Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Club World Cup Free Picks: Liverpool vs Flamengo

Alegeri gratuite la Cupa Mondială a cluburilor: Liverpool vs Flamengo

Suntem înDoha, Qatar pentru finala Cupei Mondiale a Cluburilor 2020, în timp ce deținătorii actuali ai Ligii CampionilorLiverpool iaupe Flamengo. Meciul are loc peSâmbătă, 12:30 (EST) pe Stadionul Internațional Khalifa.

Echipa braziliană tocmai a învinsRiver Plate pentru a fi încoronatăcampioana Copa Libertadores 2019, câștigând joc2-1. Se vor confrunta cu una dintrecele mai bune echipe din lume, condusă de unul dintrecei mai buni manageri din lume.

Cine va fi încoronat campion al Cupei Mondiale a cluburilor?

 

Liverpool (1,48) vs Flamengo (5,00)

Oamenii lui Jurgen Klopps caută să cel mai mare succes al sezonului trecut și caută într-o poziție bună pentru a face exact asta.Ei sunt încă în FA Cup, ultimele 16 ale Ligii Campionilor, finala de Cupa Mondială a Cluburilor și sunt favoriți fugitivi pentru a câștiga Premiership.

Flamengo va trebui să-și ridice jocul de la ceea ce i-a luat la Estadio Monumental „U” pentru a-l preda pe argentinian giganți pentru a câștiga Copa Libertadores.

Glienii caSalah, Mane și compatriotul lor Firmino will cause the Flamingo defense all kinds of problems. Liverpool’s relentless pressing and ability to move the ball around the pitch will likely be too much for the Rio side.

Flamengo îl are pe starman Gabriel Barbosa să se întoarcă împotriva Scousers. Klopp va fi conștient de talenteleTalentele împrumutate de la Inter Milano, dar se va confrunta cu Matip și cu cel mai bun fundaș central din lume, sub forma lui Virgil Van Dijk.| ||683

Take Liverpool to win.

Liverpool Pentru a-l învinge pe Flamengo
1,48
PowerPlay

 

Alegerea Parlay: Liverpool va câștiga și peste 3,5 goluri în total (3,38)

Liverpool a câștigat deja această competiție de 3 ori, în timp cepartea braziliană a reușit doar una.

Deși această statistică nu este foarte importantă, trebuie să fie a notat căLiverpool conduce Premier League cu 10 puncte și a anulat un deficit de 3-0 împotriva Barcelonei sezonul trecut, apoi a câștigat Liga Campionilor.

Liverpool este o echipă de atac din față în spate. Au doi dintre cei mai buni fundași dinTrent Alexander-Arnold și Robertson, apoi oameni caFabinho și Virgil to keep things steady at the back.

Flamengo a câștigat liga internă anul acesta, și cu o oarecare distanță, cu Santos la aproximativ 16 puncte în spatele lor la sfârșitul sezonului. Au și câțiva capete cu experiență în echipă, cu jucători precumFelipe Luis și Diego.

Având în vedere modul în care Liverpool a jucat pentru ultimul cuplu de sezoane, întotdeauna vor fi goluri în finală. Flamengo este o echipă puternică, dar pestealegerea liberă de fotbal iată un câștigător sigur în ochii noștri.

Așteptăm ca Liverpool să câștige și peste 3,5 goluri .

Liverpool Pentru a câștiga și peste 3,5 goluri în total
3,88
Betway

 

Alegerea jucătorului: Sadio Mane va înscrie oricând (2,30)

Cote de pariuri pe fotbalsoccer betting odds favorizează Liverpool la toate pariurile, dar am vrut să-l evidențiem pesuperstarul senegalez Sadio Mane. El este adesea în umbra coechipierului său egiptean Mohammad Salah, dar extremul este un erou necunoscut al acestei echipe Liverpool.

Tânărul de 27 de ani a fost o revelație de când s-a alăturat în 2016. El a marcat 108 puncte în 260 de jocuri, și a făcut 54 de pase decisive în acel timp. Are o asistență medie la fiecare joc, ceea ce este adesea ratat.

Salah a fost întotdeauna în centrul atenției, dar Mane este atât de productiv și clinic în fața poartă. Klopp va face bine să-l păstreze în următorii ani.

Acum este în plină experiență și va fi pe radarul celorlalte mari cluburi europene.

Deși a fost un meci aproape împotriva lui Monterrey, există puține șanse ca Klopp să-l lase pe acesta să scape.

Ia-l pe Sadio Mane să marcheze oricând.

Sadio Mane Să marcheze oricând.
2,30
Bet365