#HalaMadrid
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Best Soccer Free Picks And Predictions La Liga June 12-15

Cele mai bune alegeri și pronosticuri gratuite de fotbal La Liga 12-15 iunie

Pe măsură ce ligile sportive de pe tot globul reiau sau dau startul pentru sezonul 2020, ne uităm la Liga Spaniei caBarcelona și Real Madrid se luptă pentru titlu.

Șansele sunt la roșu acum, cuPremier League urmează să înceapă din nou la mijlocul săptămânii miercuri, iar restul ligilor europene caută să urmeze exemplul.

La Liga a revenit ieri, cu candidații la titluSevilla a câștigat 3 puncte împotriva Real Betis. Alături de cei doi mari, Sevilla are șanse de a câștiga titlul 2019/20.

Caintră în ziua 28 este totul de jucat. cu doar două puncte separă liderii ligii Barcelona și cel mai bun Real Madrid din capitală. Dar cine va fi încoronat campioni La Liga?

Sâmbătă, 13 iunie: Mallorca (11.00) @ Barcelona (1.27)

Thelast time Barcelona played they took three points off a strong Real Sociedad side, care în prezent ocupă locul al patrulea în clasamentul La Liga.

De data aceasta, se vor confrunta cu o echipă slabă din Mallorca, care stau în zona retrogradării în ultimele 11 jocuri ale sezonului.

Cotelecote la pariuri pe fotbal îi favorizează foarte mult pe oaspeții Barcelona. Cu oameni cacel mai mare marcator din La Liga Lionel Messi, Antoine Griezmann și Luiz Suarez gata de plecare, ei vor fi supuși unui adevărat test sâmbătă.

Mallorca are un diferență de goluri negativă de -16, ceea ce nu este de bun augur că va înfrunta echipa cu cel mai bun punctaj din ligă. Fotbalul liber al Barcelonei va fi probabil mult prea mult pentru Mallorca.

Luați Barcelona ca să câștige.

Barcelona Pentru a învinge Mallorca
1.27
PowerPlay

😎#FridayFeeling
Este cineva cu adevărat surprins în acest moment?pic.twitter.com/kdC6STgvf1

— FC Barcelona (de la 🏠) (@FCBarcelona)12 iunie 2020

Duminică, 14 decembrie: Real Madrid (1.24) @ Eibar (12.00)

Real Madrid s-a luptat uneori în acest sezon. Pierderea superstarului Cristiano Ronaldo la Juventus i-a rănit.

Dar introducerea talent precum Eden Hazard din Belgia a fost creată pentru a fi un înlocuitor mai mult decât adecvat. Cu toate acestea, un sezon afectat de accidentări a deranjat orice șansă ca acest lucru să se întâmple.

Vom vedea duminică revenirea numărului 7 al lui Real, alături de restul galacticos, în timp ce se confruntă cu o echipă care se luptă cu Eibar.

În timp ceEibar nu este o parte puternică, se luptăretrogradare și vor da tot ce au timp de 90 de minute. O echipă obstinată, cu câteva pietre prețioase în echipă capabilă să realizeze momente câștigătoare.

Indiferent de asta,Los Blancos au una dintre cele mai bune echipe din lume pe hârtie| ||735 and will be too much for the visitors.

Alege Realul pentru a câștiga.

Real Madrid Pentru a învinge Eibar
12.00
Bodog

¡Faltan 2️⃣ DÍAS!
🌟@hazardeden10
🔜@SDEibar#RMLiga | #HalaMadrid pic.twitter.com/ShB4QFzTHV

— Real Madrid CF⚽ (@realmadrid)12 iunie 2020

Luni, 15 iunie: Levante (4.75) @ Sevilla (1.70)

Meciul de luni va fi al doilea joc pentru Sevilla de când La Liga a revenit pe ecranele noastre. Ei vor călători la Valencia luni seară pentru a înfrunta o echipă Levante bine organizată, cuPaco Lopez dirigând lucruri Levante a jucat un fotbal grozav în acest sezon.

În timp ceLa Liga se simte adesea ca o cursă cu doi cai,Sevilla are încă șanse exterioare de a câștiga titlul|| |787 if they win all their remaining games. They’ll be reliant on Barcelona and Real Madrid slipping up, but that’s not unheard of and they’ll keep plugging away until the end.

Șansele favorizează o victorie a Sevilla și pe bună dreptate. Ei sunt conduși în atac deLucas Ocampos, care are 11 goluri pentru sezon și va căuta să-și adauge din nou numărul săptămâna viitoare.

Levante va trebui să sape adânc pentru a scoate ceva din acest joc și simțim că va fi o întindere.

Mergi cu Sevilla pentru a lua cele 3 puncte.

Sevilla Pentru a-l învinge pe Levante
1,70
Sports Interaction

💥 IMPARABLE@coke23andujar 💥#ElGranDerbi pic.twitter.com/CyNTe1gbEz

— LaLiga (@LaLiga) 11 iunie 2020