Vezi toate site-urile de pariuri sportive
US Politics Odds: Youngkin, Murphy Impact Midterms?

Cote pentru politicile SUA: Youngkin, Murphy Impact Midterms?

Aici laRomânia Sports Betting, aruncăm o privire la ce impact ar putea aveaCursele guvernatorilor din New Jersey și Virginia asupra alegerilor intermediare din 2022.

The Ziua alegerilor din SUA din 2021 este aici și a dispărut. Unele dintre cele mai recente cote au fost interesante, dar cursele din două state cheie pentru guvernator au furat spectacolul. Destul de ciudat,Cursa din New Jersey pentru guvernator a atras un anumit interes național, deoarece aceste două curse se așteaptă să aibă un impact asupraalegerile intermediare.

Cu toate acestea, cea mai controversată cursă a rezultat în Virginia. Nimeni nu se aștepta la asta la început, dar se dovedește că republicanul,Glenn Youngkin a condus o campanie magistrală. A provocat o schimbare suficient de semnificativă în preferințele de sondaj. Între timp,Terry McAuliffe, fostul guvernator, miza pe sprijinul unora dintre cei mai mari democrați din națiune.

Ce s-a întâmplat în trecut. câteva luni a dus la această marți, 2 noiembrie, ca fiind o altă zi fatidică înPolitica americană.

Ziua alegerilor în S.U.A., Recuzite și numere de la jumătatea mandatului

Din nou, a fost o călătorie sălbatică până în acest punct, darZiua alegerilor a trecut. Sondajele s-au deschis marți dimineața devreme și s-au închis până la 20:00 ET. Candidații și-au făcut micul dejun tradițional de dimineață devreme, unde și-au făcut partea și votează.

Iată câteva dintre ultimele minuterecuzită și numere for the mid-term elections coming next November.

Cote pentru alegerile intermediare din 2022BodogBetway
Controlul Senatului
Democrații3,20| ||6873.25
Republicani1,331,30
Controlul Camerei
Democraţi| ||6933.753,80
Republicani1,251,22

Din nou, datorităBodog și alții pentru a oferi câteva posibilități suplimentare pentru a paria. Consultați numerele lor și la unele sporturi.

Virginia Governor Race - Youngkin, McAuliffe Tell Future?

În majoritatea cercurilor,Virginia Governor Race nu părea că o afacere mare vara.Glenn Youngkin a reușit să asigure nominalizarea republicană. Prima întrebare a multora a fost cine este acest tip. Acum, Terry McAuliffe era numele și cantitatea cunoscute.

McAuliffe a fost fostul guvernator al Virginiei din 2013 până în 2018. Cu Virginia văzută ca un stat albastru (pro-democrat) de mulți experți, el a considerat că este alegerea logică pentru a candida. Avea recunoașterea numelui și era ca „diavolul pe care îl cunoști”, conform celor mai mulți.

Din nou,Youngkin era străinul sau bărbatul familiei. Nu se știa cum va decurge acest lucru, dar cheia devreme ar fi putut fi ca candidatul republican să rămână pozitiv. Asta i-a permis să conducă o campanie care sa concentrat pe probleme.

Între timp,McAuliffe l-a numit pe republican o altă „clonă Trump”. A fost previzibil, dar sincer eficient la începutul verii. Primele sondaje i-au făcut pe democrat în creștere cu opt până la zece puncte sau cam asa ceva. Nimeni nu se aștepta la ce avea să se întâmple în continuare.

Youngkin și McAuliffe au luat întors, rezultat neașteptat?

Totul părea să se schimbe atunci când discuțiile despre teoria rasei critice și consiliile școlare au intrat în centrul atenției. Modul în care fiecare candidat a gestionat problema nu numai că a atras atenția statului, ci și la nivel național.Glenn Youngkin a ciocănit necruțătorTerry McAuliffe despre experiența sa ca guvernator.

Apoi, au fost întâlnirile zgomotoase din județul Loudoun. Acesta a devenit un fel de butoi de pulbere pe măsură ce vara a continuat. Singurul lucru pe care nimeni nu ar trebui să-l subestimeze sunt părinții bifați. Acest lucru este de două ori adevărat pentru femei. În timp ce Youngkin a gestionat acest lucru cu compasiune în multe cazuri, McAuliffe a continuat să se ocupe mai mult de rasă și securitate.

Părinții, la bine și la rău, doreau controlul asupra educației copiilor lor.Youngkin a abordat această problemă și a devenit un strigăt de raliu și, probabil, aproape ca o mișcare. Din nou,McAuliffe sa concentrat pe diversitate și inegalitățile rasiale. Problema cu asta era că nava începuse să navigheze. Candidatul republican începea să se miște în sus în sondaje.

Chiar și cu Barrack Obama, Joe Biden, Kamala Harris și alți mușchi democrați, puțin a influențat valul de schimbare. În momentul presării,Youngkin a avut un avans de 2-8 puncte în sondaje. Când toate numerele au ieșit la iveală, candidatul republican a câștigat cu puțin peste două puncte procentuale.

Selectul nostru, Glenn Youngkin, a câștigat cursa guvernatorului din Virginia într-o ușoară supărare din cauza șanselor, dar un unul mai mare din punct de vedere al impactului.

Murphy asupra lui Ciattarelli Prea aproape de apel

Chiar șiCursa guvernatorului din New Jersey a luat o uriașă întoarce.Phil Murphy, titularul democrat, a avut un avans considerabil în sondaje.Jack Ciattarelli, un om de afaceri republican din partea centrală a statului, a atras câteva priviri târziu în campanie.

În mod previzibil, totul în politică se transformă într-o bătălie între Donald Trump și filozofiile non-Trump. Cam așa a fost. Taxele pe proprietate și economia sunt problemele principale în New Jersey, care probabil a avut un impact la fel de mare de la COVID ca orice alt stat -- chiar și New York.

Ciattarelli a fost capabil să mănânce o parte din avantajul mare al lui Murphy și cursa a devenit mai aproape decât se aștepta. Realitatea este că acest lucru a fost adevărat, Murphy a avut prea multe zone urbane cu o marjă largă și asta este ceva Ciattarelli  probabil nu poate depăși. La momentul presării, cursa era prea aproape pentru a fi supusă unui apel. Murphy ar fi primul democrat din New Jersey care a câștigat realegerea ca guvernator în 44 de ani.

Phil Murphy ar trebui, în cele din urmă, să câștige un al doilea mandat ca guvernator al New Jersey, dar faptul că cursa a fost prea aproape pentru a fi numită după Ziua alegerilor este o consecință.

Ce înseamnă Cursele guvernatorului pentru alegerile intermediare?

Odată ce praful se așează,cursele guvernatorului au un anumit impact. Vor exista reacții de genunchi? Există autenticitate emoțională, ceea ce democraților le-a lipsit întârziere.

Există câteva sugestii că sondajele au fost din nou atât de greșite, dar au fost? A avea pe cineva care crede în ceea ce spune cineva are un impact mult mai mare.

Luați-i pe republicani să recâștige controlul asupra Congresului la alegerile intermediare. Ei sunt favoriți la 1.25 pentru a lua Senatul și 1.33 pentru a controla Camera.

Republicanii Pentru a lua înapoi Camera
1.25
Bodog

Pari sportive precum Sports Interaction au acum cote pentru alegerile prezidențiale din 2024.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive| ||1278