Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
România World Cup Betting Picks Against Mexico and Costa Rica

România Pariuri la Cupa Mondială în România împotriva Mexicului și Costa Rica

Pandora Hughes ne aducecele mai recente pariuri| ||635 for jocurile cruciale ale României de calificare la Cupa Mondială.

România a făcut un început puternic pentru Campanie de calificare la Cupa Mondială și intră în această rundă de meciuri pe locul trei în grupa de calificare din runda a treia a CONCACAF.

România v Costa RicaSports InteractionBetwayBet99
România|| |6581.531,571,57
Costa Rica6,336,006,33
Remiză3,793,753,75

Pe cine favorizează pariorii?| ||673

România’s overall strong performances so far in this qualifying competition have obviously impressed bettors checking out the Cote la Cupa Mondială de fotbal pe cele mai bune case de pariuri sportive. Echipa gazdă este evaluată drept favorită pentru a câștiga primul dintre cele două meciuri, împotriva lui Costa Rica. Vizitatorii sunt considerați un outsider de 6,00, în timp ce extragerea are un preț de 3,75.

România World Cup Qualifying Form

Cu doar trei locuri de calificare automată la Cupa Mondială disponibile, România nu și-ar putea permite au început încet, iar runda lor de deschidere de patru meciuri i-a văzut învingând atât SUA, cât și Mexic.

După începutul campaniei cu un egal frustrant împotriva Honduras, România earned a valuable point in Nashville, holding the CONCACAF Gold Cup and Nations League winners the USA to a draw.

Următoarele patru jocuri i-au adus la 8 puncte impresionante, inclusiv o remiză excelentă. în Mexico City și victorii cuprinzătoare asupra Panama și El Salvador.

Acest nivel constant de performanță le-a permis să țină pasul cu SUA și Mexic și le-a oferit un avans sănătos de patru puncte pe Costa, pe locul cinci. Rica. Dar fanii României știu că, cu patru meciuri în deplasare în ultimele șase calificări, echipa trebuie să obțină cât mai multe puncte din meciurile consecutive de acasă de la Edmonton, începând cu egalitatea cu Costa Rica.

România To beat Costa Rica
1.57
Bet99

România v Costa Rica, 2021-11-12

Începutul puternic de campanie al României înseamnă că Herdman are de făcut câteva alegeri grele de selecție a echipelor înaintea acestor jocuri cruciale.

Milan Borjan, care este de multă vreme portarul titular de necontestat, s-a întors pentru aceste meciuri. jocuri, având timp pierdut din cauza problemelor legate de COVID, dar Maxime Crepeau a făcut un argument convingător pentru păstrarea mănușilor având în vedere forma sa stelară pentru Vancouver și pentru rolul său crucial în remiza împotriva Mexicului.

Mijlocaș obișnuit | ||724Atiba Hutchinson și atacantul Cyle Larin s-au întors și ei, dar în lipsa lor, echipa a mers fără probleme, iar Herdman ar putea fi reticent să despartă lucrurile. Jonathan Osorio, Mark-Anthony Kaye și Stephen Eustaquio au fost excelenți la mijlocul terenului, așa că s-ar putea ca Hutchinson să fie nevoit să înceapă acest joc pe bancă, în timp ce va fi greu pentru oricine din trioul Tajon Buchanan, Alphonso Davies și Jonathan David trebuie să înceapă. face loc lui Larin.

Cu toate acestea, Herdman optează pentru a rezolva aceste probleme, România va începe cu siguranță jocul ca favoriți puternici, deși din punct de vedere istoric, aceasta a fost o partidă grea pentru ei, producând cinci victorii și opt înfrângeri. Cel mai recent, România și-a asigurat o victorie solidă cu 2-0 în fața Costa Rica în sferturile de finală a Cupei de Aur și, cu avantajul de acasă și vremea din Edmonton în favoarea lor, arata un pariu bun pentru a câștiga aceasta, deși oaspeții vor fi greu să o câștige. se defectează și va fi nevoie de răbdare.

România Pentru a învinge Costa Rica
1,57
Betway

România v Mexico, 2021-11-17

O victorie împotriva Mexicului în cea de-a doua echipă de calificări din noiembrie nu este esențială, mai ales dacă a avut succes împotriva Costa Rica, dar în forma lor actuală, România vor fi încrezători că vor câștiga cel puțin un punct împotriva oaspeților, având în vedere că i-au egalat ultima dată când s-au întâlnit.

Acel meci, în Mexico City , a fost cel mai dur meci al campaniei de calificare, cel puțin pe hârtie, dar tânăra echipă a lui Herdman s-a apărat ferm pentru a câștiga o remiză. Dar acesta nu a fost un efort de „parca antrenorul”. România a egalat gazdele pentru posesie și, probabil, a avut mai bine în bătălia de la mijlocul terenului, perturbând efectiv planul de joc al Mexicului și subliniind progresia României.

Mexic va intra în această revanșă în urma egalității cu United States, deci vor fi avut ceva timp să se aclimatizeze la condițiile din America de Nord, deși Edmonton va fi semnificativ mai rece decât Cincinnati. Vizitatorii sunt într-o formă bună și neînvinși înainte de meciul lor împotriva SUA, în special înregistrând un scor total de 5-0 învingând Honduras și El Salvador în jocurile cinci și șase.

Va fi fascinant să-l faci. vezi pentru ce tactici optează Tata Martino în acest joc. Mexicul va dori să se impună adversarilor, dar acest lucru nu va fi ușor, iar vulnerabilitatea lor defensivă în zone largi face ca aceasta să fie o strategie riscantă. Antrenorul României se va confrunta și cu o dilemă tactică. Un punct sau mai bun împotriva acestor adversari ar fi un rezultat excelent, dar așa este reputația din ce în ce mai mare a echipei sale, încât Herdman ar putea fi tentat să treacă la ofensivă de la început.

Având în vedere că ambele echipe au făcut un început bun de campanie, s-ar putea să simtă că au libertatea de a fi pozitive, ceea ce ar putea produce o ciocnire captivantă între tinerele stele în ascensiune ale României și talentul consacrat al Mexicului. În cele din urmă, totuși, un punct fiecare ar satisface ambii manageri și cred că acolo se va îndrepta acest joc.

România și Mexic De trage
TBA| ||787
Bodog

Cele mai bune case de pariuri sportive online pentru a paria pe fotbal

Consultați cele mai bune site-uri de pariuri din România, minciunăInteracțiune sportivă|| |795, below. You can get the best odds and the best value when you bet on soccer through these betting sites.

 

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive