Hai
24
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Champions League 2021 Final Betting Picks

Pariuri finale ale Ligii Campionilor 2021

Cu câteva semifinale pline de acțiune acum finalizate, așteptăm cu nerăbdareLiga Campionilor| ||635 final, which will be held at the Stadionul Olimpic Ataturk din Istanbul pe 29 mai.

Manchester City-ul lui Pep Guardiola a început ca favoriți clar încote de pariuri pe fotbal în majoritatea caselor de pariuri sportive, în ciuda pierderii înPremier League pe Sâmbătă.

Pariurile finale ale Ligii Campionilor atrag întotdeauna oameni de pe tot globul, în timp ce fanii fotbalului sunt atenți pentru a vedea cele mai bune echipe din Europa luptă pentru premiul cel mai mare.Chelsea este un finalist neașteptat, în timp ce City a fost favoriți de când a început sezonul.

Am evaluat toate cotele de pariere la finala UEFA Champions League la toatefurnizorii online de top și vă va oferi câteva alegeri de la experții noștri interni în fotbal. Rămâneți pe fază pentru câtevaPariuri finale ale Ligii Campionilor pronosticuri și informații despre pariuri.

Ambele echipe nu înregistrează nicio egalitate (3,10)

În timp ce o susținem pe Chelsea pentru a ridica trofeul la Istanbul, City nu are cum să joace 90 de minute de fotbal și nu marchează. Chelsea pur și simplu nu primește atât de multe goluri. De când Frank Lampard a fost concediat,Tuchel a transformat această apărare, cimentând pe Christensen și Rudiger drept cei doi apărători centrali de primă alegere.

Jucători precum Rudiger și mijlocașul central Kante arată ca jucători total diferiți anul acesta. Kante s-a luptat cu managerii care îl joacă în afara poziției de ceva vreme, dar arată ca Kante, câștigător al titlului, pe care l-am văzut cu câțiva ani în urmă.Germanul Antonio Rudiger a jucat la un alt nivel de când Tuchel s-a mutat la Stamford Bridge.

Asta nu înseamnă că City nu arată puternic. Ei posedă probabil cea mai puternică echipă din Europa. Dar calitățile defensive ale acestei echipe ale Chelsea îi vor provoca pe Pep și echipei sale o bătaie de cap în Turcia.

Chelsea și Man City Pentru a nu înscrie nicio egalitate
3,10
Betway

Asistență pentru semifinale = _________ ✍️

Pulišić 🤝 Mount
Foden 🤝 Mahrez
Rüdiger 🤝 Pulišić
Di María 🤝 Marquinhos#LaysUnited | @LaysUnited | #UCL pic.twitter.com/gGEE3RrSSE

— UEFA Champions League (@ChampionsLeague)6 mai 2021| ||782

Chelsea va câștiga cu 2-1 (13.00)

Chelsea este capabilă să marcheze goluri și adesea face, dar munca începe în apărare. Tuchel a insuflat această mentalitate jucătorilor săi și este din ce în ce mai evident cu fiecare joc care trece.

Așa cum am menționat anterior, așteptați-vă la un gol City, dar nu mai mult de unul.Pep a fost bântuit de Liga Campionilor timp de un deceniu, nereușind să ajungă în finală cu echipa lui Bayern Munchen și, de asemenea, cu această echipă din City.

El este a fost la City de la începutul sezonului 2016/17, dar nu a reușit să-și pună amprenta în Europa, lucru de care și jucătorii săi vor fi foarte conștienți. Chelsea este o echipă smash and grab, care aduce în mod regulat noi manageri și pun mâna pe argint aproape imediat. Așteptați-vă să vedeți asta din nou la sfârșitul lunii.

Chelsea| ||801 To win the final 2-1
13.00
Sports Interaction

😱 Essien a făcut ASTA acum 12 ani! 🚀

Golul preferat de la Stamford Bridge?#UCL pic.twitter.com/uGCSilQM9t

— UEFA Champions League (@ChampionsLeague)6 mai 2021| ||830

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive