#CarabaoCup
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
English League Cup Final Picks: Aston Villa vs Manchester City

Selecții finale ale Cupei Ligii Angliei: Aston Villa vs Manchester City

Meciurilesemifinalele au fost încheiate miercuri seara, cuManchester City pierzând a doua semifinală darparcurgând cu un total de 3-2|| |639.

În timp ce cealaltăsemifinală a terminat tot cu 3-2 după ambele etape. Meciul a fost o luptă strâns dusă până cândMahmoud Hassan a smuls un gol târziu în 93, ducând la Villa Park să izbucnească într-o invazie a terenului și sărbătorile au avut loc în noapte.| ||655

The win sends Villa to Stadionul Wembley duminică, 3 martie, 2020. Jocul va începekick-off la ora 11:30(ET). Deși finala este la peste o lună, am vrut să o includem înalegerile noastre gratuite de fotbal săptămâna aceasta.

Va câștiga Man City pentru al treilea an la rând?

 

Manchester City (1,11) vs Aston Villa (6,00)

Manchester City|| |686 hasn’t had one of their best seasons. Although they stă pe locul al doilea în ligă și probabil vor termina în acea poziție, pur și simplu nu este Man City pe care suntem obișnuiți să-l vedem.

Liverpool i sa permis să fugă cu liga înainte ca sezonul să înceapă cu adevărat. Știm că acest lucru va fi de mare frustrare pentru Pep, ceea ce îl va stimula doar să reușească în celelalte competiții, și anume Liga Campionilor, FA Cup și asta.

Raheem Sterling și Sergio Aguero au fost în tribună. scoși marcatori pentru Sky-Blues în acest sezon.Sterling este acum11 goluri pentru sezonul general, în timp ce Argentinianul are a ajuns la 16 până acum.

Aston Villa ocupă locul șaisprezecea în ligă, cu 2 puncte deasupra zonei de drop. S-au chinuit să găsească plasa în acest sezon și sunt conduși în goluri de mijlocașul ofensivJack Grealish, care are7 goluri și 5 pase decisive| ||706 overall.

CeleCote la pariuri la fotbal favorizează în mare măsură o victorie la Manchester City, cu care avem tendința să fim de acord.

Așteptăm ca Manchester City să învingă Aston Villa.

Manchester City Pentru învinge Aston Villa
1,11
BetWarrior

 

Manchester City va câștiga și peste 1,5 goluri în total (3,77)

Uimitor, în ciuda faptului că Liverpool a câștigat liga și este încă ianuarie,Manchester City are o diferență de goluri de +38, cu doar trei mai puțin decât +41 de la Liverpool. .

Există un lucru de care trebuie să fii sigur în acest joc și acesta sunt obiectivele.Aston Villa are o diferență de goluri în liga de -14. Se vor descurca foarte bine să-i împiedice pe oameni ca Aguero, Sterling, Bernado, Silva și Kevin de Bruyne să găsească rețeaua.

A părut pentru o perioadă de timp, chiar înainte de Crăciun, precum Manchester City, erau în pericol de a-și pierde total structura și identitatea. Au existat zvonuri despre o plecare pentru dirijorul catalan. Dar Pep și-a declarat intențiile de a rămâne, iar lucrurile au început să se stabilească.

Man City este încă favoriți pentru a câștiga Liga Campionilor. Liga la o parte,nu există nicio îndoială în mintea noastră că vor trece în ultimele etape ale Ligii Campionilor, FA Cup și vor câștiga aceasta în martie.

Pentru a câștiga și peste 1,5 goluri în total.

Manchester City Pentru a câștiga și peste 1,5 goluri total
3,77
MoPlay

 

Raheem Sterling va înscrie oricând (2,75)

Raheem sa bucurat de cel mai bun sezon al său de până acum. Are11 goluri și 1 assist în ligă în timp ce înregistrează5 goluri în 6 meciuri în Europa.|| |823

Sterling’s formidable form has ensured he is one of the first names on the teamsheet each week. We’ve mentioned his form in other competitions, but pertinently a reușit 3 goluri și 1 assist în patru meciuri din Cupa Ligii.

Merită menționândJack Grealish, care a atras atenția unora dintre cluburile de top, inclusiv Manchester United.

Jack a fost într-o formă bună în acest sezon și o poartă pe Villa în spate. El estea avut o perioadă productivă în Cupa Ligii în 2020, a marcat 2 goluri și a asistat două. El a asistat primul gol al lui Matt Targett în victoria împotriva lui Leicester.

Ia-l pe Raheem Sterling să marcheze oricând.

Raheem Sterling Să marcheze oricând
2.75
Betway