@Besiktas
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Free Picks & Predictions: Champions League Matchday 5

Alegeri și pronosticuri gratuite: Ziua 5 a Ligii Campionilor

În cea mai mare parte, nu există atât de multe surprize în modul în care arată Grupurile în ziua a 5-a|| |647, with the majority of domestic league contenders likely to qualify for the last 16.

Cu toate acestea, grupa H, cu Ajax, Chelsea, Valencia și Lille, este destul de interesantă ca 3 din cele patru echipele stau la 7 puncte.

Avem o serie de jocuri excelente pentru tine săptămâna aceasta, inclusiv PSG, Real Madrid, Chelsea și Liverpool, câștigătorul actual al Ligii Campionilor.

Acestea sunt | ||654our soccer free picks of the day.

Marţi, 26 noiembrie: Paris Saint-Germain (2.85) @ Real Madrid (2.25)

Primul nostru joc al săptămânii este între doi giganți europeni.Cote de pariuri în Liga Campionilor reflectă cât de aproape este acest meci.

Neymar se va întoarce la Bernabeu după o testare vară, Real și Barcelona concurând pentru semnătura brazilianilor.

Parisul și fanii săi par să fi lăsatNeymarsaga saga de vară a lui, după ce el a început sezonul începehuiduit de propriii suporteri la Le Parc de Princes.

Sunt afaceri ca de obicei pentru Paris| ||695, who conduce Ligue 1 cu aproape 10 puncte și joacă foarte bine.

Madrid nu a fost lipsit de controverse de atunci fie finisajul de vară. Întregul episod Gareth Bale pare a fi unul care nu se va termina niciodată. Totuși, se pare că va fi aici în viitorul apropiat.

Madrid joacă din nou destul de bine șisunt în vârful La Liga| ||704 with arch-rivals Barcelona pe 28 de puncte.

Grupa A este condusă de PSG cu 12 puncte, cu Madridul în jos pe 7 puncte. Cu toate acestea, o victorie sau o înfrângere în aceasta pentru Real va însemna totuși că se califică, cu excepția cazului în care se întâmplă ceva radical în ziua a 6-a.

Luați PSG pentru a câștiga aceasta în deplasare.

Paris Saint-Germain Pentru a învinge Real Madrid
TBA
PowerPlay

Marţi, 26 noiembrie: Atletico Madrid (3,75) @ Juventus (2,05)

Juventus este în fruntea Seriei A|| |748, one point ahead of Inter Milan. They’ve not been outstanding, but it’s business as usual for the de 35 de ori câștigători ai ligii.

Atletico este pe locul 4 în La Liga, la 3 puncte de liderii ligii, câștigând ultimul lor meci.Juventus este 3-1 în Grupa D.

Oamenii lui Diego Simone au una dintre cele mai bune unități defensive din ligă în acest moment. Va fi o echipă dificilă, dar Juventus este mai mult decât capabilă să facă acest lucru.

Atenție laJoão Felix de la Atletii. De când s-a alăturat de la Benfica, el a reușit2 goluri în 7 apariții. Cu toate acestea, jocul tânărului este mult mai mult decât goluri, el este un jucător fluid, care face bine să umple pantofii lui Griezmann.

Cristiano Ronaldo este o îndoială pentru acesta , având ratat meciul de weekend cu Atalanta. Acesta va fi un impuls pentru Ateltico, care a fost chinuit de Ronaldo de-a lungul anilor săi la Real Madrid.

Ia-l pe Juventus pentru a câștiga această egalitate acasă.

Juventus To beat Atletico Madrid
2,05
PowerPlay

Miercuri, 27 noiembrie: Chelsea (2.05) @ Valencia (3.20)|| |805

Chelsea are reinvigorated under Frank Lampard, au jucat un fotbal de atac fluid și au reușit să țină deoparte golurile.

Frank a intrat cu un mare provocare în fața lui, iar după ce a pierdut cu 4-0 în jocul de deschidere cu Man United, a părut o luptă dificilă. Dar cu o coloană solidă de jucători, caKante,Abraham și Pulisic încep să strălucească.

Valencia s-a chinuit în acest sezon, pe plan intern și în competiția europeană.

Ei ocupă în prezent10 în La Liga, ceea ce este o lovitură lungă față de ceea ce s-ar fi așteptat fanii până în acest moment în sezon.

Valencia a devenit o caracteristică regulată în Liga Campionilor de câțiva ani. Chelsea va fi conștientă de necazurile lui Valencia și va încerca să le depășească la începutul acestei egalități.

Așteptați-vă ca Chelsea să câștige la Mestalla.

Chelsea To beat Valencia
2,05
PowerPlay

Miercuri, 27 noiembrie: Napoli (6.70) @ Liverpool (1.40)

Liverpool a făcut un salt înaintea restului ligii săptămâna trecută, cânda învins pe Manchester City cu 3-0 acasă.

Oamenii lui Jurgen Klopp au reușit să obțină o nouă victorie în ligă în ultimul lor meci, învingând Crystal Palace cu 2-1.

Este se observă cum Liverpool sunt ușor în afara ritmului, în comparație cu performanțele lor dominatoare obișnuite.

Acesta este licărirea de speranță de care Napoli va avea nevoie să se înfrunte cu campionii în vigoare. Deși, vorbind sincer,Napoli va avea nevoie de mult mai mult dacă vor să scoată ceva din acest joc.

Eisit in 7th in the league și nu a înregistrat o victorie în ultimele 5 meciuri din ligă. Sunt cele mai proaste echipe italiene de nivel înalt în acest moment.Carlo Ancelotti va trebui să schimbe lucrurile drastic pentru a obține punctele aici.

Este clar ce cred casele de pariuri pe bazasoccer betting odds, iar noi avem tendința de a fi de acord.

Așteptați-vă ca Liverpool să învingă Napoli.

Liverpool Pentru a învinge Napoli
1,40
PowerPlay