Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Best Soccer Free Picks And Predictions

Cele mai bune alegeri și predicții gratuite de fotbal

În timp ce Premier League engleză și Bundesliga sunt împachetate în ceea ce privește câștigătorii, mai sunt încă multe de jucat în lupta pentru locurile în Liga Campionilor și evitarea retrogradării.Totul este de jucat în Serie A și Campionatul Angliei, în timp ce echipele din Italia și Anglia se luptă pentru a vedea cine va fi încoronat campioana ligii în 2020.

Înfrângerile pentru Chelsea și Leicester în această săptămână înseamnă că acum există o oportunitate pentru giganții fotbalistici Manchester United și Wolves din Birmingham de a lua un loc în Liga Campionilor pentru campania 2020/21.

We will cover games from three of the top leagues in Europe and provide you with the expert opinions of our in-house football specialists. Cine va lua punctele în acest weekend? Să aflăm.

Heidenheim (2.75) vs Werder Bremen (1.40)

Bătălia pentru titlu în acest sezon părea că va scrie pe fir. Dar Bayern Munchen s-a retras din hată, lăsând Dortmund și Leipzig în urma lor.

CoteleCote Bundesliga rămân fierbinți în timp ce ne uităm la sticla de masa. Cu Werder Bremen ducând o luptă pentru retrogradare.

Ei se vor înfrunta cu Heidenheim din Bundesliga 2 în timp ce încearcă să câștige promovarea în clasamentul de top sezonul viitor.Cote la pariuri pe fotbal îi au pe veteranii din Bundesliga Werder Bremen ca favoriți, deși va fi un concurs dur.

Luați-l pe Werder Bremen pentru a câștiga.| ||773

Werder Bremen Pentru a învinge Heidenheim
1,40
Sports Interaction

⏱ 1. Min

Spiel läuft! 180 Minuten, um die Klasse zu halten. Gebt alles!

⚽️ 0:0#svwfch pic.twitter.com/UoToJMmaLV

— SV Werder Bremen (@ werderbremen)2 iulie 2020

Juventus (1.24) vs Torino (12.00)

Juventus lui Maurizio Sarri nu am avut cel mai bun sezon, dar sunt încă favoriți la câștigarea titlului din Serie A. Cele mai bine cotatesite-uri de pariuri pe fotbal le au drept favorite clare pentru a câștiga, în ciuda faptului că mai sunt 9 jocuri de jucat.

Juventus se confruntă cu Lyon în runda următoare aLigii Campionilor, dar deocamdată Cristiano Ronaldo și eu bianconeri vor fi concentrați pe titlul de ligă.

Ei se confruntă Torino în acest weekend. O echipă care a avut un început bun de sezon, dar de atunci a coborât și s-a trezit la mijlocul tabelului.

Ocupându-se pe locul 13, sunt destul de ferite de retrogradare și au puțin pentru care să concureze în fruntea masa. Așa că ne așteptăm ca oamenii lui Sarri să-i învingă.

Luați Juventus pentru a câștiga.

Juventus Pentru a învinge Torino
1,24|| |842
PowerPlay