Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
CONCACAF Gold Cup Picks Going Into the Knockout Stage

Selecții pentru Cupa de aur CONCACAF intră în faza eliminatorie

Opt țări continuă înCupa de aur CONCACAF 2021| ||635 – with the United States and Mexico again the favourites to win North America’s top soccer trophy. Let's alegem the cele mai bune pariuri.

Cu Faza grupelor în retrovizoare oglindă, este momentul perfect pentru a verifica cele opt țări rămase în Cupa de Aur CONCACAF 2021 și a analiza șansele lor de a câștiga turneul. Puteți găsiSelecțiile noastre pentru Cupa de Aur CONCACAF care intră în faza eliminatorie mai jos.

Cea mai bună țară pentru a câștiga Cupa de aur CONCACAF 2021

To Win the 2021 CONCACAF Gold CupSports Interaction
Mexic2,50
SUA2,63
Costa Rica11.03
Qatar13.04
România16.98
Jamaica|| |67221.57
Honduras25,97
El Salvador26,08

După câteva spectacole bune de țările mai devreme în faza grupelor, inclusiv România (mai multe despre ele într-un minut), intrând din nou în faza eliminatorie, este o confruntare întreMexic și Statele Unite pentru cel mai bun pariu pentru a câștiga2021 Cupa de Aur CONCACAF.

Noastrepredicțiile anterioare la Cupa de Aur CONCACAF 2021 ne-a făcut să sprijinim Statele Unite pentru a câștiga turneul. Cu toate acestea, după ce am urmărit trei meciuri și luând în considerare performanțele jucătorilor, sprijinim Mexic pentru a câștiga turneul.

Mexic a fost singura echipă în timpul Faza grupelora nu permite un gol. Într-un turneu, în care puterile s-au sărbătorit cu țări mai mici – marcarea de goluri este ușor supraevaluată la intrarea în faza eliminatorie.

Remiza Mexicului – împotriva Honduras – estefavorabilă pentru a ajunge în semifinale. Honduras are o victorie împotriva Mexicului în ultimele opt meciuri, iar apărarea sa a permis patru goluri în trei jocuri.

După victorie, Mexic probabil are de-a face cu o echipă românească cu mâna scurtă și cu unAmerican squad lacking their best player în finală (Christian Pulisic a marcat golul câștigător împotriva Mexicului în prelungiri în finala Ligii Națiunilor CONCACAF). Mergeți cu Mexic pentru a câștiga a 12-a Cupă de Aur.

Mexic Pentru a câștiga Cupa de Aur CONCACAF
2,50
Sports Interaction

El Salvador the Underdog no one wants to Play

În previzualizarea meciurilor din weekendul trecut, am vorbit despre istoria rivalității El Salvador versus Mexic (dacă o poți numi o rivalitate). În timp ce El Salvador a adăugat o altă înfrângere la numărul lung împotriva Mexicului, a fost tipul de joc în care poți vedea că aceasta este o echipăpe nimeni pe care ar trebui să-l iei ușor.|| |733

El Salvador wrapped up the Group Stage scoring more goals against Group A than Mexico (patru vs. trei) în timp ce a permis un singur gol în înfrângerea în fața Mexicului (oferind fiecărei țări patru goluri în etapă).

El Salvador joacă Qatar în faza eliminatorie – nu este un meci ușor, dar din punct de vedere istoric ar trebui să mergi cu cluburile CONCACAF.Nici o țară non-CONCACAF nu a câștigat turneul, iar asta include trei ani cu Brazilia. Îi putem vedea supărând Qatarul – și folosind apărarea de calitate pentru a câștiga Cupa de Aur CONCACAF 2021.

El Salvador Pentru a câștiga Cupa de Aur CONCACAF
26,08
Sports Interaction

Poate România să-și revină după accidentările devastatoare?

România a avut o etapă de grupe reușită – care s-ar fi putut încheia cu un prim loc în clasamentul lor. grup, dacă nu pentru un gol permis 20 de secunde în1-0 înfrângerea în SUA. Acum, doar câteva zile mai târziu, se pare că putem arunca totul din faza grupelor după știrile recente despre accidentări ale echipei.

România will go into the Knockout Stage fără atacanți Ayo Akinola și Cyle Larin. Larin a terminat faza grupelor cu trei goluri – la egalitate cu Romell Quioto pentru cele mai multe goluri la sfârșitul fazei grupelor. Akinola și-a rupt ACL este exclus din restul turneului și restulToronto FC 2021.

Pierderea lui Larin este cel mai mult. Cu Alphonso Davies plecat pentru odihnă, Larin trebuia să preia atribuțiile ca atacant cu cel mai mare punctaj al echipei.Larin a avut șapte goluri și pentru România în timpul acestei preliminarii la Cupa Mondială – și vor avea nevoie de el înapoi când vor relua în septembrie.

România vs. Costa Pariuri Rica

Pentru a câștiga meciulSports InteractionSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga meciul
România3,10Remiză ( 3.00)2.26Costa Rica

Deși câștigarea Cupei de Aur este probabil exclusă pentru România acum – deoarece probabil va trebui să obțină victorii împotriva Mexicului și Statelor Unite pentru a realiza isprava, România poateîncă să bată și să joace bine împotriva altor țări, inclusiv Costa Rica.

Nu suntem sigur dacă România va câștiga definitiv acest joc – motiv pentru care pariem pe un egal în acest meci. Costa Rica și România aua jucat la egalitate în ultimele trei întâlniri la Cupa de Aur CONCACAF.

România mai are talent în atac fără Cyle Larin – cuStephen Eustaquio marcând două goluri în faza grupelor și Jonathan Osorio și Junior Hoilett au marcat fiecare câte un gol.

Costa Rica a avut câte doi jucători și au marcat câte două goluri în faza grupelor – Celso Borges și Joel Campbell. Putem vedea fiecare echipă având unul dintre acei băieți înregistrând un gol în regulament,formând un egal 1-1 și ceva prelungiri în această confruntare din sferturile de finală a Cupei de Aur CONCACAF .

România și Costa Rica Pentru a se încheia la egalitate
3,00
Sports Interaction

Cel mai bun Pariuri sportive online pentru a paria pe Cupa de aur CONCACAF

Găsiți mai jos cele mai bunecele mai bune case de pariuri sportive online pentru a paria pe Cupa de aur CONCACAF. Utilizatorii noi se pot alătura prin linkurile de mai jos pentru a primi unbonus exclusiv de bun venit – pe care îl puteți folosi pentru a paria pe restul turneului Cupei de Aur CONCACAF 2021.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive