#CanPLxOneSoccer
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
România Premier League Finals 2nd Leg: Cavalry @ Forge FC

România Premier League Finals manșa a doua: Cavalry @ Forge FC

Ne îndreptăm cătreCâmpul ATCO din Calgary pentru manșa secundă a meciuluiRomânia Premier League Finals, care vademararea la ora 15:30 EST.| ||653

Forge FC au fost cei defavorizați în prima manșă, dar au reușit să obțină ovictorie 1-0 prin steaua lor marcatorul Tristan Borges, care, de altfel, a fost unul dintre primitorii unui cartonaș roșu.

Poate Forge să provoace o supărare și să câștige finala CPL?

Cavalry FC vs Forge FC, Forge va câștiga egalitatea

The Prima manșă pe Tim Hortons Field a fost lipsit de goluri, dar cu siguranță a compensat cu o valoare dramatică și de divertisment.

Ambele echipe au terminat jocul cu 10 bărbați și contestă decizia arbitrului , care a devenit acum un punct cheie de discuție în etapa a doua.

Jucătorii, și fanii deopotrivă, au vorbit despre arbitrarea slabă care a dus la decizia de a-l trimite pe Borges și Waterman dezactivat.

Pierderea lui Borges, care are în prezent 13 goluri pentru sezon și este cel mai bun marcator al ligii, pentru Forge FC este incomensurabil. Dacă reușesc să răstoarne decizia înainte de următoarea etapă, forma egalității s-ar schimba complet.

Cavaleria a luat sezonul de primăvară și toamnă, așa că, în ciuda rezultatului, cavaleria își va închipui totuși să ia. titlul. Un cartonaș roșu în minutul 37 pentru Joe Waterman a făcut ca sarcina de a obține un rezultat din ea să fie o luptă dificilă.

Cote de pariereCPL ultima cavalerie favorizată. timp, datorită performanței lor în ligă, dar ne dorim ca Forge FC să reziste și să ia titlul.

Luați Forge FC pentru a sfida șansele și a câștiga.

Forge FC| ||708 Defeat Cavalry FC
Cote 3,25
Bet365

Din nou un joc strâns, scorul să rămână sub 2,5

Acest lucru exact | ||744CPL free pick a intrat în prima manșă și ne așteptăm la același lucru în a doua.

Ambele echipe au marcatori, Cavalry mai mult decât Forge , dar ambele echipe sunt destul de capabile să apere plasa. Jocul va fi foarte strâns, niciuna dintre echipe nu va dori să permită oportunități de dezvoltare pentru adversarii lor”.

Chris Nanco de la Forge FC, atacantul Forge FC, a apărut recent și a spus , „Știm că vom marca goluri acasă. Asta (prima manșă) a fost șansa lor de a ne scoate din egalitate, și nu au luat-o”.

Cu siguranță arată că încrederea este mare în tabăra Forge FC, dar se vor descurca ei. în ziua respectivă?

Interesant, în celeopt jocuri jucate între cele două echipe până acum, în afară de egalul 1-1, Forge a a câștigat cele patru victorii cu un scor 1-0 și Cavalry este trei victorii, toate cu 2-1. Acesta este un prevestire proasta pentru Forge FC.

Așteptați-vă ca jocul să se termine sub 2,5 goluri.

Cavalerie vs Forge| ||769 Goal Total UNDER 2.5
1,70 Cote
Bet365

Anthony Novak va interveni pentru a-l înlocui pe Borges, Anthony Novak oricând marcator

S-a discutat deja pierderea lui Tristan Borges, dar cine se va întoarce Forge FC pentru a înlocui talentul de gol al topului CPL. marcator?

Anthony Novak, jucătorul de 25 de ani născut în Pickering va fi punctul central pentru golurile lui Forge FC.

Forge FC se laudă cu 3 dintre cei mai buni asistenți din liga în acest sezon, la Awuah, Borges și Bekker, așa că ar trebui să fie capabili să ofere oportunități pentru Novak.

Tânăra România a reușit6 goluri în 16 jocuri până acum în acest sezon. Deși acest lucru nu pare prea mult, CPL este încă în curs de dezvoltare, iar jocurile cu scoruri mici sunt obișnuite.

Credem că Forge FC va avea un impuls în jocul 2, ceea ce îi va duce la câștigarea cupei. .

Cavaleria are oameni ca Malonga, Minatel, Camargo, printre alții, care le pot oferi golurile pentru a lua această egalitate. Dar după performanța neașteptată a lui Forge în ultima, se pune întrebarea - va fi capabil să facă suficient?

Ia-l pe Anthony Novak ca marcator oricând.