1,209 100% până la
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
UEFA Euro Futures: Picks To Win, Top Goal Scorer & Player of Tournament

UEFA Euro Futures: alegeri pentru a câștiga, cel mai bun marcator și amp; Jucătorul turneului

Să aruncăm o privire laProgramele de pariuri la Euro 2020.

Programele pentru pariurile Euro 2020

Postponed for a year due to the COVID-19 pandemic, the turneul UEFA Euro 2000 (da, ei încă îl numesc așa) urmează să înceapă pe 11 iunie , cu 51 de meciuri din faza grupelor disputate în 11 orașe gazdă. Finala este programată pentru 11 iulie pe stadionul Wembley din Londra. Franța este favorită cu +450 în cotaUEFA Euro. Cu toate acestea, există o mulțime demiriuri prop pe futures la euro disponibile pentru a fi jucate.

  • Franța sunt +450 favoriți pentru a câștiga campionatul UEFA Euro
  • Angliarul Harry Kane este alegerea cu +550 pentru a termina ca cel mai bun marcator al turneului
  • Franţa Kylian Mbappe este alegerea de pariuri cu +850 pentru a câştiga jucătorul de onoare al turneului

Pentru 1-0 de Portugalia în finala din 2016, Franța, campioana Cupei Mondiale din 2018, este listată ca fiind favorită la pariuri5,50 favorite la pariuri pentru a câștiga campionatul UEFA Euro .

Intrarea în evenimentul din acest an Anglia estea doua alegere în cote la 6.00. Englezii, fără un titlu în vreun fel de la victoria lor la Cupa Mondială din 1966, care în mod interesant, a fost câștigat și la Wembley.

ȚaraBodogSports InteractionPowerPlay
Franța5.505,465,50
Anglia6,005,896,00
Belgia7,006,917,00
Spania9,00|| |6918.539,00
Germania10,008,388,50
Italia10,009,0010,00
Portugalia10,009.169,00

Belgia, în prezentNr. 1 în clasamentul mondial FIFA, este următorul înpariuri la euro UEFA la ora 7.00. O Spanie renaște, în prezent numărul 6 în lume, este listată la ora 9.00.

Pariere pecâștigătorul turneului este doar vârful aisbergului când vine vorba de oportunități de pariere legate deUEFA Euro Championship. Există pariuri prop din abundență de explorat. Acestea includ selectarea cine va fi cel mai bun marcator, cel mai bun portar și jucătorul turneului.

De asemenea, există și câtevarecuzită parlay intrigante care trebuie luate în considerare. Pentru a rămâne la curent cu toate șansele pe parcursulturneul UEFA Euro, faceți check-in regulat cu la îndemâna noastrăjocurile de fotbal de astăzi page.

Pâinea franceză de făcut

Franța este favorizată și acolocu siguranță este prioritate pentru această linie de gândire .

Ultima dată când Franța a intrat în UEFA Euroentered the UEFA Euro ca campioană în titlu a Cupei Mondiale în 2000, francezii au câștigat titlul. Spania a câștigat în 2012Titlul UEFA Euro după ce a câștigat Cupa Mondială din 2010. Cu toate acestea, în 2016,campionii Cupei Mondiale Germania au fost eliminate în semifinale de Franța.

Cu o echipă construită în jurul lui Hugo Lloris, Raphael Varane , Paul Pogba și Kylian Mbappe, cu siguranță va face dificil să pariezi împotriva francezilor înCote UEFA Euro. Cu toate acestea, Franța este găzduită în grupul morții cu Portugalia și Germania.

Anglia este o tabără tânără, darEnglish should be buoyed de șansa de a juca acasă. Aucâștigat 13 din ultimele 14 meciuri internaționale la Wembley.

Statutul incert almaestrul creativ Kevin De Bruyne face capariul pe Belgia un pic de risc. A suferit fracturi faciale în înfrângerea lui Manchester City în finala Ligii Campionilor UEFA în fața lui Chelsea.

Un dormitor de luat în considerare este Danemarca din 1992campionii Euro UEFA. Au pierdut doar o dată în ultimele 26 de meciuri și și-au văzut cotele scurtate de la +8000 la +2800.

Kane Is Able

Capitanul Angliei Harry Kane a fost cel mai bun marcator dinCupa Mondială FIFA 2018 cu șase goluri. El a marcat 23 de goluri în acest sezon pentru ca Tottenham Hotspur să conducă toți cei care obțin goluri EPL.

Robert Lewandowski este cel mai consistent marcator de goluri din meciul de astăzi. Întrebarea este dacă Polonia va rezista suficient de mult în UEFA Eurocompetition pentru ca el să adune suficiente goluri?

Belgialul Romelu Lukaku și francezul Antoine Griezmann și Kylian Mbappe || |799each scored four goals la Cupa Mondială 2018.

Who's The Man?

Chiar dacă Franţa a pierdut înUEFA Euro 2016 finală, Griezmann a fostnumit cel mai bun jucător al turneului. Are 15.00 cote de repetat.

În funcție de casa de pariuri sportive, pariorii potaccesează cotele favorite atât pe Mbappe, cât și pe De Bruyne.

Euro 2020 Parlay Props

Prinambalând două articole într-un singur pariu, pariorii se pot pregăti pentru un câștig semnificativ.

For instance, putting Franța ca campioană și Lukaku ca cel mai bun marcator al turneului este oferită la cota de 51.00.

Numirea finaliștilor este o altăopțiunea de prop de parlay. O finală Franța-Spania oferă o linie de pariuri de 23.00. Oprognoză directă cu privire la rezultatul finalului este, de asemenea, disponibilă pentru pariuri. Jucând câștigătoarea Franței, Belgia, vicecampionată, are o cotă de 41.00.

Unde să pariezi pe Futures UEFA Euro?

Există un număr de liderionline site-uri de pariuri sportive care le vor oferi pariorilor șansa de a paria peUEFA Euro Futures. Cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să faceți cumpărături în prealabil și căutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. Consultați Sports Interaction și PowerPlay Sports ca exemple.

Ofertelebonus de înscriere care există pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

Doriți unprimul pariu fără risc ca un bonus de înscriere? Poate că unbonus fără depunere este atrăgător. Sau poate pur și simplu vă place senzația de numerar rece și greu din contul dvs. și doriți să alegeți unprima depunere potrivită bonus. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunteligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați desfaturile de pariuri oferite pe aceste site-uri pentru a-i ajuta pe noii veniți să se aclimatizeze la pariuri sportive.

Vezi mai jostop sportsbooks unde o poți paria online și o poți alege pe cea potrivită pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive