500
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Mexico vs România Betting Guide

Ghid de pariuri Mexic vs România

Pandora Hughes are toate cele mai recenteinformații despre pariuri și alegeri înainte deCea calificare crucială a României la Cupa Mondială împotriva Mexicului.

România a început solid campania de calificare la Cupa Mondială, dar următorul este, probabil, regiunea CONCACAF Cea mai grea misiune: plecare în Mexic. Să aruncăm o privire la acestcotele unui joc de fotbal.

Mexic v RomâniaBetwayBet99Spin Palace Sports
Mexic1,531,571,51
România6,006,336,00|| |665
Draw4,004,003,80

Pe cine favorizează pariorii pentru jocul Mexic v România?|| |673

The historic disparity in soccer talent between these two nations is evident in the head-to-head record. România și Mexic s-au întâlnit pe un teren de fotbal36 de ori șiRomânia a câștigat doar 3, Mexicul ieșind învingător de 24 de ocazii.

Mexicul a dominat, de asemenea, recordul recent. Au câștigat ultimele cinci ediții ale acestui meci și trebuie să te întorci în 2008 pentru a găsi ultima dată când România a reușit să remizeze împotriva acestor adversari. Trebuie să te întorci și mai departe pentru a găsi ultima victorie a României, o victorie cu 2-1 în Cupa de Aur din 2000.

Deci, nu este o surpriză să vezi pariori de partea Mexicului, care vor începe ca mari favoriți.| ||685 Tata Martino’s side is a short price to pick up the three points, România fiind evaluată ca 6,6 outsideri cu multe case de pariuri și egalitate în intervalul 3,9 la 4,0.

Forma echipei înaintea jocului

În acest turneu de calificare,România a avut un record bun, câștigând nouă din doisprezece anterioare, although six of those wins came against teams such as Bermuda, Aruba and Suriname in the initial tururile de calificare la Cupa Mondială. După ce și-au început campania de calificare cu o egalitate împotriva Hondurasului, ei au câștigat apoi o remiză meritabilă în deplasare împotriva SUA, înainte de a-și asigura prima victorie a campaniei cu o victorie de 3-0 acasă în fața El Salvador.

Mexic a pierdut trei meciuri în 2021: două împotriva SUA și un amical în deplasare în Țara Galilor la începutul anului, cu zece victorii. Ei au început această campanie de calificare cu o victorie pe teren propriu împotriva Jamaicii și și-au asigurat o victorie cu 1-0 în Costa Rica, înainte de a fi ținute cu 1-1 în Panama ultima dată.

Probleme de selecție și accidentări

Echipa lui Tata Martino va fi întărită de revenirea lui Raul Jimenez de la Wolves și de Hirving, care se potrivește din nouLozano care și-a revenitîn refacere de la o leziune oculară. Ei îl vor avea disponibil și pe Hector Herrera de la Atletico Madrid. Din nefericire pentru Martino, Diego Lainez nu este încă pregătit să revină la acțiunea internațională, iar absența sa privează echipa de o mare flexibilitate, deoarece tânărul star de la Real Betis poate juca în diverse poziții la mijloc și atac.

România va avea, de asemenea, o echipă puternică, cu bărbați cheie Alphonso Davies și Junior Hoilett ambii disponibili, alături de atacantul star emergent Tajon Buchanan. John Herdman este probabil să meargă cu o formație 343 pentru a se asigura că nu sunt depășiți la mijlocul terenului.

La ce ne putem aștepta de la calificarea Mexic v România?

Mexicul are multe mergi pentru ei înaintea acestui joc. Pentru început, există un decalaj mare în clasamentul FIFA între cele două părți. Mexicul este pe locul nouă în lume, în timp ce România ocupă în prezent poziția 51st. Există, de asemenea, un factor semnificativ de avantaj acasă.

Jucând pe propriul tău teren oferă un avantaj mai mare în fotbalul internațional decât în ​​turneele interne și înCazul Mexicului, avantajul este deosebit de pronunțat| ||719. You have to go back 41 games, to October 2018, to find their last home defeat. The fact that the Estadio Azteca is 2,200 metres above sea level means most visiting teams are playing at an altitude they are not accustomed to.

Apoi mai este factorul Martino. Antrenorul principal al Mexicului știe totul despre fotbalul nord-american, după ce a antrenat celebru Atlanta în MLS și va fi mai greu pentru România să-i arunce o surpriză decât a fost cu antrenorii mexican anteriori.

Mexicul este învins| ||724. Although they won the CONCACAF Gold Cup in 2019, they lost their crown to the USA this year, having also finished as runners up to Gregg Berhalter’s side in the CONCACAF Nations League. And it was only three months ago that a weakened România side took Mexico deep into injury time in the Gold Cup semi-final. With all their star players now available, România will draw confidence from that result.

Faptul că această echipă românească este în creștere, combinat cu presiunea inevitabil asupra lui Martino pentru a câștiga mai mult sau mai puțin fiecare meci regional al său. joacă în echipă, mă face nervos să susțin echipa gazdă la cote scurte, așa că poate reprezenta o opțiune mai bună.

Remiză Mexic vs România| ||739
4.00
Betway

Alte unghiuri de pariere pentru jocul Mexico v România

Există o serie de piețe interesante disponibile pentru aceasta joc, în special liniile de poartă. DeșiRomânia este un mare outsider aici, merită remarcat faptul că au marcat peste 0,5 goluri în a doua jumătate a fiecăreia dintre ultimele cinci meciuri, așa că peste 1/2 în Piața de goluri din România a doua repriză arată un pariu interesant la cote de aproximativ 2,6.

Meciurile de drum ale României au avut și ele tendința de a produce o mulțime de goluri. Jumătate din ultimele opt meciuri în deplasare au generat mai mult de 2,5 goluri și 75% au văzut peste 1,5 goluri. Dacă puteți găsi cote mai bune de 2,00 pentru peste 2,5 în piața Total goluri peste/sub, aceasta ar putea oferi o anumită valoare.

Vedeți mai joscele mai bune case de pariuri sportive unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive