Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
European Weekend Soccer Picks: Bayern a Good Bundesliga Bet

Selecții de fotbal din weekendul european: Bayern, un pariu bun din Bundesliga

Există un program completde fotbal în toate marile ligi europene șiCSB vă aduce alegerea acțiunii de pariuri la mijlocul săptămânii din Germania, Anglia, Spania și Italia

Pe cine sunt în favoarea pariorilor?

Celecele mai bune case de pariuri sportive care oferă cote la meciurile din Bundesliga din această săptămână evaluează Bayern la 1,25 în meciul de vineri împotriva lui Wolfsburg, în timp ce Premier League engleză, Leicester beneficiază de avantajul piețelor de pariuri pentru jocul lor împotriva lui Tottenham. În Italia, Atalanta este favorită cu 1,75 împotriva Romei, iar Real Sociedad este favorită pentru a învinge Villarreal în ceea ce ar putea fi un meci strâns.

Bayern v WolfsburgSports InteractionBetwayBet99
Bayern1.211,251,25
Wolfsburg9,0010,009,50
Remiză6,016,565,50

Bayern Munchen v Wolfsburg, 2021-12-17| ||675

The reigning Bundesliga champions have a solid six-point lead at the top of the table and having completed a perfect Champions League group record, winning all six games, they will sign off for the winter break with a relatively straightforward home tie against Wolfsburg.

Au scăzut puncte, împotriva Borussia Monchengladbach și, mai surprinzător, împotrivaFrankfurt și Augsburg, dar asta nu s-a oprit. ei strângând unul dintre cele mai bune recorduri din topul ligilor europene în timp ce găzduiesc un al zecelea titlu consecutiv.

Lucrurile par mult mai puțin optimiste pentru adversarii de vineri. După ce au ajuns în fruntea tabelei după un început puternic, ei au ieșit de pe șine într-un mod dramatic, pierzând patru la rând, ceea ce a dus la plecarea antrenorului principal Mark van Bommel. El a fost înlocuit de Florian Kohfeldt, dar nu s-a înregistrat prea multă îmbunătățire, deoarece echipa a continuat să scadă pe tabelă.

Desigur, învingerea campionilor în curs ar fi un impuls major și i-ar oferi Wolfsburgului ceva de făcut. construi mai departe în Anul Nou. Având în vedere performanțele lor recente, acest lucru pare puțin probabil, iar victoria acasă este cea mai bună opțiune aici.

Bayern Munchen Pentru a învinge Wolfsburg
9,83
Betway

Leicester v Tottenham, 2021-12-16

Antonio Conte a avut un impact major într-un interval scurt de timp la Tottenham, dar luna aceasta a avut s-a confruntat cu o altă provocare, deoarece efectele COVID 19 au făcut ravagii planurilor sale.

Un meci – o egalitate în Europa League cu Rennes – a fost anulat, în timp ce meciul de sâmbătă împotriva Brightonului a fost amânat, iar jucătorii, antrenorii și personalul sunt potențial vulnerabili la contractarea virusului, creând o cale prin decembrie agitat și începutul lunii ianuarie. programul a devenit îngrozitor de dificil pentru omul care a condus anteriorChelsea la titlul Premier League.

Pentru numărul său opus, acest joc reprezintă o șansă de a înregistrează o succesiune atât de necesară de victorii consecutive, după victoria cu 4-0 a lui Leicester asupraNewcastle în weekend. Lipsa de consecvență a fost problema echipei lui Brendan Rodgers, dar ei au un palmares puternic pe teren propriu și au chef să profite de adversarii slăbiți joi seară.

Leicester To beat Tottenham
2,15
Betway

Atalanta v Roma, 2021-12-18

Atalanta și-a continuat remarcabilul serie de victorii împotriva Veronei în weekend, extinzând acea secvență la șase și au rămas neînvinși în Serie A din 3 octombrie. În prezent, pe locul trei, au ambiții rezonabile de a concura pentru titlu și vor avea o bună oportunitate de a-și asigura în continuare. poziţia lor când se înfruntă cu Roma sâmbătă.

Oaspeţii au arătat abilităţi, dar s-au luptat pentru genul de consistenţă care a definit cândva echipele antrenate deJose Mourinho| ||747. The ‘Special One’ is not quite as formidable these days and his approach has yet to work in Rome, as they go into this game in seventh place.

Pe partea pozitivă, Roma a reușit să spargă un doi. -un joc de pierderi consecutive când au învins Spezia în weekend, dar această sarcină este mult mai grea și având în vedere luptele lor recente, este greu să fii încrezător în șansele lor împotriva acestor adversari. Va trebui să pariezi la un preț scurt dacă vrei să mergi cu Atalanta, dar ar trebui să fie și mai scurte.

Atalanta Pentru a învinge Roma
1.78
Bet99

Real Sociedad v Villarreal, 2021-12-18

După ce a petrecut câteva săptămâni în frunteaLa Liga în toamnă, sezonul Real Sociedad a luat o întorsătură dramatică spre rău și trei înfrângeri consecutive i-au lăsat în cădere liberă.

Cea mai recentă înfrângere mare a venit în forma unei înfrângeri cu 4-0 în fața lui Real Betis, rezultat care a prelungit, de asemenea, stria fără goluri la patru jocuri. De fapt, problemele lor în fața golurilor i-au făcut ca echipă cu cel mai mic punctaj în primele opt.

În jocul de weekend, încrederea nu va fi mare în rândurile Societății, dar ar putea fi ajutați. prin faptul că vizitatorii lui Unai Emery îndură și ei o cursă grea. Villarreal a câștigat doar două din ultimele nouă și marchează doar un gol pe meci. Cu șansele să fie puține pe teren în acest joc, egalitatea pare a fi soluția logică.

Real Sociedad Pentru a egala cu Villarreal
3.20
Sports Interaction

Cele mai bune case de pariuri sportive online pentru a paria pe fotbal

Verifică cele mai bune cote la fotbal by visiting these recommended sites where you can find the latest pariuri în Bundesliga alegeri și cea mai mare valoare.

    Vezi toate sporturile B Site-uri de reglare