100% până la
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Champions League Predictions 2021/22

Prodictii Champions League 2021/22

Liga Campionilor este cel mai prestigios eveniment european de fotbal de club, iar în acest sezon cele mai bune echipe europene se vor alinia din nou. să se lupte pentru gloria ridicării celebrului trofeu. Își poate păstra Chelsea titlul? Anul acesta va câștiga în sfârșit Manchester City sau Paris St-Germain? Aflați mai multe în aceste alegeri cuprinzătoareLigii Campionilor Viituri..

Cote pentru câștigătorii Ligii CampionilorSports InteractionBet99PowerPlay
Manchester City3,754,003,75
Bayern Munchen6,006,006.50
Chelsea10,0010,0010,00
Liverpool 10.0010.0010.00
PSG11.0011.0011.00| ||671
Barcelona13.0013.0013.00
Manchester United15.00|| |67715.0015,00
Real Madrid17,0017,0017,00
Juventus21.0021.0021.00

Pe cine favorizează pariorii pentru Liga Campionilor 2021/22?|| |691

Picking the câștigătorul Ligii Campionilor este întotdeauna grea, cu atât de multe echipe puternice în competiție, și așadarmult fotbal de fi jucat înainte de finala din luna mai.

Conform caselor de pariuri sportive,Manchester City sunt favoriții clar, în ciuda dezamăgirii lor în finala 2020/21, și sunt urmați îndeaproape de un altul echipă care este disperată să ridice coroana europeană,Paris St-Germain. Bayern Munchen, Liverpool și campioana în vigoare Chelsea completează restul primelor cinci.

Manchester City Pentru a câștiga Liga Campionilor
4,00
Bet99

Ce să cauți într-un câștigător al Ligii Campionilor?

CâștigândLiga Campionilor este greu . Provocarea de a naviga într-un sezon intern, precum și într-un program al Ligii Campionilor necesită o echipă care este adâncă în abilități și experiență europeană și un manager care știe să conducă o echipă către victorie pe cea mai mare scenă dintre toate.

Usually, it is only the biggest teams with the deepest pockets from the wealthiest leagues that can compete for the title. That inevitably means you should concentrate on teams from Anglia, Spania, Germania și Italia. Ultima echipă din afara acestor patru națiuni care a câștigat Liga Campionilor a fost Porto, în 2004.

Aceasta înseamnă, de asemenea, că trofeul tinde să fie împărțit între același grup relativ mic de cluburi. Chelsea a fost ultima care a câștigat-o pentru prima dată, în 2012, iar înainte de asta, a fostBorussia Dortmund în 1997, așa că merită să te concentrezi pe echipele care au câștigat. înainte.

Chelsea Pentru a câștiga Liga Campionilor
10.00
PowerPlay

Can Manchester City a câștigat Liga Campionilor în acest sezon?

Pep Guardiola a câștigat Liga Campionilor de două ori cu Barcelona, ​​dar având în vedere statutul său legendar, ar trebui să aibă mai multe titluri în numele său. Clubul său actual, Manchester City, este, de asemenea, disperat să-l câștige, dar, în ciuda acestei concentrări și a bogăției enorme pe care clubul o poate aduce, City nu este în mod regulat.

Sezonul trecut a fost deosebit de frustrant pentru fanii lui City. . Prezentat cu o finală împotriva unei rivale engleze, Guardiola a mers cu o selecție de echipă neobișnuită, predând inițiativa luiChelsea. Vor fi din nou puternici în acest sezon, dar se pare că întotdeauna găsește o modalitate de a se învinge, astfel încât să nu arate un pariu bun la cotele lor actuale.

Va câștiga PSG Liga Campionilor?

Ca și Manchester City,Paris St-Germain sunt disperați să pună mâna pe argintăria pe care cred că le merită reputația și resursele lor. Dar trofeele nu se câștigă doar cheltuind și, în ciuda adunării a nenumărate trofee interne, PSG nu este mai aproape de competiția europeană.

Anul acesta, totuși, ar putea fi diferit. Mauricio Pochettino a avut la dispoziție șase luni la Paris pentru a-și cunoaște echipa, iar abordarea sa intensă și exigentă ar putea aduce tot ce este mai bun dintr-o echipă extraordinar de talentată. Unii pariori preferă să nu joace la capătul scurt al pieței, dar dacă ai de gând să pariezi pe unul dintre primii doi, PSG arată un pariu mult mai bun decât Manchester City.

Paris Saint-Germain|| |786 To win the Champions League
11.00
Sports Interaction

Poate o echipă engleză sau spaniolă să câștige din nou Liga Campionilor?

După un interval de șase ani fără trofeu, echipele engleze au câștigat turneul de două ori în ultimele trei sezoane, prin Liverpool în 2019 și Chelsea anul trecut. Între timp, Spania nu a mai înregistrat o apariție în finală din 2018.

De data aceasta, patru dintre primii șase la pariuri sunt părți engleze, totuși pariorii ar trebui să fie precauți. Trei dintre aceste echipe: Liverpool, Chelsea și Manchester United, se vor concentra pe stabilirea supremației interne prin câștigareaPremier League.

Cu doar trei echipe serios în disputa înLa Liga, echipele spaniole au găsit adesea mai ușor să facă campanie pe două fronturi decât rivalii lor englezi și de data aceasta, Real Madrid ar putea fi un pariu bun. Carlo Ancellotti este un manager cu experiență, cu trei titluri în Liga Campionilor și ar putea trece multe sezoane până să vezi Realul disponibil la un preț atât de mare ca acesta.

Real Madrid Pentru câștigă Liga Campionilor
17.00
Bodog

Cât de puternici sunt restul?

Bayern Munchen par principalii provocatori|| |845 from the Bundesliga but Julian Nagelsmann doesn’t have the Champions League experience of some of his rivals, so it may be asking a lot for him to steer his team to glory at the first attempt, following his move from RP Leipzig.

Din Italia,Juventus ar putea fi în poziţia de a contesta pentru onoruri de top încă o dată, cu Massimiliano Allegri din nou la conducere, dar concentrarea sa probabil că va fi pe restabilirea dominației interne a clubului din Torino, așa că, dacă doriți să pariați pe un câștigător al Ligii Campionilor din Italia, luați în considerare Internazionale.

Giantiigiganții Milanezi won Serie A last season și deși manager Antonio Conte a trecut mai departe, Simone Inzaghi arată un înlocuitor solid, care a câștigat trei trofee cu Lazio, menținându-i în același timp în top-4.

Milano Pentru a câștiga Liga Campionilor.
51.00
10Bet

Vezi mai joscele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și alege-l pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive