Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Europa League Betting Update

Actualizarea pariurilor Europa League

Pandora Hughes ne aduce cele mai recente mișcări de pariuri dinPronostici de pariuri în Europa League .

Analiza Europa League 2021/22

Prima rundă aMeciuri din grupa Europa League a produs partea lor de surprize și fotbal distractiv. Leicester City și Napoli au jucat o remiză distractivă în Grupa C în alegerea meciurilor din primul tur, în timp ce West Ham United a făcut un început puternic la întoarcerea în fotbalul european. Totuși, la turneu, doi participanți spanioli au găsit lucrurile mai dificile, în timp ce o înfrângere surpriză pentru Lazio le-a îngreunat sarcina de a se califica din Grupa E.

Europa League OutrightSports InteractionBetwayBet99
Leicester10,0013,0010,00
Napoli10,0013,0010.00
West Ham12,0013,0012,00
Leverkusen14.0021,0014,00
Lyon14,0021,0014,00
Real Sociedad15,0017,0015,00
Lazio19,00| ||68326.0019,00
Frankfurt19,0029,0019,00
Real Betis20,0021,0020,00
Monaco21,0029,0021,00
PSV Eindhoven30,0034,0030,00
Sparta Prague40,0051,0040,00
Marsilia40,0034.0040,00
Celtic50,0 067,0050,00
Steaua Roșie Belgrad50,0051,00 50.00

Echipele engleze pe pistă

Echipele din Premier League au un record bun în Europa League iar pariorii care au susținut Leicester sau West Ham pe piețele definitive vor fii mulțumit de începuturile pe care le-au făcut. Leicester s-a luptat pe plan intern și vor fi ușor dezamăgiți că au lăsat un avantaj cu 2-0 să scape împotriva lui Napoli, dar echipa italiană este principala lor rivală atât în ​​Grupa C, cât și în competiție în ansamblu, așa că o egalitate este un rezultat satisfăcător. în ceea ce pare o secțiune simplă.

Suporterii West Ham vor fi deosebit de mulțumiți de victoria lor de la Zagreb. Această echipă Hammers are foarte puțină experiență europeană, dar a realizat o performanță solidă în Croația, care i-a pus pe drum în Grupa H, cu două meciuri directe pe teren propriu de urmat.

West Ham Pentru a câștiga titlul Europa League
13.00
Betway

Avoare mixtă pentru echipele spaniole

Spania a dominat acest turneu în ultimii ani and their Europa League entrants are usually heavily backed. This time around, however, there seemed to be little confidence in the two La Liga sides, and early results suggest that might have been justified.

Real Sociedad au fost considerate cele mai bune dintre cei doi concurenți din acest an de către pariorii din Europa League, dar eiau fost ținuți la un punct împotriva PSV Eindhoven. S-au scurtat puțin la pariurile Outright, poate după o serie de trei victorii în La Liga, dar acele victorii au venit împotriva echipelor mai mici, iar juriul încă nu are în vedere capacitatea lor de a menține recordul puternic al Spaniei în Europa League.

Real Betis nu se aștepta să provoace echipele de top din turneu, dar acestea s-au scurtat semnificativ după o victorie distractivă4-3 în fața lui Celtic. That result did at least showcase their resilience, but Celtic are not in great shape at the moment and Betis backers will be concerned that they were 2-0 down to the Scottish side and almost let the win slip from 4-2.

Real Sociedad Pentru a câștiga titlul Europa League
17.00
Betway

Lazio pierde teren

Lazio au fost cotați în primele cinci de pe piața Outright înaintea primei runde a meciurilor din Grupă, darpierderea neașteptată față de Galatasaray i-a văzut coborând în clasament, deși forma lor internă incertă poate avea de-a face și cu asta. De asemenea, merită remarcat faptul că deplasarea Galatasaray este una dintre cele mai grele meciuri din calendarul european.

Colegii de speranță italieniNapoli va fi mai fericit cu deplasarea lor. forma dupăasigurându-și un punct la Leicester, mai ales având în vedere că au trecut cu 2-0 la un moment dat și cu o victorie internă asupra lui Juventus, aceasta a fost un excelent începe sezonul 2021-22.

Cei doi reprezentanți ai Bundesliga au avut averi amestecate. Bayer Leverkusen, evaluat de parori drept a patra favorită pentru Europa League în acest sezon, a început cu o victorie solidă cu 2-1 pe teren propriu împotriva lui Ferencvaros, deși a trebuit să vină din spate pentru a câștiga victoria, Eintracht Frankfurt a fost ținut acasă de Fenerbahce, pentru care Mesut Ozil a marcat un gol vital.

Franţa are trei echipe în Europa League în acest sezon, şi speranța lor cea mai puternică, Lyon, a început bine cu o victorie cu 2-0 la Glasgow împotriva lui Rangers. Monaco a început și cu o victorie, deși doar cu un singur gol, împotriva lui Sturm Graz, în timp ce Marsilia a trăit o seară frustrantă la Moscova, când un gol de Tino Anjorin în minutul 89 a salvat un punct pentru Lokomotiv.

Lazio| ||813 To win the Europa League Title
26.00
Betway

Puține modificări în pariurile directe

Prima rundă de rezultate a produs doar ușoare modificări în Piața Pur și simplu pentru Europa League. Leicester și Napoli sunt în continuare în fruntea listei, dar acum li se alătură West Ham, care a înăsprit lucrurile datorită victoriei solide de la început.

Cei mai mari jucători sunt Betis, care au scurtat după victoria lor asupra lui Celtic,în timp ce Lazio au deplasat, deși asta s-ar putea dovedi a fi o reacție exagerată. Jucătorilor par să le ia câteva săptămâni să se adapteze stilului de joc al lui Maurizio Sarri, dar el știe să câștige această competiție, așa cum a arătat cu Chelsea. De asemenea, acum au jucat cel mai dificil joc din Grupa E și au suficient timp pentru a-și relua campania, așa că, dacă ai de gând să pariezi pe ei, acum este cel mai bun moment.

Real Betis Pentru a câștiga titlul Europa League
21.00
Betway

Jocuri de urmărit în runda a doua

The Second Round of Group games will be played on September 30 and perhaps the pick of those games comes in Group B, where Real Sociedad distrează Monaco. Două puncte pierdute în primul lor joc înseamnă că echipa spaniolă este supusă unei presiuni intense și asta ar putea lucra în favoarea lui Monaco.

Monaco Pentru a învinge Real Sociedad
3,34
Bodog

În altă parte, ne putem aștepta la focuri de artificii, literal și metaforic, cândFenerbahce al Turciei înfruntă Olympiakos al Greciei, but Ozil’s presence makes the home side strong favourites. Lazio, Napoli, West Ham and Lyon have apparently straightforward home games, but Leicester se confruntă cu o potențialcălătorie dificilă în Polonia pentru a înfrunta Legia Varșovia.

Leicester Pentru a învinge Legia Varșovia
1,66
Bodog

Vezi mai joscele mai bune case de pariuri sportive where you can wager online and choose the best one for you: They offer plenty of cote la pariuri la fotbal.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive