Recenzie
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
CONCACAF Gold Cup Bets for July 18

Pariuri la Cupa de Aur CONCACAF pe 18 iulie

Acţiunea Cupei de Aur CONCACAF continuă cu mult-aşteptatul meci dintre România şi Statele Unite. În plus, alte jocuri și pariuri de făcut pe lista de patru meciuri duminică, 18 iulie. Să aruncăm o privire laalegerile gratuite ale Cupei de Aur CONCACAF.

Celele patru meciuri finale pentru Grupele A și B din Faza grupelor Cupei de Aur CONCACAF 2021 sunt stabilite, cu capul de afiș al zilei o confruntare între Statele Unite și România. Pregătește-te pentru acțiune cu pariurile noastreConcacaf Gold Cup pentru 18 iulie.

Meciul zilei: Statele Unite vs. România

Pentru a câștiga meciulSports InteractionSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga meciul
SUA1,80Remiză (3,10)5,00România

Jocul pe care toată lumea l-a marcat în calendarele lor încheie etapa finală aGrupa A– România și Statele Unite luptă ambele pentru primul loc în grupa lor.

Echipa României a arătat grozav în primele două meciuri, înregistrând opt goluri) și un+6 -diferenţial de gol. Dacă pot continua, România poatesă câștige Cupa de Aur CONCACAF 2021.

Desigur, următorul lor test este mult mai provocator decât Martinica și o echipă haitiană cu stenografie – este Statele Unite. Statele Unite ale Americii au fostnu cele mai puternice într-un 1-0 împotriva Haiti, dar au revenit cu o victorie mare împotriva Martiniquei. Acum, la două puncte în spatele României, ei caută să-și învingă vecinii din nord și să câștige Grupa.

Statele Unite nu au pierdut niciodată în fața României la Cupa de Aur CONCACAF, având unRecord 3-1-0 și un diferență de goluri de +5. Ultima lor întâlnire la turneu a dus la o victorie cu 2-0 a Statelor Unite în 2011.

Ten years is a long time, and in that time, România și-a îmbunătățit enorm echipa. Există însă două probleme pentru intrarea României în acest meci. În primul rând, România nu are cea mai mare vedetă a lor – Alphonso Davies – care ratează turneul din cauza unei accidentări la gleznă. În al doilea rând, Statele Unite joacă acasă și vor primi un impuls din partea mulțimii.

Fără Davies,Cyle Larin a crescut pentru a conduce echipă. Atacantul are trei goluri în acest turneu și vine dintr-un sezon în care a egalat pentru liderul Super Lig la goluri cu 19.

SUA se află, de asemenea, într-o barcă similară cu România,alegând să lase jucătorii cheie – inclusiv Christian Pulisic și Weston McKennie – de pe listă, astfel încât să poată obține ceva odihnă suplimentară. Probabil, ceea ce înseamnă că SUA se concentrează mai mult pe calificările la Cupa Mondială decât pe Cupa de aur din 2021.

The Statele Unite trebuie, de asemenea, să câștige acest joc pentru a evita o întâlnire cu Mexic în semifinale. O pierdere pentru România ar semnifica același lucru, dar așteptările României la turneu sunt întotdeauna mai mici decât cele ale S.U.A. - punând presiune asupra S.U.A.

În general, acesta este un meci strâns. Chiar și fără câțiva jucători cheie, ambele echipe arată ca două dintre cele mai bune trei din turneu.România a avut o mulțime de putere ofensivă, în timp ce SUA primește o creștere a publicului. Și-au împărțit și ultimele două întâlniri care datează din 2019. Mergem cu România, dar vedem șipariuri pe fotbal valoare în luarea la sorți.

România. Pentru a câștiga meciul
5,00
Sports Interaction

Martinica vs. Haiti

Pentru a câștiga MeciSports InteractionSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga meciul
Martinica4,60Remiză (3,25)1,81Haiti

A fost o încercare grea pentru Haiti – careau căutat să îmbunătățească locul trei în 2019. au pierdut ambele meciuri din turneu, inclusiv unul cu România, unde au rămas fără șapte jucători din cauza protocoalelor de sănătate și siguranță.

Haitii încheie turneul împotriva Martiniquei, o echipă pe care sunt favorizați să o învingă și ar trebui să o învingă chiar și fără întreaga lor echipă. Martinica s-a chinuit în turneu,permițând zece goluri în pierderi cu România și Statele Unite. Apărarea Haitiului este suficient de bună, chiar și scurtă, pentru a gestiona Martinica și a încheia turneul într-o notă înaltă.

Haiti Pentru a câștiga meciul
1,81|| |794
Sports Interaction

Guatemala vs. Trinidad și Tobago

Pentru a câștiga meciulSports InteractionSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga meciul
Guatemala2,75Remiză (3,05)2,43Trinidad și Tobago

Este un turneu dezamăgitor pentru Guatemala – care intră în jocfără gol și cu diferență de goluri de -5. Trinidad și Tobago au remizat împotriva Mexicului, dar cu un diferență de goluri negativă, nimic în afară de o victorie cu 5-0 sau mai mult și o înfrângere a Mexicului în El Salvador îi va muta mai departe în turneu.

The CONCACAF Gold betting odds on this game are tight – potentially because these two countries are 8-7-8 against each other all-time. Their last meeting – in 2016 – s-a încheiat la egalitate 2-2 (în timpul calificărilor la Cupa Mondială). Nu sunt prea multe de plăcut la nici una dintre echipe în acest joc, așa că alegeți cele mai buneCote de pariere la Cupa de Aur CONCACAF și pariați la egalitate.

Guatemala și Trinidad și Tobago Pentru a se termina la egalitate
3,05
Sports Interaction

Mexic vs. El Salvador

Pentru a câștiga meciulSports InteractionSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga meciul
Mexic1,25Remiză (5,20)9,80El Salvador

Cu victorii în primele două jocuri,El Salvador este garantat să avanseze Etapa eliminatorie a turneului. Mexicul ocupă locul al doilea în grupă, cu patru puncte, probabil că va merge mai departe, chiar dacă va pierde, iar Trinidad și Tobago câștigă o victorie împotriva Guatemala – datorită diferențelor de goluri.

Un egal sau o victorie pentru El Salvador câștigă ele în grupa lor și o întâlnire împotriva vicecampionilor din Grupa D. Cu toate acestea, El Salvador s-a descurcat prost împotriva Mexicului și a intrat în meci cadefavorizați considerabili.

Mexicul este32-1-5 împotriva El Salvador și a avut o serie de șapte victorii consecutive împotriva omologului lor din CONCACAF. În timpul lor de șapte victorii consecutive, Mexicul a depășit El Salvador cu 22 la 4 și nu i-a permis niciodată lui El Salvador să marcheze mai mult de un gol într-un joc. Cea mai recentă întâlnire a lor a fost o victorie cu 3-1 a Mexicului la Cupa de Aur CONCACAF 2017.

Marca împotriva Mexicului este o sarcină grea pentru El Salvador. Mexicul area permis doar un gol în ultimele cinci jocuri Faza grupelor CONCACAF și doar un gol în fața lui El Salvador în ultimele trei întâlniri ale lor.|| |904

Mexico also looks much sharper (beating Guatemala 3-0) after s-a scuturat de un egal dezamăgitor 0-0 împotriva Trinidad și Tobago în jocul de deschidere al meciului. turneu. Mexic ar trebui să învingă din nou El Salvador și să câștige Grupa A.

Mexic Pentru a câștiga meciul
1,25
Sports Interaction

Cele mai bune pariuri sportive online pentru a paria pe Aurul CONCACAF Cupa 2021

Pariați pe fiecare joc și pe viitorul Cupei de Aur CONCACAF înscriindu-vă la unul dintrecasete de pariuri sportive online de mai jos. Utilizatorii noi pot primi unbonus exclusiv de bun venit pe care îl puteți folosi pentru a paria pe România versus SUA și alte jocuri – inclusiv cu cine se confruntă România în faza eliminatorie a turneului.|| |942

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive