Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Latest Betting Picks for United, Inter Milan, Barcelona and Lyon Games

Ultimele alegeri de pariuri pentru jocurile United, Inter Milan, Barcelona și Lyon

Pandora Hughes completeazăbest betting picks pentruacțiunea de pariuri pe fotbal din weekend.

Odată cu pauza internațională încheiată, sa revenit la afacerea gloriei interne în | ||647European fotbal cu afprogramul complet al jocurilor. Pentru a începe să cântăriți șansele europene, iată patru jocuri pe care să vă concentrați – câte unul din fiecare dintre cele patru ligi mari. Și nu uitați, continuați să verificațicele mai bune case de pariuri sportive pentru a vă asigura că aveți cele mai bune cote la fotbalul european.

ProgrameSports InteractionBetwayBet99
Leicester Oraș3,463,503,50
Manchester United1,912,052,05
Remiză3,453,603,50
Lazio|| |6753.153,403,25
Internazionale2,112,202,22
Remiză3,253,303,33
Lyon2.132,152,20
Monaco2,903,103,00
Remiză3,503,753,60
Barcelona1,50|| |7001.531,56
Valencia5,196,005,50
Remiză4,114,334,33

Leicester vs Manchester United, 2021-10-16

Manchester United lost their way prior to the international break, having dropped points against Everton and Aston Villa, but they can get back on track in the Premier League sâmbătă, luând trei puncte din confruntarea cu Leicester City.

Absența luiRaphael Varane este o îngrijorare pentru fanii United, dar ar trebui să-l aibă disponibil pe Marcus Rashford pentru a le oferi o putere de foc suplimentară în avans și se confruntă cu o echipă care încă nu să meargă în această campanie din Premier League, de aici poziția lor scăzută actuală de 13th.

Leicester avea mari speranțe de a-și forța în sfârșit drum în top. patru în acest sezon, dar lucrurile nu au mers conform planului până acum și au câștigat doar două puncte din ultimele patru jocuri, o serie de formă care a inclus o înfrângere în fațaBrighton și remize cu Crystal Palace și Burnley.

Performanțele mai slabe ale United în acest sezon au venit acasă în ligă, în timp ce pe drum au învins atât West Ham, cât și Wolves, obținând genul de victorie pe care au avut-o. va trebui să provoace pentru titlu. Pauza de laPremier League acțiunea sperăm că le-a reîmprospătat echipa și că arăta ca un pariu solid dacă poți obține cote de 2,00 sau mai mari.

Manchester United Pentru a-l învinge pe Leicester
2,05
Betway

Lazio vs Internazionale, 2021-10-16

Maurizio Sarri| ||759 is a manager exigent cu un anumit stil de joc care poate dura ceva timp pentru a se încorpora atunci când preia o nouă echipă, și asta cu siguranță a fost cazul cu Lazio.

Giantii Romei au fost simbolul impredictibilității până acum în acest sezon, cu trei victorii, inclusiv o victorie foarte binevenită asupra Romei, precum și două egaluri și două înfrângeri dezamăgitoare, dintre care cel mai recent – ​​3-0 în deplasare la Bologna – ridicând o mulțime de întrebări despre echipă.

Internazionale,între timp, își desfășoară treburile cuimpressive efficiency. Pierderea unor jucători cheie în vară a însemnat că mulți experți îi anulau, totuși ei sunt neînvinși în Serie A până acum și au acumulat puncte cu regularitate.

Meciul de sâmbătă este probabil cel mai greu meci al lor de până acum, dar sunt într-o formă excelentă de goluri chiar acum și pot profita din plin împotriva unei echipeLazio care va filipsează doi jucători cheie: legendarul atacant Ciro Immobile și fundaș Francesco Acerbi.

Internazionale Pentru a învinge Lazio
2,22
Bet99

Lyon vs Monaco, 2021-10-16

Giantii franceziLyon au suportat până acum un sezon dificil în Ligue One și nu va deveni mai ușor atunci când primesc o echipă în formă de Monaco pe Groupama Stadium sâmbătă seara.

Trei victorii din nouă meciuri reprezintă o întoarcere slabă pentru echipa lui Peter Bosz și, în timp ce au pierdut doar două, pur și simplu nu adună suficiente victorii împotriva echipelor mai sărace pentru a-și îndeplini speranța s-au îmbunătățit pe locul al patrulea din sezonul trecut și se găsesc pe poziția a zecea în tabel.

Ei vor aveaIslam Slimani înapoi în clasament. formația de start în acest weekend, deși vor fi fără portarul Anthony Lopes, ceea ce este îngrijorător pentru o echipă care nu a ținut foaia curată acasă tot sezonul. Ei se vor confrunta, de asemenea, cu o echipă încrezătoare din Monaco, care a marcat nouă în ultimele trei, adunând nouă puncte pe parcurs.

Totuși, acesta este un derby local și acele jocuri au tendința de a sfida carte de formulare. Lyon a reușit să atragă patru din nouă până acum, iar cu Slimani în avans, pot cauzaMonaco, așa că o remiză aici pare cea mai bună opțiune.|| |817

Draw Lyon vs Monaco
3,75
Betway

Barcelona vs Valencia, 2021-10-17

Barcelona a avut un răgaz binevenit din mizeria internă cu pauză internațională, dar va trebui să înceapă să găsească puncte înLa Liga sau ar putea fi îndreptându-se spre una dintre cele mai proaste performanțe ale lor. Ei intră în meciul de duminică cu două locuri sub adversarii lor, după ce au câștigat până acum trei victorii din nouă, au marcat 11 și au primit 7.

Veștile bune pentru fanii Barca sunt că se confruntă cu o echipă din Valencia. care pare să-și fi pierdut din avânt. În timp ce înfrângerile față deReal Madrid și Sevilla nu au fost sfârșitul lumii, scăderea de puncte împotriva Cadizului și Athletic Bilbao a fost o dezamăgire.

Nu știu. Nu mă aștept ca acest joc să fie frumos, având în vedere abordarea probabilă precaută a Valencia și lipsa cronică de formă a Barcei, dar gazdele au talentul în echipă pentru a înlătura adversari precumValencia and I’m backing them to get a welcome victory.

Valencia Pentru a învinge Barcelona
6,10
Tonybet

Best Online Sportsbooks to Bet on Soccer

Consultați cele mai importante site-uri de pariuri de mai jos. Puteți obține cele mai recentecele mai recente cote la fotbal și cea mai bună valoare când pariați pe fotbalul european cu acești parteneri de pariuri.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive