Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Best Bets on MLS the Week of July 7

Cele mai bune pariuri pe MLS săptămâna 7 iulie

Pregătește-te pentru această săptămână de acțiune din Major League Soccer cu cele mai bune pariuri pe această săptămână de jocuri.

Cu cluburile luând o pauză de zece zile (mai mult pentru unii) din cauza începerii Cupei de Aur CONCACAF, există o mulțime de acțiuni MLS în această săptămână. Pentru a vă ajuta să intrați în acțiune, avemcel mai bun pariu pe MLS săptămâna 7 iulie.

Echipa de acasăSports InteractionSports InteractionSports InteractionAway Team
New England Revolution1,524,31 (Remiză)5,19Toronto FC
Austin FC2,753,40 (Remiză)2,35Los Angeles FC
Seattle Sounders1,544,20 (Remiză)5,20Houston Dynamos
Chicago Fire2,493,45 (Remiză)2,60Orlando City SC
Vancouver Whitecaps3,053,40 (Remiză)2,19Real Salt Lake

Toronto FC vs. New England Revolution

Sezonul lui Toronto FC de până acum a fost nimic mai puțin decât un dezastru. Clubul este ultimul în Conferința de Est, cu doar cinci puncte în 11 jocuri. Clubul vine, de asemenea, cu o pierdere7-1 în fața D.C. United, ducând la concedierea antrenorului lor principal Chris Armas. Antrenorul asistent Javier Perez preia atribuțiile – cel puțin pentru acest joc.

Ne placeToronto FC să luăm un nou antrenor principal atunci când ies pe teren pe stadionul de acasă al New England Revolution. Toronto FC nu poate fi atât de rău pe tot parcursul sezonului. Auterminat în top-5 în Est patru din ultimele cinci sezoane și au făcut trei apariții în Cupa MLS.

Valoarea este, de asemenea, relativ sus pe Toronto FC. TFC esteneînvins împotriva New England în ultimele patru meciuri.

Toronto FC Pentru a câștiga meciul
5.19
Sports Interaction

Austin FC vs. Los Angeles FC

Extensia Austin FC a arătat destul de bine în primul sezon, reușind să aleagă cu uncâștigă sau egal în șapte din primele 12 jocuri – cu patru rezultate în ultimele cinci.

Au pierdut în fața Los Angeles FC în primul lor meci al sezonului, dar arăta ca o echipă mai bună aproape trei luni mai târziu. Austin FC vine de la cea mai mare victorie de până acum – ovictorie de 4-1 asupra Portland Timbers.

Los Angeles este încă cel mai bun club în acest meci. Cu toate acestea,Austin acasă a jucat mai bine decât a jucat pe drum. Văd că acest joc se termină la egalitate.

Austin și LAFC Remiză
3.40
Sports Interaction

Seattle Sounders vs. Houston Dynamos

Este greu de argumentat împotrivaSeattle Sounders being the best team înMLS în acest sezon. Ei sunt la egalitate cu cele mai multe puncte din ligă – în ciuda faptului că au jucat un meci mai puțin decât Sporting KC. Ei au, de asemenea, cel mai mare diferență de goluri dintre orice club la +13 – făcându-i doar unul dintre cele două cluburi (Orlando City) cu un diferență de goluri pozitivă de două cifre.

Cotele la acest meci sunt destul de substanțiale deoarece Houston se află în prezent pe un loc în playoff. Dar dacă te uiți la istoria dintre Houston și Seattle, începe să aibă mai mult sens. Houston a câștigat împotriva lui Seattle în ultimele șapte jocuri.

Houston are șinu a câștigat niciun joc în ultimele cinci. În schimb, Seattle nu a pierdut încă un meci în acest sezon (șapte victorii și cinci remize). Seattle este echipa mai bună. Luați-i să câștige jocul.

Seattle Sounders Pentru a câștiga meciul
1,54
Sports Interaction

Chicago Fire vs. Orlando City SC

Orlando City călătorește la Chicago cu trei puncte masive pe linie într-unul dintre cele mai mari meciuri ale săptămânii. Orlando City se află la trei puncte în spatele New England cu un joc în mână și un diferență de goluri mai bună. Chicago a avut unele lupte în acest sezon – merge 2-2-7 cu o diferență de goluri de -7.

Chicago a avut succes jucând acasă împotriva lui Orlando. Ei au 4-2-2 în ultimele opt întâlniri de la Chicago, cu Chicagodepășind pe Orlando cu 21 la 9.

În timp ce Chicago a avut succes împotriva Orlando, au jucat o singură dată unul împotriva celuilalt în ultimii doi ani. Ultima lor întâlnire – la Orlando – i-a văzut peOrlando i-a învins cu 4-1 (cea mai mare victorie a lui Orlando împotriva lui Chicago). Ne place Orlando pe drum ca echipă superioară în acest joc – mai ales că ei sunt ușor defavorizați.

Orlando City SC Pentru a câștiga meciul
2.60
Sports Interaction

Vancouver Whitecaps FC vs. Real Salt Lake

O confruntare intrigantă, ca să spunem cel puțin Vancouver Whitecaps este echipa gazdă, dar meciul are loc în Salt Lake City. Ei au jucat anul acesta la Salt Lake – ca Real Salt Lake ca echipa gazdă. Salt Lake a câștigat jocul cu 3 la 1.

Acest joc face parte de șapte meciuri fără victorie pentru Vancouver – ducând la căderea lor în partea de jos a tabelului Conferinței de Vest. Real Salt Lake nu este cu mult mai bun în acest sezon decât Vancouver, cudoar 13 puncte în comparație cu cele nouă din Vancouver.

Vancouver a remizat împotriva Seattle. acum două jocuri, sugerând că zilele lor mai rele au trecut în urmă. Cu toate acestea,jucând acasă împotriva Utah este un dezavantaj pentru Vancouver și probabil îi împiedică să revină în coloana câștigătoare în această săptămână.

Real Salt Lake Pentru a câștiga meciul
2,19
Sports Interaction

Cele mai bune pariuri sportive online pentru a paria pe MLS

Find the cele mai bune case de pariuri sportive online pentru a paria pe sezonul Major Soccer League. Utilizatorii noi se pot alătura prin linkurile de mai jos pentru a primi un bonus exclusiv de bun venit pe care îl poți folosi pentru a paria pe clubul tău preferat din România – sau pe orice alt joc MLS din program.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive