat, dovedindu-se incapabili să pună laolaltă o succesiune de victorii, dar o mini-serie de trei victorii și un egal la sfârșitul programului lor le-au permis să se strecoare pe locul al patrulea, deși cu cea mai strânsă dintre marje.

Cu un avantaj acasă în prima rundă, ei au reușit să-și calmeze nervii învingând Atlanta și apoi au produs o res afișare ilentă împotriva New England Revolution, învingătorii fugari ai Supporters Shield, învingându-i la loviturile de departajare. Prima lor finală a Cupei MLS a fost asigurată când au învins o echipă din Philadelphia, slăbită de pandemie, în finala conferinței.

MLS Cup Final Team News

NYCFC este probabil să se confrunte cu o formație și mai dură de la Portland Timbers în finală, deoarece echipa gazdă ar trebui să aibă doi jucători de atac semnificativi pe care să îi aducă în linie.| ||693

Dairon Asprilla, who earned a red card during the Colorado game, is certain to be back for Saturday and there is a good chance that Timbers fans will also be able to welcome back playmaker and attack leader Sebastian Blanco. He was on the bench for the RSL game but is expected to start here.

Dar și vizitatorii vor fi mai puternici decât în ​​runda precedentă, datorită revenirii lui Taty Castellanos. Cartonașul său roșu împotriva Noii Anglie l-a exclus din meciul de la Philadelphia, dar golgheterul comun MLS va fi dornic să revină în acțiune și să asigure Gheta de Aur, precum și Cupa MLS.

Portland. Pentru a câștiga Cupa MLS
2,75
Betway

Cel mai bun pariu pentru finala Cupei MLS

Timbers au arătat în acest sezon că au capacitatea de a schimba stilul de joc și asta poate fi un avantaj crucial în jocurile unice dacă planul A nu funcționează. Ei știu să joace la pauză, bazându-se pe o apărare solidă și, dacă primesc un avantaj, sunt adepți să păstreze posesia.

Celălalt factor în favoarea lor, desigur, este suportul gazdă. . Aceasta va fi prima finală a Cupei MLS pe ​​care au jucat-o la Providence Park, iar atmosfera va fi probabil zgomotătoare. Unul sau doi jucători NYCFC ar putea găsi acest lucru copleșitor, dar, mai important, le va oferi Timbers jucătorilor un impuls uriaș.

NYCFC nu poate fi subestimat, chiar dacă au fost norocoși să înfrunte o echipă semnificativ slăbită din Philadelphia în finala conferinței. Ei au arătat că pot învinge pe cei mai buni atunci când câștigă în New England și au, probabil, cel mai mortal atacant din MLS în Castellanos.

Promite să fie un joc absorbant, dar într-un concurs strâns, avantaje minore pot deveni factori majori, iar jocul pe terenul lor de acasă este un factor semnificativ în favoarea lui Portland, împreună cu experiența lor considerabilă în finala Cupei MLS, și contează pe ei să câștige a doua Cupă MLS.

Peste 2,5| ||736 Total Goals
1,90
Sports Interaction

Alte pariuri finale ale Cupei MLS

Finalele mari pot fi nervoase și jocuri cu scoruri scăzute, dar există șanse mari ca acesta să depășească tendința. Portland a fost al doilea cel mai bun marcator în Vest, în timp ce NYCFC s-a clasat, de asemenea, pe locul al doilea pentru goluri în Est, așa că, dacă ambele echipe sunt la cel mai bun punctaj, un pariu pe Peste 2,5 goluri ar putea oferi valoare.

Cele mai bune pariuri sportive online pentru Pariați pe fotbal

Verificațicele mai bune cote la fotbal vizitând aceste recomandăriPariuri la fotbal MLS sites where you can find all the MLS Cup Final markets you need.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive