Casumo
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
MLS Best Picks for the Week of July 19

Cele mai bune alegeri MLS pentru săptămâna din 19 iulie

Găsițipariurile noastre pentru următoarea săptămână aAcțiunea MLS – care prezintă aici revenirea echipelor în România.

Cu Toronto și Montreal (și sperăm că în curând Vancouver) revin în România, este un moment minunat să fii fan MLS. Deși participarea este limitată, toată lumea are în continuare șansa de a paria pe echipele preferate. Așadar, pregătește-te pentru încă o săptămână de pariuri pe fotbal cu cele mai bune alegeri ale noastreMLS pentru săptămâna 19 iulie.

Toronto FC vs. New York Red Bulls

Pentru a câștiga meciulSports InteractionSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga meciul
Toronto FC2,17Remiză (3,50) )2,80New York Red Bulls

Chiar dacăToronto FC se află pe locul 13 în Conferința de Est, tot ceea ce înconjoară echipa merge în direcția corectă. Sub noul manager Javier Perez,clubul este neînvins. Echipa tocmai l-a revenit pe Jozy Altidore, care a marcat prompt în egalul 1-1 al clubului împotriva lui Orlando. Și am menționat că joacă în Toronto cu fani în tribună?

We a susținut Toronto FC învictorie supărată împotriva revoluției din New England și îi susținem din nou miercuri.

Dacă anulați anul trecut – când Toronto a jucat doar împotriva echipelor României din oraș și nu a avut fani prezenți – TFC are în prezent un meci de șapte (inclusivMLS Playoffs)sine neînvinsă în capitala Ontario.

New York a jucat prost pe drum în acest sezon. Sunt1-1-4 în timp ce sunt depășiți cu șapte la 11. Regulile și restricțiile ar putea fi, de asemenea, o provocare pentru echipele MLS care vizitează România. Orlando, una dintre cele mai bune echipe din campionat în acest sezon, a putut obține doar o egalitate împotriva lui Toronto. New York nu este la nivelul lui Orlando și ne așteptăm ca necazurile lor să continue.

Toronto FC Pentru a câștiga meciul
2,17
Sports Interaction

FC Cincinnati vs. Atlanta United FC

Pentru a câștiga meciulSports InteractionSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga meciul
FC Cincinnati2.09Remiză (3.25)3.15Atlanta United FC

A fost un Sezon dezamăgitor pentru Atlanta până acum – ocupat pelocul al zecelea cu un record de 2-7-4. După ce a pierdut sâmbătă în New England, echipa l-a retrăit pe managerul Gabriel Heinze de atribuțiile de antrenor principal – care ar putea fi mișcarea de care au nevoie pentru a declanșa o creștere în a doua jumătate a sezonului. Toronto a făcut recent același lucru și a câștigat patru puncte în două jocuri.

Atlanta joacă împotriva Cincinnati miercuri – un club care se luptă cu un record de 3-3-6 și un diferență de goluri de -9.

Acest joc estea șasea întâlnire din toate timpurile dintre aceste cluburi din Conferința de Est. Atlanta conduce seria cu 3-1-1, dar cluburile și-au împărțit ultimele două întâlniri în timpul sezonului de jos al Atlanta de anul trecut. Atlanta nu este la fel de bună ca în 2018 (când au câștigat Cupa MLS) și 2019. Cincinnati nu este, de asemenea, nimic de scris despre - indicând potențialul unui remiză în această confruntare.

Cincinnati și Atlanta Pentru a se încheia la egalitate
3,25
Sports Interaction

Inter Miami CF vs. New England Revolution

Echipa gazdăBodogBodogBodogEchipă în deplasare
Inter Miami CF2,80Remiză (3,60)2,14Revoluția New England

Caserii de pariuri de laInteracțiune sportivă have set some good Cote de pariuri MLS pe New England Revolution – surprinzător, deoarece New England este prima în Est și Miami este cea mai proastă echipă din ligă (opt puncte în 11 jocuri).

Cea mai importantă problemă a Miami este marcarea. Ei au o medie slabă0,82 goluri pe meci și nu au reușit să înscrie în șapte din 11 jocuri (dah). New England este a doua echipă cu cel mai mare punctaj din ligă – cu 23 de goluri în 14 jocuri, dar nu reușește să marcheze doar în trei jocuri.

Este greu să-ți placă ceva ce face Miami în acest sezon, așa că mergi cu aechipă de pe primul loc împotriva lor este o idee deloc.

New England Revolution Pentru a câștiga meciul|| |832
2.14
Sports Interaction

Alerta supărată: Real Salt Lake vs. Los Angeles Galaxy

Văzând locul al treilea LA Galaxy ca un dezamăgit semnificativ împotriva lui Real Salt Lake este ceva ce suntem încântați să vedem în această săptămână de acțiune MLS. În timp ce LA Galaxy a jucat o repriză slabă într-o înfrângere în fața Vancouver Whitecaps, ei au fost una dintre cele mai bune echipe din ligă în sezonul MLS 2021.

De asemenea, joacăjocuri consecutive în Utah – casa actuală a Vancouverului Whitecaps. În timp ce zborul de la LA la Utah nu este o nebunie, a rămâne într-un oraș pentru următorul tău joc are beneficiile sale.

Istoria Galaxy împotriva Real Salt Lake este interesantă. În timp ce au 8-3-3, datând din 2015, Real Lake Salt are două victorii cu 6-2 în acea perioadă (câștigă mare sau nu câștigi deloc, cred). Nu ne așteptăm ca această echipă din Salt Lake – care arecu o medie de 1,58 goluri pe meci – să marcheze la acel nivel în acest meci (chiar dacă cel mai mare defect al lui Galaxy este apărarea). Mergeți cu valoarea de pariu pe Galaxy pentru a câștiga acest meci.

Los Angeles Galaxy Pentru a câștiga meciul
3,69
Sports Interaction

Cele mai bune case de pariuri sportive online pentru a paria pe MLS

Găsiți mai joscele mai bune case de pariuri sportive onlinepentru a paria pe Major League Soccer. Utilizatorii noi pot obține unbonus exclusiv de bun venit prin link-urile de mai jos – perfect pentru a paria pe clubul tău favorit din România sau pe orice alt joc MLS care urmează săptămâna aceasta și în restul sezonului .

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive