Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Bundesliga Free Picks & Predictions: Matchday 19

Bundesliga alegeri gratuite și amp; Pronosticuri: Ziua 19

Ziua 18 a adus cu eanoi recorduri, cuTimo Werner și Robert Lewandoski egalând recordul lui Gerd Muller de a marcat 20 de goluri în primele 18 meciuri ale sezonului. Alături,nașterea a noua Bundesliga și fotbalsuperstar, sub forma dinErling Haland.

Consultați alegerile noastre gratuite pentrucele mai bune cote disponibile în Bundesliga .

Pentru ziua 19, avem mai multe jocuri grozave, inclusiv liderii ligii RB Leipzig pe drum | ||664as they travel to Frankfurt, precum șiBayern Munchen găzduiește sâmbătă Schalke 04.

Can Bayern close the gap at the top?

 || |684

Dortmund (1.28) vs FC Köln (10.00)

Dortmund a fost pe drumul spreWWK Arena to play Augsburg în ultimul meci. Au rămas în urmă după 46 de minute, când Augsburg a preluat controlul jocului.

Julian Brandt a lovit unul înapoi în locul 49,înainte de intrarea tânărului Norweigan, care a semnat recent de la Red Bull Salzburg,Erling Haland. A făcut un debut senzațional,marcând un hattrick trei finalizări excelente în locul 59, în minutul 70.

Dortmund ocupă locul trei în ligă și se află la 7 puncte de RB Leipzig.Cote la pariuri pe fotbal favorizează în mare măsură o victorie la Westfalenstadion și avem tendința de a fi de acord.

Köln s-a luptat de-a lungul timpului sezon, dar au avut un șir bun de jocuri recent. Eise află pe locul 13, doarla trei puncte de zona retrogradării.

FCKöln a învins Wolfsburg cu 3-1 în ultimul meci. John Córdoba a luat doi în joc, aducând numărul său la 6 pentru sezon. Ei au luat conducerea cu 3-0 în meciul lor anterior și vor primi un gol devreme împotriva lui Dortmund.

Având în vedere pozițiile în ligă ale ambelor echipe, este de înțeles diferența dintrecote de pariuri oferite de casele de pariuri pentru acest meci.

Așteptați-vă ca Dortmund să câștige aici.

Dortmund Pentru a învinge FC Köln
1,28
Bet365

< /center>

 

FC Bayern Munchen (1.18) vs Schalke 04 (14.68)

Bayern intră în meciul în săptămâna 19, ocupând locul al doilea în ligă. Bayern Munchen știe ce este nevoie pentru a câștiga Bundesliga și cum să gestioneze o luptă de câini la sfârșitul sezonului - să nu uităm,au câștigat liga de 28 de ori.| ||768

They beat Hertha 4-0 on the road to Berlin in their last. Goluri pentru legenda Bayern MunchenThomas Muller, Robert Lewandowski, Thiago Alacantara şi Ivan Perisic în a doua repriză, care i-a lăsat pe Hertha cu puține șanse de a reveni.

Schalke se va deplasa sâmbătă la Allianz Arena, căutând să finalizeze o a treia victorie la trap.Victoriile împotriva lui Hamburger SV și a Mönchengladbach, locul trei, vor oferi echipei un impuls de încredere atât de necesar în acest meci.

Meciul împotriva lui Hamburger SV a fost un amical, dar orice victorie este bună pentru echipă. Puteți urmări toate jocurile printr-un număr desite-uri de pariuri pe fotbal, indiferent dacă este un meci amical sau de ligă.

Un alt punct notabil este că ambele victorii au fost completate cu foaia goală.Suat Serdar este acum cel mai mare marcator în acest sezon, cu șapte goluri, după ce a găsit plasa împotriva lui Mönchengladbach.

Luați Bayern Munchen pentru a obține victoria.| ||797

FC Bayern Munich Pentru a-l învinge pe Schalke 04
1,18
Sports Interaction

 

Eintracht Frankfurt (4.09) vs RB Leipzig (1.77)

RB Leipzig se bucură de cel mai bun sezon al său de când s-au alăturat Bundesliga în 2016. Ei stauîn frunte de grămadă, cu 4 puncte înaintea puternicului Bayern Munchen.

Julian Nagelsmann a făcut o treabă bună cu această echipă.Timo Werner, în vârstă de 23 de ani estecel mai bun marcator al ligii, alături de Robert Lewandowski de la Bayern, | ||846with 20 goals. DreaptaMarcel Sabitzer a fost și el destul de productiv, cu șapte goluri în acest sezon.

Frankfurt will travel to the Red Bull Arena on Saturday în urma unei victorii împotriva Hoffenheim, concurenții din Europa League.

Frankfurt a condus după 18 minute prin Bas Dost. Golul olandezului a condus jocul până la începutul reprizei secunde, când Hoffenheim a egalat. Apoi, în minutul 62, Timothy Chandler s-a ridicat la stâlpul din spate pentru a îndrepta spre casă câștigătorul.

Victoria va oferi încredere unei echipe care nu a câștigat în 7 jocuri . Ultima dată au câștigat împotriva lui Arsenal, la Le Grove, în noiembrie.

Timo Werner este fierbinte în acest moment și, deși acest joc poate să nu fie unul strâns, am vrut să-l includem înalegeri gratuite de fotbal deoarece credem că Werner va continua în aceeași formă bogată.

Luați RB Leipzig pentru a câștiga aceasta.

RB Leipzig Pentru a învinge Eintracht
1,77
Bodog