Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
România vs Panama Betting Guide

Ghid de pariuri România vs Panama

Pandora Hughes îți oferă cele mai recentesfaturi de pariuri pentru cele mai importanteCalificări la Cupa Mondială meci dintreRomânia și Panama

După eroismul lor din Mexico City și un punct solid în Jamaica,Echipa de fotbal a României s-a întors pe terenul propriu pentru ultimul joc din runda de trei meciuri dincalificările Cupei Mondiale 2022, this time against Panama.

România v PanamaSports InteractionBetwayBet99
România1,601,601,58
Panama5,966,006,33
Remiză3,60|| |6703.603,66

Pe cine favorizează pariorii pentru jocul România v Panama?

În mod surprinzător,România| ||679 doesn’t have a great record against Panama. Prima lor întâlnire a avut loc în 1996, Panama fiind învingătoare cu 3-1, iar de atunci, echipa din America Centrală a mai înregistrat două victorii, în 2000 și 2012, în timp ce România a câștigat doar o singură dată, tot în 2012.  

Dar acelcap la cap record nu i-a îngrijorat pe pariori înaintea acestui joc. România este considerată favorită aici și nu veți putea obține cote mult mai mari de 1,60 la o victorie pe teren propriu.Panama este în general disponibil în jurul valorii de 6.20, cu o remiză la 3.60 sau cam așa ceva, dar continuați să verificați cele mai bune case de pariuri sportive, deoarece aceste cote se pot apropia mai mult de joc.

Ce echipă este în cea mai bună formă?

România a intrat în acest turneu de calificare cu un record puternic, care a indicat nouă victorii din douăsprezece jocuri, deși victorii peste oameni ca Aruba, Bermuda și Surinam ar putea să nu fie prea mult.

În mod semnificativ pentru șansele lor de calificare,România a inclus această formă bună în turneul lor de calificare. A draw against Honduras was backed up by creditable points away to CONCACAF favourites Mexico and the USA, and a 3-0 home win against El Salvador, deși remiza lor 0-0. în Jamaica data trecută a fost puțin dezamăgitoare.

Forma lui Panama este, de asemenea, bună, iar în acest moment sunt cu un punct înaintea României în clasament. O înfrângere restrânsă în El Salvador este singura lor întoarcere slabă dintr-o campanie în care auînvins Jamaica, a reținut Mexicul la egalitate și a învins SUA cu 1-0. De remarcat, totuși, ei au avut avantajul de a juca cei mai duri adversari ai lor – SUA șiMexic – acasă.

Cine este potrivit pentru joc?

România se luptă cu rănile pe tot parcursul acestui turneu de calificare, dar ar trebui să aibă o echipă completă din care să aleagă împotriva Panama. Asta înseamnă că Maxime Crepeau – care a jucat deosebit de bine în Jamaica – este în poartă și probabil un fundaș patru din Alistair Johnston, Doneil Henry, Derek Cornelius și Samual Adekgube.

Junior Hoilett nu a jucat împotriva || |713Reggae Boyz deci ar putea fi o față nouă aici, completând abilitățile de atac ale periculosului Alphonso Davies, care poate juca ca lateral sau atacant larg, după cum este necesar. John Herdman va avea la dispoziție și tânărul star Tajon Buchanan, precum și Richie Laryea și Steven Vitoria după ce își vor ispăși suspendările.

La ce ne putem aștepta de la calificarea România v Panama?

Există ao mulțime de dovezi pentru a sprijini pariorii care doresc să susțină România să prevaleze. Pentru început, există acea apărare solidă, care a trimis până acum doar trei goluri în cinci jocuri. : un record uluitor într-o grupă de calificare extrem de competitivă.

Apoi este recordul fenomenal de acasă al României. De când au pierdut cu 3-0 acasă cu Mexic în 2016, Canucks au mers 20 de meciuri neînvinși pe pământul României. Prognoza ușoară înseamnă că Panama nu va trebui să se confrunte cu condițiile răcoroase, dar se va confrunta cu un stadion plin pe BMO Field, deoarece fanii României au șansa de a-și încuraja băieții.

Asta fiind spus, Panama are un record defensiv și mai impresionant. Ei au lăsat să intre doar două din cele cinci jocuri până acum. Asta sugerează că România, care s-a luptat pentru penetrare împotriva Jamaicii, în ciuda posesiei dominate, ar putea avea dificultăți în a-și distruge adversarii. Cu toate acestea, pe drum, Panama a fost puțin mai deschis, pierzând în El Salvador și înscriind trei în Jamaica.

Îmi dau seama de ce sunii pariori s-ar putea să nu susțină România la acest tip de preț, dar partea Păstorilor are un impuls real în spate și cu o echipă mai puternică și un avantaj acasă, își pot încheia ultima rundă de calificări în formă bună.

Remiză România vs Panama
3.60
Sports Interaction

Există alte pariuri pentru jocul România v Panama?

Dacă te uiți în afara pieței de cote de meci,there are some interesting options în piețele mai mici, unde putem profita de stilul de joc al României.

Au manifestat tendința de a începe jocurile încet. Au fost un gol până în Honduras, SUA și Mexic, înainte de a reveni pentru a egala acele jocuri. După cum am observat înaintea meciului din Mexic, ei au marcat peste 0,5 goluri în a doua repriză în mod constant, de fapt în cinci din ultimele șapte.

Asta sugerează câteva pariuri potențiale. First up, we can once again consider backing Over 1/2 in the România Second Half Goals market, which is generally priced up at odds of 1.60. The second option focuses on the likelihood that Panama will try to keep it tight in the first half. If România starts slowly again then betting Draw-România in the Half-Time-Full Time market at 4.20 looks a solid option.  

Cele mai bune pariuri sportive online pentru a paria pe fotbal 

Consultațisite-uri de pariuri de top de mai jos. Puteți obține cele mai recentecele mai recente cote la fotbal și cea mai bună valoare atunci când pariați pe fotbal cu acești parteneri de pariuri.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive