#Cupa Mondială
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
WC Qualifiers Free Picks And Predictions: October 9-10

Selecții și pronostici gratuite pentru Calificările WC: 9-10 octombrie

Acest weekend este următoarea rundă de calificări pentru Cupa Mondială de fotbal din 2022 în Qatar. Multe dintre echipele europene și-au asigurat acum locul pentru doi ani, dar încă mai este totul de jucat în America Latină.

Avem o serie de excelente jocuri inclusivUruguay vs Chile, Brazilia vs Bolivia și Argentina vs Ecuador. Brazilia arată la fel de puternică ca niciodată, Argentina și Uruguay prezentând de asemenea echipe excelente chiar acum.

Am văzut o renaștere a jucătorilor sud-americani de top în ligile de top. în ultimii ani, cu toate cele mai bune echipe europene cu jucători latini. Să vedem cine iese în frunte după weekend.

Argentina (1,33) vs Ecuador (9,63)

Argentina a avut rezultate slabe în timpul erei Messi. Ei au avut întotdeauna o latură foarte puternică, dar nu au reușit să aibă un impact pe scena internațională.

O parte națională care a inclus oameni caTevez, Aguero Di Maria și, probabil, cel mai mare jucător al tuturor timpurilor, ar trebui să obțină mai mult decât o medalie de secund la Cupa Mondială.

Ecuadorul s-a luptat să-și depășească rivalii din America Latină și se va lupta împotriva unei puternice echipe Argentine sub conducerea lui Lionel Scaloni.Cote la pariuri pe fotbal reflectă asta.

Alege Argentina pentru a câștiga.

Argentina Pentru a învinge Ecuador
1,33
10Bet

Cada vez falta menos para volver a verte. Vamos Selección 🇦🇷
Repasamos algunos goles ante Ecuador, en las Eliminatorias 2014.pic.twitter.com/ZyakoUw7lF

— Selección Argentina (en 🏡) (@argseleccion_)6 octombrie 2020

Brazilia (1,09) vs Bolivia (28,40) )

Brazilia intră în acest favorit clar la 1.09. Este de înțeles având în vedere că au o mulțime deLiga Campionilor câștigători în rândurile lor, de la Neymar la Firmino, Brazilia sunt la fel de puternice ca întotdeauna.

Stare din Premier League precumRicharlison și Fabinho vor spera, de asemenea, să-și pună amprenta pentru Esquadrão de Ouro. Se vor confrunta cu oEchipă boliviană care nu are șanse mici sau deloc să o câștige.

Așteptați-vă la o victorie ușoară pentru Brazilia.|| |774

Brazil Pentru a învinge Bolivia
1,09
Betway

Aici putem vedea 4231 cu Neymar pe stânga Coutinho conduce Firmino în 9 și Everton pe dreapta..@BrasilEdition pic.twitter.com/dQl5Ok43Kz

— . (@______b93)6 octombrie 2020

Vezi mai jostop de pariuri sportive where you can wager online and choose the best one for you:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive

    Conținut asociat