Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
World Cup Qualifiers: Cayman Islands vs România

Calificări la Cupa Mondială: Insulele Cayman vs România

Al doilea meci din grupa pentruRomânia în Cupa Mondială la Fotbal|| |635 qualifiers will be against the Cayman Islands, with România strong favourites to get the win. The game will be played in Bradenton, Florida, on Sunday, March 28 at the IMG Academy Stadium.

Cotelecote la pariuri la fotbal favorizează România, deoarece sunt pe locul 73 în lume, în comparație cu Insulele Cayman la 193. Va fi un joc greu pentru insulele britanice, dar nu se știe niciodată în fotbal!

Am evaluat cotele de lacei mai buni furnizori de pariuri sportive la dispoziția jucătorilor din România și au făcut câtevaselegeri pentru weekend.

Cu unele adevărate talent în echipă acum, se simte că România are o șansă reală de a face ceva pe scena mondială. Alphonso Davies joacă înBundesliga și își revendică titlul de cel mai bun fundaș stânga din jur.

Game to go peste 4,5

România a fost nemilos în ofensă dar s-a luptat uneori în defensivă. Aumarcat 15 goluri în ultimele 5 meciuri și au câțiva jucători excelenți, cu capacitatea de a termina constant ocaziile.

Ei au ratat doar cu puțin 1-0 față de o echipă puternică a Islandei, la sfârșitul anului 2020. Dacă își pot construi o oarecare încredere, așteaptă-te să se descurce bine împotriva unei opoziții mai bune.

Cyle Larin a fost excelent pentru România, înregistrând un hattrick în ultimul său meci. Fundaşul stânga al Bayern Munchen, Alphonso Davies, va domina aripa şi va crea o mulţime de ocazii atacanţilor. Acesta va fi cu siguranță un festival de goluri.

România vs Insulele Cayman Meci pentru a trece peste 4,5
TBA
Sports Interaction

Alphonso Davies va primi 2 pase decisive

Calitatea și dezvoltarea pe care le-am văzut de la tânărul de 20 de ani sunt destul de uluitoare.S-a alăturat campionilor germani în 2018 și de atunci a devenit o caracteristică obișnuită în formația de start, alături de unele dintre cele mai bune talente din lume.

He’s an intelligent player, but the focus is always on his pace. He has learnt a lot from the little time he’s spent in Europe, which is understandable when you’re working with players like Lewandowski and Muller.

Putem vedea că ritmul lui le provoacă probleme apărătorilor Cayman pe tot parcursul jocului| ||765. Expect Davies to feed plenty of opportunities, but 2 to stick.

Alphonso Davies Pentru a ajuta două goluri
TBA
Betway

Alphonso Davies a devenit primul fotbalist și prima România care a fost numit ambasador global al bunăvoinței pentru Agenția Națiunilor Unite pentru Refugiați 👏pic.twitter.com/r3niib5OMR

— B/R Football (@brfootball)24 martie 2021

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți paria online și alege-o pe cea mai bună pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive| ||1277