Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Betting Guide to the CPL Playoffs 2021

Ghid de pariuri pentru playoff-urile CPL 2021

Pandora Hughes are cele mai recenteCPL alegeri înainte de playoff-urile din 2021.

The Playoff-urile CPL din 2021 vor concura patru echipe pentru titlul de ligă. Cavalry și Pacific se vor întâlni sâmbătă, în timp ce meciul de duminică îl vede pe York United învingându-se pe Forge FC la Hamilton.

Forge v York UnitedSports InteractionBetwayBet99
ForgeTBC|| |657TBCTBC
York UnitedTBCTBCTBC
RemizăTBCTBCTBC

Pe cine favorizează pariorii?

RomâniaSportsBetting| ||672 checking out the România betting sites will find that the betting is dominated by the two teams that finished level on points at the top of the regular-season table. Forge topped the table on goal difference and they are big favourites to beat York United, who could only finish fourth. The second playoff semi-final looks like being a lot closer, but bettors are still siding with Cavalry, who finished third in the table.

Forge v York United, 2021-11-20

Defending champions Forge au pierdut doar un meci în drumul lor către titlu sezonul trecut, dar această campanie a fost puțin mai grea. Au suferit zece înfrângeri în total și două în ultimele două ieșiri, dar au reușit să rămână pe primul loc în clasament datorită unei diferențe de goluri superioare.

Anul acesta, avantajul de a-și asigura prima poziție de cap de serie. pare esențial, având în vedere că există un decalaj mare în abilități între primele trei și a patra echipă, York United.

York s-a aflat în mod constant la marginile primelor patru, terminând pe locul al treilea în 2019 și ratând. în playoff cu doar un singur punct sezonul trecut, iar anul acesta cele nouă dungi au revenit în postsezon cu o marjă la fel de mică, depășind Valoare cu un punct.|| |686

Still, based on what we’ve seen of them this season, they are a long way short of Forge’s class. In fact, they are slightly fortunate to be in the playoffs, as they lost more games and conceded more goals than the team immediately below them in the table.

În mod semnificativ, au o victorie-înfrângere cu 2-4. record împotriva acestor adversari în acest sezon, inclusiv înfrângeri consecutive acasă pentru a încheia sezonul în ceea ce au fost jocuri competitive, cu poziția finală în ligă în joc pentru ambele echipe. Acest lucru nu este de bun augur pentru această călătorie la Hamilton, iar echipa gazdă este cu siguranță un pariu sigur.

Forge Pentru a învinge York United
TBA
Sports Interaction

Cavalerie v Pacific, 21.11.2021

Cavalerie au avut performanțe puternice în ambele ediții anterioare CPL, dar nu au rămas în postsezon. În 2019, ei au pierdut în finală cu Forge, în timp ce anul trecut, au ajuns în fruntea clasamentului sezonului regulat, dar s-au prăbușit în playoff.

Un final puternic al campaniei, în care au pierdut doar unul dintre ei. ultimele nouă jocuri, a fost suficient pentru a-și asigura locul în playoff, deși au ratat primul loc din cauza diferenței de goluri, care ia făcut să se confrunte cu această semifinală grea

The Port City Echipa era pe drumul spre clasarea primelor două, dar șase înfrângeri din ultimele nouă i-au condamnat să termine pe locul al treilea și să cedeze avantajul acasă pentru playoff.

O continuare a acestei forme ar oferi Cavaleriei o victorie ușoară, dar dacă își pot redescoperi ritmul de la începutul sezonului, au potențialul de a progresa. Recordul sezonului regulat dintre aceste echipe a fost egal, dar Pacific sunt considerabil mai prolifici în fața porții.

De fapt, au terminat cu o oarecare distanță cei mai buni marcatori în sezonul regulat, marcând cu opt goluri mai multe decât Forge. Doi jucători din Pacific: Terran Campbell și Alejandro Diaz au ajuns la două cifre în sezon, în timp ce Marco Bustos a terminat cu al doilea cel mai mare număr de pase decisive.

By contrast, Cavalry have struggled in the goalscoring department. Despite finishing second, only two other teams in the league scored fewer goals. This could be a tough and tight encounter, but at bigger odds, Pacific look worth a wager here.

Cavalerie Pentru a învinge Pacific
TBA
Bodog

CPL Final, 2021-11-27

Ar fi o surpriză semnificativă dacă Forge were not in the final, and as the top seed, they will have home advantage, making them strong favourites, whichever of the other two semi-finalists they meet.

Dintre acești doi adversari posibili, există fără îndoială că fanii Hammers ar prefera ca echipa lor să înfrunte Pacific, mai degrabă decât Cavalry.

Forge s-a întâlnit cu Pacific de trei ori în acest sezon și în mod clar au avantajul, câștigând toate cele trei jocuri cu un impresionant 7- Înregistrare totală a 2 goluri. Ar fi favoriți foarte mari dacă i-ar înfrunta din nou pe acei adversari, iar pariorii cu siguranță se vor acumula în echipa gazdă în acest scenariu.

Șansele lor la titlu ar fi mai puțin clare dacă ar ajunge să ia pe || |764Cavalry în marea finală. Acești doi sunt vechi rivali, iar Cavaleria își ridică clar jocul împotriva acestor adversari. Amintirea acelei înfrângeri din 2019 poate oferi, de asemenea, o motivație suplimentară pentru Cavalry, care s-a dovedit deja împotriva acestor adversari, câștigând două dintre cele trei întâlniri din sezonul regulat.

Dacă Cavalry ajunge în finală, parorii ar trebui să ia în considerare cu tărie să-i susțină fie pentru a câștiga, fie pentru a obține o remiză normală împotriva campionilor în curs.

Cavalerie Pentru a câștiga titlul
TBA
Betway

Cele mai bune case de pariuri sportive online pentru a paria pe fotbal

Consultați cele mai bune case de pariuri sportive mai jos. Puteți obținecele mai bune cote din România Premier League la acestea și puteți găsi cea mai bună valoare atunci când pariați pe fotbal prin intermediul acestor site-uri de pariuri.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive