Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
European Soccer Picks: Back Real to Win Madrid Derby

Selecții de fotbal europene: Înapoi Real pentru a câștiga Derby-ul de la Madrid

Există un program complet defotbal în toate marile ligi europene și CSB vă oferă alegerea acțiunii de pariuri din weekend în Spania, Germania, Anglia și Italia

Pe cine favorizează pariorii?

Există o mulțime de jocuri importante în Europa în acest weekend și fanii care verificăcele mai bune case de pariuri sportive pot găsi câteva oportunități de pariere interesante

În meciul de top al weekendului, Madridul Derby, casele de pariuri l-au evaluat pe Real drept favoriți puternici la +100, în timp ce în Premier League engleză, Chelsea este cotată drept câștigătoare confortabile împotriva Leeds. În Germania, Leipzig are în jur de -120 pentru a învinge rivalii din Bundesliga, Borussia Monchengladbach, iar duminică, Atalanta în formă are cele mai bune șanse de a câștiga meciul cu Verona.

Real v AtleticoSports InteractionBetwayBet99
Real Madrid2,052,152,14
Atletico Madrid3,253.403,40
Remiză3,253,403,33

Real Madrid - Atletico Madrid, 2021-12-12

Real Madrid intră în derby-ul de la Madrid, lăudându-se cu un avantaj mare față de rivalii din oraș în clasamentul de top spaniol. Atletico este cu zece puncte în urmă, pe locul al patrulea, în timp ce Sevilla, pe locul doi, este în urmă cu opt, iar o victorie pentru Real aici ar fi un impuls semnificativ pentru speranțele la titlu. a descoperit un nivel remarcabil de consecvență în ultimele săptămâni, iar acum au jucat zece meciuri fără înfrângere, în toate competițiile. În ligă, au acumulat șase victorii la rând, iar cu

While their rivals have faltered, Real have discovered a remarkable level of consistency in the last few weeks, and have now played ten games without a defeat, in all competitions. In the league, they have run up six wins in a row, and with Barcelona și deținătorii Atletico se luptă, sunt pe drumul spre titlu.

The same optimism is in short supply in the Atletico camp. The usually strong defence that has carried the team over several seasons has been faltering and Diego Simeone seems to have been affected by their loss of form, failing to make the most of the array of attacking talent he has available. As if that wasn’t bad enough, he may be without key striker and leader Luis Suarez this weekend.

Trebuie să te întorci la sezonul 2015-16 pentru a găsi ultima dată când Atletico a câștigat această egalitate și Nu-i văd să pună capăt acel record în starea lor actuală.

Chelsea v Leeds 2021-12-11

Există semne de slăbiciune, în sfârșit, în juggernaut Chelsea? Echipa lui Thomas Tuchel a fost una dintre cele mai bune echipe ale Europei până acum în acest sezon, dar câștigătorii actuali ai Ligii Campionilor au alunecat în ligă, câștigând doar două din ultimele cinci în Premier League.

Echipa lui Thomas Tuchel a câștigat doar una dintre ultimele lor două în clasamentul de top. Au fost frustrați acasă de Burnley șiManchester United și au pierdut ultimul meci la West Ham. Ei au, de asemenea, dezavantajul de a intra în acest joc, după ce a jucat un meci obositor de 3-3 în Liga Campionilor la Sankt Petersburg la mijlocul săptămânii.

Rămâne îndoielnic că Leeds este echipa care să profite din plin de orice slăbiciune, în ciuda faptului că lunga rivalitate dintre aceste două echipe, dar, oricât de imprevizibile sunt, echipa lui Marcello Bielsa este capabilă de un fotbal sublim și, având în vedere că Chelsea este disponibilă la cote prohibitive de scurte, un pariu la egalitate arată ca drumul de urmat dacă cauți. pentru valoare.

Hellas Verona v Atalanta, 2021-12-12

Verona a obținut o victorie atât de necesară în ultimul lor meci din Bundesliga, deși au fost ajutați de o eliminare la Venezia care a permis ei să treacă cu o victorie cu 4-3.

Totuși, ei vor trebui să se îmbunătățească considerabil dacă vor concura cu vizitatorii de duminică. Echipa lui Gian Piero Gasperini este una dintre cele mai puternice dinSerie A în acest moment și se poate lăuda cu o serie de nouă jocuri neînvinsă în ligă. Ei sunt deosebit de eficienți în deplasare și au înregistrat șapte victorii impresionante și un egal în cele opt meciuri în deplasare.

Verona poate fi greu de jucat și va face tot ce poate pentru a frustra Atalanta, dar oaspeții au prea mult impuls și sunt alegerea evidentă aici.

RB Leipzig v Monchengladbach, 2021-12-11

Atât RB Leipzig, cât și Borussia Monchengladbach ar fi sperat să fie mult mai sus în tabel în această etapă a sezonului și niciunul nu va intra în Ciocnirea de sâmbătă sub orice formă. Leipzig a suferit înfrângere în ultimele treiBundesliga jocuri și este pe locul unsprezece, în timp ce Monchengladbach este pe locul 13a locul după ce a pierdut în fața Köln și Freiburg.

Incapacitatea lui Monchengladbach de a performa pe drum este principala lor problemă. Au pierdut cinci din șapte meciuri în deplasare și asta nu sugerează că vor prospera în călătoria lor la Leipzig.

Leipzig, în ciuda dificultăților lor, a avut un oarecare succes în Europa, unde o victorie cu 5-0 împotriva Brugge și un succes impresionant cu 2-1 împotriva lui Manchester City i-au ajutat să obțină un loc în Europa League. Ei se pot lăuda, de asemenea, cu un record solid pe teren propriu, care, înainte de înfrângerea cu Leverkusen, îi făcuse să înregistreze patru victorii la rând. Acesta pare un joc ideal pentru a-și relua campania.

Cele mai bune pariuri sportive online pentru a paria pe fotbal

Consultațicele mai bune cote la fotbal|| |723 by visiting these recommended sites where you can find the latest Pariuri La Liga alegeri și cea mai mare valoare.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive