Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
EPL Boxing Day Picks: Bet on Spurs for Derby Success

Selecții EPL Boxing Day: Pariați pe Spurs pentru succesul în derby

Premier League engleză nu se oprește de Crăciun și există o competiție plină lista deacțiune de top în timpul sărbătorii de Crăciun, cu nouă jocuri pe 26 decembrie.

Pe cine favorizează pariorii?

Christmas is the busiest time of year in the English Premier League and there are plenty of soccer betting opportunities available at the cele mai bune case de pariuri sportive. Primii doi în clasament, Manchester City și Liverpool, sunt ambele favorite la prețuri scurte pentru a câștiga meciurile de acasă, împotriva Leicester City și, respectiv, Leeds United, în timp ce Tottenham și Wolves sunt favorizate să învingă Crystal Palace și Watford.

Tottenham v Crystal PalaceSports InteractionBetwayBet99
Tottenham1,661,751,75
Palatul de cristal4,325,004,5
Remiză3,515,003,75

Tottenham v Crystal Palace, 2021-12-26

Acesta nu este cel mai înalt profil al derby-urilor londoneze, dar acest meci prezintă mai mult interes decât de obicei, deoarece ambele echipe sunt pe o curbă ascendentă.

Tottenham au făcut îmbunătățiri semnificative de când Antonio Conte a ajuns la club. Bărbatul care a condus Chelsea spre succesul în Premier League își cunoaște drumul în Premier League și, în ciuda faptului că echipa sa a fost lovită de complicațiile COVID-19, ea a continuat să se îmbunătățească. Cea mai recentă performanță puternică a lor a fost un egal 2-2 cu Liverpool în weekend, ceea ce a arătat că pot egala echipele de vârf din divizie, mai ales dacă omul cheie Harry Kane este din nou în formă.

Totuși, Conte va reveni. fiți bine conștienți de îmbunătățirile paralele de peste râu la Selhurst Park. Sub Patrick Vieira,Palaces-au dezvoltat cu mult înainte de termen, jucând o marcă de fotbal atractivă și eficientă, care i-a ridicat într-un loc confortabil la mijlocul mesei. Cele mai bune performanțe ale lor, totuși, au fost acasă și, în ceea ce ar trebui să fie un joc distractiv, voi fi de partea lui Tottenham.

Tottenham Pentru a învinge Crystal Palace
1,75
Bet99

Manchester City v Leicester, 2021-12-26

Campionii lui Pep Guardiola arata de neoprit în acest moment și arată un pariu solid pentru a-și extinde forma bună împotriva Leicester City în Ziua de Boxă.

City a acumulat o serie de nouă victorii consecutive, cea mai recentă fiind un succes confortabil de 4-0 laNewcastle. Acel meci s-a remarcat și prin faptul că a fost al treilea gol pe care City a păstrat-o la rând, confirmându-i ca fiind echipa cu cel mai bun record defensiv din divizie.

Nici ei nu sunt lipsiți de goluri, marcând. la o rată de 2,44 pe joc, iar fanii lui Leicester s-ar putea teme de ce e mai rău aici, având în vedere performanțele slabe defensive ale echipei lor. Foxes ocupă locul nouă în clasamentul Premier League, dar au al cincilea cel mai prost record de goluri primite, în ciuda faptului că au jucat mai puține jocuri decât majoritatea celorlalte echipe. Orice altceva decât o victorie de City aici ar fi o surpriză uriașă.

Manchester City Pentru a-l învinge pe Leicester
1,22
Sports Interaction

Liverpool v Leeds, 26-12-2021

Managerul Liverpool, Jurgen Klopp, a fost frustrat de egalitatea de la Tottenham din weekend și cu un motiv întemeiat. Cu City arată de neoprit în acest moment, roșii nu își pot permite să piardă niciun punct dacă speră să țină pasul cu rivalii lor și vor fi hotărâți să revină pe drumul cel bun.

Acest lucru este de rău augur pentru Leeds United înainte. a călătoriei lor la Anfield înBoxing Day. Liverpool a câștigat ultimele patru la rând acasă, cu un record de goluri de 12-1, iar echipa lui Marcelo Bielsa, care a primit cel de-al doilea cel mai mare număr de goluri din divizie, s-ar putea lupta să-i stăpânească.

Leeds probabil că au suficient talent în echipă pentru a lupta împotriva amenințării retrogradării, dar acesta a fost un al doilea sezon dificil în clasamentul de vârf și sunt încă cu doar cinci puncte față de zona retrogradării, având în vedere că au jucat mai multe jocuri decât trei din cele patru echipe de sub ei.

Având în vedere disperarea lui Liverpool de a nu pierde niciun punct, ar putea fi posibil ca unele echipe vizitatoare să le pună sub presiune apărând în profunzime și încercând să pătrundă adânc în meci fără să primească gol. Dar nu acesta este modul în care Leeds își joacă fotbalul și mă aștept să fie un joc distractiv, cu o mulțime de goluri, majoritatea pentru Liverpool.

Liverpool Pentru a învinge Leeds
1.16
Betway

Wolves v Watford, 2021-12-26

În vreme ce sezonul se apropie de jumătate, Am acumulat o mulțime de dovezi despre cele 20 de echipe din Premier League și multe dintre ele pot fi adunate din clasamentul ligii.

Cu siguranță, acesta este cazul Wolves. EchipaWest Midlands este a zecea în clasament, o poziție solidă. Cu toate acestea, au reușit să ajungă în această poziție cu al doilea cel mai prost număr de goluri din divizie. Poziția lor a fost construită aproape în întregime pe baza recordului lor defensiv, care este al treilea cel mai bun.

Deci, în general, știi ce primești atunci când Wolves joacă, ceea ce este o veste bună pentru pariori, deși nu atât de bună. pentru fanii Wolves care au văzut doar două goluri marcate în ultimele lor patru jocuri pe teren propriu, ceea ce nu te ține de cald într-o după-amiază rece de duminică.

Veștile bune pentru antrenorul Bruno Lage și Wolves fanii este că vizitatorii Boxing Day au una dintre cele mai leaki apărări din Premier League.Watford au înregistrat până acum 31 de goluri, al patrulea cel mai prost total din divizie, în ciuda faptului că au jucat mai puține jocuri decât majoritatea rivalilor lor. Nu putem promite că acesta va fi un festival de goluri, dar Wolves ar trebui să poată câștiga aici.

Wolves Pentru a învinge Watford
1.88| ||803
Bet99

Cele mai bune pariuri sportive online pentru a paria pe fotbal

Verificăcel mai bun pariu la fotbalparii vizitând aceste site-uri recomandate, unde puteți găsi cele mai recentecote pentru Premier League engleză și cea mai mare valoare.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive