Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
English Premier League Free Picks: Arsenal vs Manchester City

Alegeri gratuite din Premier League engleză: Arsenal vs Manchester City

Meciul de duminică laEmirates Stadium marchează un punct important în sezon pentru ambele echipe. Arsenal a avut un sezon greu cuDomnia lui Emery se apropie de sfârșit și un început slab al campaniei 2019/20.

 

Manchester City, care nu au fost chiar ei în acest sezon,au pierdut ultimul meci cu 2-1 acasă, în fața arhi-rivalelor Manchester United.

Va reveni City departe de casă?

 

Arsenal (6.00) vs Manchester City (1.44)

Arsenal| ||669 will be buoyed from the result against West Ham. It seemed like business as usual for Arsenal this season as they went down inside the first half.

Dar, au fost rezistenți și au arătat calitatea pe care o au în atac, trecând cu trei pe Hammers. Nouă semnăturăNicolas Pepe a marcat un ondulator excelent cu piciorul stâng pentru a pecetlui jocul cu o victorie cu 3-1.

Oraș are also stuck in a rut at the moment, only managing to take două victorii în ultimele lor cinci jocuri. O înfrângere zdrobitoare cu Liverpool cu ​​3-1 la Anfield înseamnă sfârșitul cursei pentru titlu pentru City anul acesta.

Deși, dacă vor să rămână în cursă, vor trebui să ia trei puncte vitale. aici.

CoteleCote la pariuri pe fotbal favorizează în mare măsură o victorie a Manchester City în aceasta, chiar dacă Arsenal este acasă. Noi credem la fel, City va fi frustrat după înfrângerea din derby și va fi înfometat să ia cele trei puncte aici.

Luați Manchester City pentru a câștiga aici.

Manchester City Pentru a învinge Arsenal
1,44
Bodog

 

Alegerea Parlay: Manchester City va câștiga și înscrie primul gol ( 3.11)

Arsenalul are o unitate defensivă jalnică, iar Pep Guardiola va fi bine conștient de acest lucru. Șeful City a reușit în toată Europa și întotdeauna reușește să producă unul dintre cele mai atractive fotbal din lume.

Stilul său de fotbal de atac bazat pe posesie le va cauza celor ca Chambers și Luiz tot felul de probleme.Dacă nu pot reuși să perturbe fluxul orașului, ar putea fi un joc lung pentru Gunners.

Arsenal s-a luptat pe toate zonele de teren în acest sezon, dar deține doi dintre cei mai buni marcatori din ligă înAuba (11 goluri) șiLacazette (5 goluri).

Va fi cheia succesului lui Arsenal să obțină primul gol. Dacă pot da tonul jocului devreme, vor putea deranja echilibrul lui City.

Așteptați-vă ca Manchester City să câștige și să marcheze primul gol.

Manchester City|| |756 To win & score first
3,11
Spin Palace Sports

 

Player Pick: Manchester City to win & Raheem Sterling to score anytime (3.39)

Sterling a fost unul dintre acei jucători cu care vă asociați cel mai mult în perioada în care Guardiola a fost la conducere la City.Dezvoltarea lui a fost uluitoare și a găsit consistență în ultimele două sezoane.

Ritmul lui electric va provoca toate fel de probleme pentru casă. Lui Pep îi place ca atacul său să schimbe și să creeze o unitate de atac fluidă, ceea ce înseamnă că Sterling se poate muta în oricare dintre aripi după bunul plac.

City îl va avea pe De Bruyne, Bernado Silva, David Silva, Rodriși Fernandinho din care să alegi la mijlocul terenului. Toți sunt capabili să pună mingea pe o farfurie pentru Sterling și ceilalți atacanți.

Gabriel Jesus a făcut o afișare excelentă împotriva lui Burnley săptămâna trecută și va încerca să o repete duminică.Sterling și Isus s-au conectat foarte bine, ceea ce va fi încă o bătaie de cap pentru Gunners.

Ia-l pe Raheem Sterling să înscrie oricând.

Manchester City Pentru a câștiga și Sterling pentru a înscrie oricând
3,39
10Bet

 

Alegerea Dark Horse: Arsenal va câștiga și ambele echipe vor marca (8.00)

Ar fi nedrept să numărăm | ||859Arsenal în aceasta. Ei suntla Londra, Freddie Ljungberg este la conducere și tocmai au luat trei puncte de la rivalii lor din vestul Londrei.

Încrederea a fost scăzută la Grove în acest sezon. Dar dacă a existat vreodată un moment pentru a face o performanță împotriva Campionilor, a fost în acesta. Nu există nicio îndoială că vor avea de suferit în apărare, dardacă pot face atacanții să bifeze, ar putea fi pe.

Având în vedere ce s-a întâmplat în derbynu ne putem aștepta ca City să joace 90 de minute la Emirates și să nu marcheze, așa că credem că este inteligent să joci pentru goluri de ambele părți.

We wanted to give Arsenal a soccer free pick în aceasta după performanța de aseară împotriva Hammers. Au coborât și s-au luptat înapoi pentru a câștiga o victorie confortabilă.

Luați Arsenal pentru a câștiga și ambele echipe pentru a marca.

Arsenal Pentru a câștiga și ambele echipe pentru a marca. scor
8,00
888 Sport