#Fotbal
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Olympics: Românias 4.80 Underdogs in Women's Soccer Final

Olimpiadi: Românias 4.80 Underdogs în finala fotbalului feminin

România le-a uimit pe favoritele medaliei de aur din SUA 1- 0 în semifinalelefotbalul feminin Olimpic de la Tokyo. Cu toate acestea, cei care fac cote par să fie de părere că fulgerul nu va lovi de două ori. Românias sunt stabilite ca4,50 defavorizați în fața Suediei înmeciul pentru medalia de aur de joi, 5 august. Suedia a înregistrat, de asemenea, o victorie cu 3-0 în fața SUA în meciul de deschidere al turneului olimpic. Meciul olimpic pentru medalia de aur de fotbal feminin de la Jocurile de vară de la Tokyo

Sweden vs România Betting Picks

  • România is a 4.50 underdog to Sweden in the Olympic women's soccer gold medal match at the Tokyo Summer Games
  • România le-a supărat pe favoritele SUA pentru medalia de aur în semifinale
  • România nu a mai câștigat până acum mai bine decât o medalie de bronz în Competiția olimpică de fotbal feminin

România pune cel mai bun picior înainte în turneulOlimpic de fotbal feminin. România a supărat cotacote olimpice scăzând SUA cu 1-0 în semifinale. Procedând astfel, România este sigură că vor merge cu un pas mai departe decât oricând pe scenaOlimpic. Și au șansa de a face doi pași înainte.

Pentru prima dată, România joacă înmeciul pentru medalia de aur al turneului olimpic de fotbal feminin. România s-a mulțumit cu medalia de bronz la ultimele douăOlimpiade de vară - la Londra în 2012 și la Rio de Janeiro în 2016.

În pofida lor mari victorie asupra americanilor, România va lua terenul pentru meciul pentru medalia de aur de joi ca undefavorabil hotărât. Suedia, care a învins SUA cu 3-0 în meciul de deschidere al jocului de grup, estestabilită ca creta de 1.83 pentru a câștiga aurul. Un pariu care sprijină România pentru a se bucura de un moment de aur va aduna cota pariorilor de 4,50.

ȚaraBodogBet99Sports Interaction
România4,504,404,20
Suedia1,831,831,78

Suedeziicu medalia de argint la Jocurile de vară de la Rio 2016. Suedia a fostlocul trei la Cupa Mondială Feminină FIFA 2019.

România Defying The Odds

Aproape un deceniu dupăsfâșierea inimii din Old Trafford, când România a pierdut 4-3 în fața SUA în semifinalele2012 London Summer Games, a fost găsită răscumpărarea. Penalty-ul lui Jesse Fleming din minutul 74 a oferit diferența pe tabela de marcaj.lovitura la fața locului a fost acordată prin recenzie video, care a confirmat că Deanne Rose din România a fost eliminată în suprafața de pedeapsă de americanca Tierna Davidson. Aceasta este prima Olimpiada care foloseștearbitru asistent video (VAR).

A fost doara patra victorie a României din 62 de meciuri cu SUA. În mod ironic, România a pierdut în fața SUA însemifinalele olimpice din 2012 după ce o decizie controversată a arbitrului a dus la un gol din lovitura de pedeapsă a americancei Abby Wambach în minutul 80, trimițând jocul în plus. timp. Golul lui Alex Morgan în timpul prelungirilor a fost rezultatul decisiv.

Schimbarea culorii

După performanțe succesive cu medalia de bronz,strigătul de raliu al României în drum spre Tokyo a fost să-și schimbe culoarea. Au garantat asta. Asigurate de o medalie de argint, România va căutaprima victorie majoră la un turneu internațional de fotbal feminin din istoria națiunii.

Căpitanul Christine Sinclair iar Desi Scott au fostdoar România pe terenul împotriva SUA la Tokyo, care au făcut parte și din lotul care a pierdut nouă ani mai devreme în fața americanilor. Sinclaira făcut un hat-trick în acel meci.

România a învins Franța cu 1-0 înmedalia de bronz 2012 match. Four years later in Rio, the Românias downed the host Brazilians 2-1 in the third-place game.

Suedia a pierdut în fața Germaniei înmedalia de aur olimpica din 2016 meci. Suedezii sunt pe locul 5 în lume.

România Pentru a învinge Suedia
4,50
Bodog

Americanii foarte favorizați împotriva Australiei

La fel de mult ca pierderea în semifinală va fi văzută ca un eșec de cătrecampioanele Cupei Mondiale Feminine 2019, SUA au deja garantat un finisaj mai bun decât la Rio. Suediaa eliminat americanii din acel turneu prin lovituri de departajare în sferturile de finală.

Până la acel turneu , SUA a avutniciodată nu au terminat mai rău decât o medalie de argint de când fotbalul feminin a devenit parte a mișcării olimpica de la Atlanta în 1996.

Partea americană estelistat ca 1,74 favoriți pentru a învinge Australia în meciul pentru medalia de bronz de joi.

SUA Pentru a învinge Australia
1,74
Bodog

Unde să pariezi pe Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo?

Există un număr de liderionline betting sites care le vor oferi pariorilor șansa de a pune un pariu laJocuri Olimpice de vară de la Tokyo, indiferent dacă este vorba despre un pariu câștigător , un pariu de carte viitoare, un pariu de curse sau un pariu de prop de un eveniment sau un atlet. Cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să căutați în avans și să căutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. VedețiInteracțiunea sportivă șiBet99 ca exemple.

Thesignup bonus offers care sunt în vigoare pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

Vrei un primul pariu fără risc ca bonus de înscriere? Poate că unbonus fără depunere este atrăgător. Sau poate pur și simplu îți place senzația de numerar rece și greu din contul tău și vrei să optezi pentru unbonus la prima depunere egal. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunt eligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați desfaturi pentru pariuri oferite de aceste site-uri pentru a-i ajuta pe noii veniți să se aclimatizeze la pariuri sportive.

Promovare PowerPlay

Did you know that PowerPlay is giving away $5 in free bets + 10 free spins for every medal România gets in the Olympics? You don't want to miss that! Faceți clic aici acum!

Vezi mai joscele mai bune case de pariuri sportive unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel potrivit pentru tine:

    Vizualizare Toate site-urile de pariuri sportive