Termeni și condiții
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
MLS Playoffs Free Picks And Predictions: November 28-29

Pronoscuri gratuite pentru Playoffs MLS Și previziuni: 28-29 noiembrie

Acest weekend salutăMLS Conference Semif finale, inclusiv jocurile Orlando FC, starurile în devenire Nashville SC și una dintre cele mai puternice echipe din ligă, Seattle Sounders.

Începem lucrurile pe Stadionul Exploria duminică seara la ora 15:00, în timp ce Orlando City găzduiește Revoluția New England. Vom acoperi trei jocuri în total, pe măsură ce cântărim cotele de la cei mai buni furnizoricotele de pariuri pe fotbal.

Columbus Crew (2.30) vs Nashville SC (3.10)

The Columbus Crew intră în acest joc în urma a două victorii, un 2- 1 victorie asupra Atlanta și 3-2 împotriva lui NY Red Bulls.Cote la pariuri MLS îi favorizează în această egalitate și avem tendința să fim de acord.

În timp cePoetul din Nashville a trecut prin playoff a fost admirabil, simțim că se va termina în Ohio. Nashville a acumulat trei victorii în ultimele trei meciuri, inclusiv o victorie accentuată în fața noului format Inter Miami.

Alegeți Columbus Crew pentru a câștiga.

Columbus Crew To beat Nashville SC
2.30
Sports Interaction

Seattle Sounders (1.61) vs FC Dallas (5.50)

A noastră Ultimul meci este formidabilul Sounders împotriva lui FC Dallas. Seattle a câștigat două victorii și un egal din ultimele trei meciuri.O victorie încrezătoare cu 3-1 împotriva unei echipe puternice LAFC în ultimul lor joc le va da impuls pe CenturyLink Field.

Dallas are 2 victorii în ultimele trei jocuri, deși au au fost învinși complet de Minnesota cu 3-0 în ultimul lor meci. Sounders joacă un fotbal general excelent în acest sezon, iar Dallas se va strădui să-și pună amprenta în joc, cu excepția cazului în care reușesc să înscrie un gol devreme.

Așteptați-vă ca Seattle Sounders să câștige.

Seattle Sounders Pentru a învinge FC Dallas
1,61
Betway

 

Nu mă pot opri urmărind asta. 💥@NicolasLodeiro este obiectivul@TCLMobileGlobal Jocul meciului pentru#SEAVLAFC!pic.twitter.com/3e4S3ivokc

— Seattle Sounders FC (@SoundersFC)26 noiembrie 2020

Vezi mai joscele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive