Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Best Euro Cup Group Stage Match Bets

Cele mai bune pariuri pe meciul în faza grupelor din Cupa Euro

Cele 24 de țări dinCupa Euro 2020 sunt gata pentruEtapa de grup, la fel și casele de pariuri sportive online cu cote disponibile pentru fiecare joc. Găsiți cele mai bune predicții aici.

 

Cele mai bune pariuri în faza grupelor Euro Cup 2021

Cu 36 meciuri și cote timpurii disponibile, este timpul să ne pregătim pentruEuro Cup 2020. După ce am căutat cele mai bune case de pariuri sportive online pentru cele mai bune cote, suntem pregătiți pentru turneu. Găsește-ne cele mai buneEtapa grupelor Euro Cup pariuri pe meci aici!

Faceți clic aici dacă sunteți în căutarea unor futures pentru Euro Cup 2020 alegeri.

Țara Galilor vs. Elveția – 12 iunie

Câștigă joculSports InteractionSports InteractionSports InteractionCâștigă jocul
Țara Galilor3.502,90 (Remiză)2,14Elveția

Vom îndrăzneți în prima zi plină a Euro Cup și alegând Țara Galilor pentru a supăra Elveția.Țara Galilor are cel mai bun jucător în acest meci – Gareth Bale și alți câțiva tipi care ar putea face diferența împotriva Elveției.

Țara Galilor a câștigat și cea mai recentă întâlnire între aceste două țări – 2-0 în 2011. Deși asta a fost acum un deceniu, există bărbați din ambele țări, inclusiv Bale și Xherden Shaqiri, încă în echipele lor naționale.

Țara Galilor Pentru a câștiga meciul
3.50
Sports Interaction

Spania vs. Suedia – 14 iunie

Câștigă joculSports InteractionSports InteractionSports InteractionCâștigă jocul
Spania1,453,70 (Remiză)6,20Suedia

Cu || |751Zlatan Ibrahimovic not on the Swedish club pentru Euro, e greu să-i vezi învingând Spania. Chiar și atunci când au jucat cu Spania cu Ibrahimovic, nu au putut învinge Spania.

Suedia are câțiva jucători tineri, cum ar fiAlexander Isak și Dejan Kulusevski, și probabil că sunt mai bune în general decât cred cei care fac cote. Cu toate acestea, acest lucru nu este suficient pentru a depăși Spania și profunzimea și talentul ei general.

Spania Pentru a câștiga jocul
1,45
Sports Interaction

Țările de Jos vs Austria – 17 iunie

Câștigă joculSports InteractionSports InteractionSports InteractionCâștigă jocul
Olanda1.554,70 (Remiză)4,90Austria

În timp ce Olanda este cel mai bun club, o victorie a șaptea consecutivă împotriva Austriei nu este așteptat în acest joc. Austria estes-a clasat cu doar șapte locuri în urmă Țările de Jos în clasamentul mondial FIFA. Austria a avut, de asemenea, rezultate bune în calificări – terminând pe locul al doilea într-o grupă care a trimis patru țări la turneu.

Acest joc pare o șansă excelentă de a primi ceva mai devremepariuri pe fotbal| ||803 value on a draw – even if the consensus is the Netherlands are the better team.

Olanda și Austria Remiză
3,70 | ||823
Sports Interaction

Danemarca vs Belgia – 17 iunie

Win the GameSports InteractionSports InteractionSports InteractionCâștigă jocul
Danemarca3,403,20 (Remiză)1,94Belgia

Belgia esteposibil cea mai bună țară din turneu, așa că este grozav să-i obții la 1.94 împotriva Danemarcei valoarea pariului. Belgia și Danemarca au jucat de două ori în 2020. Belgia a câștigat ambele meciuri și i-a depășit pe danezi șase goluri la două.

Danemarca este, de asemenea, programată să aibă în prezentcel mai mic număr de fani pe stadionul lor la puțin peste 11.000 (deși acest lucru ar putea crește). Pariați Belgia și Generația lor de Aur pentru a învinge Danemarca – creând potențialul pentru o etapă a grupelor neînvinsă.

Belgia Pentru a câștiga jocul
1,94
Sports Interaction

Republica Cehă vs Anglia – 22 iunie

Câștigă joculSports InteractionSports InteractionSports InteractionCâștigă jocul
Republica Cehă5,804,20 (Remiză)1,40Anglia

Acest joc prezintă o altă oportunitate de aprofit de la o remiză în timpul Grupului Etapă. Anglia și Republica Cehă au împărțit întâlnirile în 2019 și s-au încheiat la egalitate în întâlnirea lor anterioară înainte de atunci.

Anglia este cel mai bun club, daristoric egalează împotriva adversarilor la Euro Cup (patru egaluri în ultimele două Cupele Euro). Aceasta include o remiză împotriva Slovaciei – care, la fel ca Republica Cehă, nu este o mare putere a fotbalului.

Anglia și Republica Cehă Pentru a se termina la egalitate
4.20
Sports Interaction

Croația vs. Scoția – 22 iunie

Câștigă joculSports InteractionSports InteractionSports InteractionCâștigă jocul
Croatia1,823,15 (Remiză)3,95Scoția

În ciuda faptului că a făcut Lumea 2018 Finala Cupei, Croația nu primește prea multă dragoste la Euro Cup 2020 cu35.00 pentru a câștiga turneul. Cu toate acestea, îi iubim în acest meci împotriva Scoției. Croația este un club mult mai bun de când a jucat ultima dată cu Scoția – scor 2-0 de scoțieni în timpul preliminariilor la Cupa Mondială din 2014.

Croația este acumpe locul 14 în FIFA. clasament, în timp ce aceasta este prima Euro Cup a Scoției din 1996. Scoția este norocoasă că a ajuns chiar și în Euro Cup după ce a înregistrat un record de 5-2-5 și un diferență de goluri negativă în timpul calificărilor.

Croația Pentru a câștiga jocul
1,82
Sports Interaction

Germania vs. Ungaria – 23 iunie

Câștigă joculSports InteractionSports InteractionSports InteractionCâștigă jocul
Germania1,225,40 (Remiză)8,80Ungaria

Ca ultimul joc din Faza grupelor – împreună cu Portugalia vs. Spania – acestaar putea fi un mare joc pentru Germania. Agrupat în „Grupul morții” din 2020, să-l învingi pe Hungry este crucial dacă vrei să termini în primele două. Sau dacă trebuie să ai statistici suficient de bune pentru a avansa ca una dintre cele mai bune patru echipe pe locul trei.

Germania probabil ia totul după două meciuri provocatoare împotriva Franței și Portugaliei și câștigă victoria împotriva Ungariei.Germania a câștigat ultimele două întâlniri – ambele amicale internaționale – datând din 2010 (cu un scor total de 5-0).

Germania|| |1039 To Win the Game
1,22
Sports Interaction

Cea mai bună pariare sportivă online pentru a paria pe Euro Cup

Găsiți mai joscele mai bune pariuri sportive online pentru a paria pe fiecare joc – de la faza grupelor până la finală. Utilizatorii noi care se înscriu prin linkurile de mai jos pot primi unbonus exclusiv de bun venit. Puteți lua acel bonus de bun venit pentru a paria pe fiecare joc, fiecare gol și multe altele la Euro Cup 2020.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive