Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
MLS Betting Picks For the Last Round of the Regular Season 2021

Pariuri MLS pentru ultima rundă a sezonului regulat 2021

Pandora Hughes ne aduce cele mai recentePariere MLS pentrurunda finală a sezonului regulat jocuri.

Sezonul regulat de fotbalSezonul regulat de fotbal MLS ajunge la final înainte de ceea ce promite a fi o serie incitantă de meciuri de play-off și încă mai există multe chestiuni de decis în ambeleConferințe.

Sports InteractionBetwayBet99
Nashville2,442,502,50
NY Red Bulls2,953,102,90
Remiză3,052,873,00|| |651
NYCFC1,771,801,80
Philadelphia4,004,204,00
Remiză3,803,60
Colorado2.162,202,22
LAFC2,953,002,90
Remiză3,553,503,50
Portland1,66|| |6761.701,70
Austin4,404,504,33
Remiză4,003,804,00
Vancouver2,752.752,75
Seattle2,422,372,45
Remiză3,323,503,33

Nashville v NY Red Bulls 2021-11-07

O victorie sau o egalitate va fi suficientă pentru a-i aduce pe Red Bulls în playoff, dar dacă vor să-și asigure un loc în primele patru, o victorie este esențială, o d asta ar trebui să le ofere motivația de care au nevoie pentru a-și asigura toate cele trei puncte înZiua Deciziei împotriva adversarilor care au legat deja o poziție de top-patru.

Nashville nu termină exact sezonul în forță, de fapt, au câștigat doar unul dintre ultimele cinci jocuri MLS, deși sunt greu de învins și au înregistrat șase egalități în ultimele opt. Asta sugerează că Red Bulls va avea o după-amiază grea, dar se pot inspira din faptul că au dominat ultimul joc dintre aceste două echipe, câștigând cu 2-0 cu 59% posesie.

Red Bulls Pentru a învinge Nashville
3,10
Betway

New York City v Philadelphia, 2021-11-07

Ca Nashville,Philadelphia și-au rezervat deja locul în primele patru, dar spre deosebire de rivalii lor din Conferința de Est, Uniunea termină puternic. Au câștigat șase din ultimii zece și au remizat trei și nu vor dori să-și piardă acest impuls până în play-off.

New York-ul și-a creat și un loc de play-off, dar dacă vor să ajungă în primele patru, au nevoie de o victorie sau o egalitate aici. Ultima dată s-au întâlnitPhiladelphia, în august, au pierdut cu 1-0, dar acesta a fost un joc în care au avut partea leului din posesie. Faptul că ultimele șase meciuri dintre aceste echipe au fost împărțite câte trei indică, de asemenea, că nu există prea multe de ales între ele.

Dacă egalitatea este un rezultat acceptabil pentru ambele părți, nu ar fi o surpriză să vedem acest joc scăzând din punct de vedere al emoției goalmouth și prevăd că acest lucru va termina totul.

NYCFC Pentru a remiză cu Philadelphia
3,80
Sports Interaction

Colorado v LAFC, 2021- 11-07

Încă este posibil ca Colorado să termine pe primul loc în Conferința de Vest, dar va trebui să câștige acest joc și să spere că atât Seattle, cât și Kansas să piardă puncte și și-au asigurat deja primele patru. stare, s-ar putea să nu vrea să facă totul aici.

Pentru LAFC, situația este puțin mai gravă. Ei pot câștiga un loc în playoff dacă fie Seattle învinge Vancouver sau San Jose nu reușesc să învingăKansas, cu condiția ca ei să poată depăși Rapids, care ar putea fi dincolo de ei.

LAFC se va mângâia de faptul că s-au impus ultima dată când au jucat cu Colorado, dar de data aceasta au unele probleme semnificative de accidentări. De asemenea, au câștigat doar unul dintre ultimii cinci pe drum și nu pariez pe ei să obțină mai mult de un punct din vizita lor în Colorado.

Colorado Pentru a remiză cu LAFC
3,55
Sports Interaction

Portland v Austin, 2021- 11-07

Majoritatea meciurilor din Ziua Deciziei vor prezenta echipe pentru care să joace, dar ultima întâlnire a lui Portland din sezonul regulat este probabil să fie puțin mai puțin dramatică.

The Sounders au garantat să termine pe locul al patrulea în Vest, indiferent de ce se întâmplă aici, în timp ce șansele de play-off ale lui Austin au expirat cu ceva timp în urmă. Putem citi ceva în victoria surpriză a lui Austin împotriva Kansas?

Probabil că nu. Franciza din Texas s-a îmbunătățit de la mijlocul lunii septembrie, adunând laolaltă patru victorii. Dar toate aceste victorii au fost pe stadionul Q2. Pe drum, este o altă poveste. Echipa lui Josh Wolff nu a câștigat în deplasare de la 1 mai, devenind 13 meciuri în afara statului Lone Star fără victorie. Recordul lor sugerează, de asemenea, că nici luptele egale nu sunt treaba lor, așa că este greu de văzut un șoc aici.

Portland Pentru a-l învinge pe Austin
1,70
Bet99

Vancouver v Seattle, 2021-11 -07

Seattle își joacă ultimul joc din sezonul regulat fără să fi cusut încă capul de serie în Conferința de Vest, ceea ce este remarcabil având în vedere cât de bine s-au descurcat în cea mai mare parte a campaniei. Sounders au fost neînvinși între mai și iulie și păreau să se îndrepte spre un final confortabil.

Scăderea lor în formă a fost dramatică. Au suferit patru înfrângeri consecutive în octombrie înainte de a opri putregaiul cu un punct împotrivaLA Galaxy data trecută, așa că acest meci împotriva unei echipe Whitecaps în formă pare mult mai dificil decât a făcut-o în septembrie.

Vancouver a pierdut doar una dintre ultimele zece, o serie care ia făcut să înregistreze patru victorii consecutive acasă. Dacă au suficientă putere de foc pentru a asigura toate cele trei puncte aici este discutabil, dar o remiză ar fi suficientă pentru a-i duce în playoff și cred că sunt capabili să realizeze asta.

Vancouver Pentru a remiză cu Seattle
2,45
Bet99

Cele mai bune pariuri sportive online pe care să pariezi MLS

Consultați selecția noastră a celor mai importantesite-uri de pariuri de mai jos. Puteți găsi cele mai recente cote și cea mai bună valoare peCote MLS Cup, când pariați cu acești parteneri de pariuri sportive.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive