Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Toronto FC vs Nashville SC: Soccer Free Picks And Predictions

Toronto FC vs Nashville SC: alegeri și predicții gratuite de fotbal

Nashville a muncit din greu împotriva nou-formatului Inter Miami în weekend pentru a câștiga 3-0. Acum se îndreaptă spreRentschler Field pentru a înfrunta o echipă puternicăToronto FC marți, 24 noiembrie.|| |639

These two teams didn’t face each other during the regular season, so there’s an extra layer to this one with many pundits unsure how this will end. Toronto a terminat cu 12 puncte în fața Nashville SC, dar totul este de jucat aici.

"Toronto FC" deamil. delic este licențiat sub CC BY-NC-ND 2.0

Thecotele de pariuri la fotbal favorizează Toronto să câștige jocul. Cu toate acestea, în forma actuală, Toronto pare șocat, cu două victorii din ultimele șase meciuri din sezonul regulat. Dar, dacă există un om care poate face asta pentru ei, este spaniolulAlejandro Pozuelo.

A acumulat nouă goluri și nouă pase decisive anul acesta| ||719. If he’s up for it on Tuesday, Nashville will have a real challenge on their hands.

Inter Miami a avut un sezon inaugural bun și va căuta să construiască pe el sezonul viitor. Au fost puternici în acest sezon, iar victoria3-0, inclusiv golurile lui Leal, McCarty și Mukhtar le va oferi un impuls extraordinar.

Nashville este cu siguranță câinele în această luptă, dar sunt capabili de performanțe precum am văzut sâmbătă și ar putea provoca cu ușurință o supărare. Au făcut-o deja în acest sezon înMLS - de mai multe ori.

Temelia lui Nashville este apărarea sa și se vor baza din nou pe ea marți. Cu toate acestea, așteptați-vă să-i vedeți luptă în atac.

Luați Toronto FC pentru a câștiga.

Toronto FC Pentru a învinge Nashville SC
2,20
Sports Interaction

Ce noapte pentru@NashvilleSC! 🎉#ToțiN //@Audi #MLSCupPlayoffs https:/ /t.co/wys2XStCOE

— Major League Soccer (@MLS)21 noiembrie 2020


Alejandro Pozuelo va înscrie oricând (3.05)

Am menționat-o înainte în articol, dar acest jucător este cel care trebuie urmărit pe teren marți seara. El trage toate sforile și s-a dovedit a fiunul dintre cei mai buni jucători din ligă în acest sezon.

Pozuelo posedă acel talent rar pe care îl ai adesea vezi de la jucătorii spanioli. Abilitatea de a face ca lucrurile să funcționeze în atac și de a lega fiecare parte a echipei. Mijloc de apărare și în atac.

Aceștia vor fi jucătorii pe care Nashville se va concentra pe acoperire și cu siguranță au unitatea defensivă care să o facă. Dar, la fel ca toți jucătorii grozavi, ei întotdeaunagăsesc acele buzunare de spațiu și dacă are o oportunitate suntem siguri că o va folosi.

Pick Pozuelo to score anytime.

Alejandro Pozuelo Pentru a înscrie oricând
3,05
Sports Interaction

A fost o plăcere să joc din nou acasă.

Victoria masivă și senzații bune.

Acum, este timpul să ne concentrăm pe următoarea bătălie.@torontofc 💪🏼🔴⚪️pic.twitter.com/sdDUcwvgJX

— Alejandro Pozuelo (@Pozuelo_10)19 august 2020


Vezi mai jostop de pariuri sportive|| |832 where you can wager online and choose the best one for you:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive