Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Favoutires to win the 2021 MLS Cup

Favorite pentru a câștiga Cupa MLS 2021

Pandora Hughes are toate cele mai recente știri despre pariuri despre playoff-urile MLS

Sezonul regulat s-a încheiat și doar 14 echipe rămân înbătălia pentru Cupa MLS, care începe pe 20 noiembrie cu primul tur al playoff-urilor.

MLS Câștigătorul CupeiSports InteractionBetwayBet99
New England3,904,503,90
Colorado 5,296,005,29
Seattle8,006,508,00| ||665
Philadelphia9,0010,009,00
Kansas11,0010,0011,00
NYCFC12,0015,0012,00
Nashville13.0013.0013.00
Portland19.00 17.0019.00
Atlanta26.0019.0026.00
Vancouver| ||69029.0029,0030,00
Minnesota31,0026,0032,00
Orlando31,0029,0032,00
New York RB42,0041,0040,00
Real Salt Lake52,0051,0055,00

Pe cine favorizează pariorii?

Fanii de pariuri MLS care verifică cele mai bune site-uri de pariuri din România vor descoperi că există o mulțime de prețuri mari găsite. Deși New England Revolution sunt favoriții evident, există și mult sprijin pentru echipele lider ale Occidentului, Colorado și Seattle.

Philadelphia Union sunt un alt concurent de frunte, deși prețul lor variază semnificativ de la casele de pariuri. La celălalt capăt al scalei, NY Red Bulls și Real Salt Lake sunt cele mai puțin populare echipe, cu pariori reprezentând conferințele de Est și, respectiv, de Vest.

New England Pentru a câștiga Cupa MLS
4,50
Betway

Cine a ratat?

One of the most remarkable features of this year’s MLS is the fact that many of the biggest spenders in the league have not made the cut. In fact, out of the five who spend the most on salaries – LAFC, LA Galaxy, Atlanta, Toronto și Inter Miami, doar Atlanta a ajuns în playoff, și sunt considerați pe scară largă ca mari străini.

În vest, i-am văzut pe toți cei trei reprezentanți ai Texasului ratând playoff-urile, împreună cu toate cele trei echipe care își joacă fotbal în California. În Est, DC United, Columbus și Montreal s-au situat chiar sub primele șapte și vor rata postsezonul, precum și Toronto, Inter Miami, Cincinnati și Chicago.

Cel mai bun din Est

Cea mai bună speranță din Est, conform caselor de pariuri, sunt New England Revolution, care a fugit cu Supporters Shield, ajungând cu 19 puncte în fața următoarei echipe din Est și cu 12 puncte mai bine decât toate echipele din Vest. Un prim Shield ar putea fi văzut ca fanii Revs ca un semn bun, deoarece speră să câștige Cupa pentru prima dată, după ce au jucat în cinci finale.

Dar pariorii care verifică istoria recentă a MLS vor fi conștient de faptul că palmaresul câștigătorilor Shield nu este grozav. Niciunul dintre ultimii trei nu a ridicat Cupa MLS. Și în acest an, faptul că echipele au jucat doar două meciuri între conferințe face, de asemenea, predicția playoff-urilor deosebit de dificilă.

Este de remarcat faptul că Revs au avut rezultate mixte din meciurile lor împotriva echipelor de Vest, pierzând împotriva Dallas și învingând Colorado, și există suficientă incertitudine în modul în care se vor dezvolta aceste playoff, încât pariul pe ei la cote scurte pare neatrăgătoare.

Nashville poate oferi o opțiune mai bună. Ei au încheiat sezonul regulat cu cel mai mare record defensiv din Est, iar rezistența lor defensivă se poate dovedi neprețuită în timp ce se luptă prin playoff. Bilanțul lor bun împotriva Revs, care ia făcut să câștige o victorie și o remiză din cele două meciuri din sezonul regulat înseamnă, de asemenea, că vor fi încrezători dacă se vor întâlni în Finala Conferinței.

Nashville|| |771 To win the MLS Cup
13.00
Bet99

Cel mai bun pariu din Vest

Colorado Rapids sa încheiat sezonul regulat pe poziția de top în Occident, deși au trebuit să lupte până la capăt împotriva Seattle, Kansas și Portland. În cele din urmă, toți cei trei rivali principali ai Rapids și-au pierdut forma la sfârșitul campaniei, ceea ce a ajutat Colorado să reziste.

Portland ar trebui să se întâlnească Colorado în semifinalele conferinței, dar Timbers nu a reușit să câștige niciuna dintre întâlnirile din sezonul regulat, iar Colorado va fi favoriți pentru acel concurs. În cealaltă semifinală, Kansas va întâlni probabil Seattle, iar când vine vorba de această etapă a sezonului MLS, există puține echipe mai de încredere decât Sounders, care sunt obișnuiți în fazele finale ale playoff-urilor.

Seattle va trebui să-și găsească cea mai bună formă pentru a învinge Kansas, dar dacă reușește asta, palmaresul lor excelent împotriva Colorado le va da încredere și cred că pot ajunge din nou în finala Cupei MLS.

Seattle Pentru a câștiga Cupa MLS
8,00
Sports Interaction

Cine va câștiga MLS Cupa?

A Nashville versus Seattle Finala Cupei ar fi o ciocnire absorbantă între veteranii MLS și relativ nou-veniți. Al doilea sezon al Nashvillei în ligă a dezvoltat succesul primului lor, care ia făcut să ajungă în semifinalele conferinței, și par să fie o ținută și mai solidă în acest an, deoarece antrenorul principal Gary Smith a modelat o ținută de încredere, înrădăcinată într-un apărare puternică.

Dar Sounders sunt capabili să egaleze Nashville pentru rezistența defensivă și au recunoscut același număr de fete ca și Eastern omologii lor. O finală Nashville versus Seattle este, prin urmare, probabil să fie un concurs scrapnic și dominat de defensiv, dar Seattle are o experiență adâncă pe care Nashville nu o poate egala. Sounders au apărut în patru din ultimele cinci finale MLS și, spre deosebire de New England, au câștigat două dintre ele. Acea experiență pe cea mai mare scenă va fi neprețuită și îi va oferi Seattle un avantaj clar.

Cele mai bune case de pariuri sportive online pentru a paria pe fotbal

Consultați cele mai bune case de pariuri sportive mai jos. Puteți obținecele mai bune cote la fotbal la acestea și puteți găsi cea mai bună valoare când pariați pe fotbal prin intermediul acestor site-uri de pariuri.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive