Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021 Woodbine Mile Picks

Selecții Woodbine Mile 2021

Să aruncăm o privire la2021 Pariuri Woodbine Mile alegeri.

2021 Woodbine Mile Predictii

Un echipaj internațional de top turf milers se întrunește laWoodbine on Sâmbătă, 18 septembrie pentru una dintre cele mai interesante curse ale anului,Woodbine Mile! Cursa a atras un grup de zece cai din Statele Unite, România și Marea Britanie pentru a concura pentru 1.000.000 de dolari și un Win and You're In danth la Breeders' Cup Mile (G1) 6 noiembrie la Del Mar!

The Woodbine Mile este unul dintrecele mai elegante mile de gazon din lume în fiecare an. Cursa este disputată la o milă peste cursul luxuriant și măturat de gazon E.P. Taylor al lui Woodbine. Câștigătorii săi includ superstaruri precum Wise Dan și Tepin, precum și câștigători ai Triplei Coroane România precum Izvestia și Peteski.

Chiar dacă nu poți ajunge pe pistă în ziua cursei, poți totușibucurați-vă de o zi grozavă Woodbine Mile, inclusiv pariuri pe cursă. Poțimiria online pe cursele de cai în România!

Bucurați-vă de oși mai interesantă experiență Woodbine Mile, asigurându-vă căpariază cursa la cea mai bună case de pariuri sportive! Alegerea casei de pariuri sportive potrivite este importantă, deoarece este mai distractiv să pariezi atunci când ești încrezător că primești cele mai bune cote, cele mai de încredere opțiuni de depunere și de retragere, cea mai bună interfață de utilizator și cele mai profitabile bonusuri.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  2021 Woodbine Mile Cote și informații

  Acum că știi cele mai bune case de pariuri sportive pentru plasarea online a pariurilor tale Woodbine Mile, este timpul să cunoști domeniul de cai care vor participa la Woodbine Mile.

  Woodbine Mile Horses

  Acesta estecâmpul oficial pentru Woodbine Mile 2021 inclusiv posturi, antrenori, jochei și linii de dimineață:

  1. Town Cruise (Brandon Greer/Daisuke Fukumoto)

  2. Alergător olimpic (Mark Casse/Rafael Hernandez)|| |1160

  3. March to the Arch (Mark Casse/Patrick Husbands)

  4. Ride a Comet (Mark Casse/Antonio Gallardo)

  5. Decor (Brad Cox/Joel Rosario)| ||1172

  6. Change of Control (Michelle Lovell/Colby Hernandez)

  7. Raging Bull (Chad Brown/Lanfranco Dettori)

  8. Avie's Flatter (Josie Carroll/Luis Contreras)|| |1184

  9. Duke of Hazzard (Paul Cole/Kazushi Kimura)

  10. Călător în spațiu (Brendan Walsh/Daniel Tudhope)

  Pentru a obține cele mai bune cote online la pariuri Woodbine Mile, faceți un cont la o case de pariuri sportive de încredere, urmați cotele și plasați pariurile atunci când puteți bloca o suprapunere pe calul dvs. Woodbine Mile. Toate pariurile noastre sportive recomandate vor avea cote mari pe Woodbine Mile pe măsură ce cursa se apropie.

  CaiSports InteractionBet99PowerPlay
  Raging BullTBATBATBA
  Set PieseTBATBATBA
  Marș către ArcTBATBATBA
  Alergător OlimpicTBATBATBA
  Avie's FlatterTBATBATBA
  Raging Bull Pentru a câștiga Woodbine Mile
  TBA
  Bodog

  Habilitare Woodbine Mile gratuită

  The pace of the 2021 Woodbine Mile should be modest. #1 Croazieră în oraș a stabilit ritmul în King Edward (G2), pregătirea locală pentru cursă și va fi probabil cel mai bun ritm din Woodbine Mile. a fost doborât târziu în ziua aceea și de data aceasta va avea cai și mai buni care îl urmăresc. Este puțin probabil să ducă această poartă la cablu, dar el este cel pe care restul va trebui să-l prindă.

  Cel mai probabil să-l prindă este#3 March to the Arch|| |1254, who can get a nice trip in range. He did fall a length and a quarter short of catching Town Cruise in the King Edward, but he ran into some traffic and he will not have to be quite so far back this time. This consistent, classy horse can run a good race from a stalking spot, and he has a great chance to win the Woodbine Mile.

  Există o istorie grozavă de pui și iepe care strălucește în Woodbine Mile și#6 Schimbarea controlului are șanse mari să continue acea poveste. O femeie de top sprinter pe gazon, ea este deja pusă în miză împotriva cailor de sex masculin. Ea s-a descurcat bine cu cele șapte stadii cu o viraj ale Intercontinentalului (G3) la Belmont, un semn pozitiv pentru această milă cu o singură întoarcere. Și este o sprinter cu viteză tactică, oferindu-i toate șansele să fie aproape și de această dată.

  #8 Avie’s Flatter poate obține și o călătorie bună în rază de acțiune. A alergat pe locul al patrulea în ultima ieșire a King Edward, dar a dat peste trafic în acea zi. El, la fel ca March to the Arch, poate câștiga din mai aproape de ritm decât a fost în King Edward, iar dacă primește o călătorie ca cea pe care a obținut-o când a câștigat Cupa Connaught (G2), poate avansa în asta.

  Există o mulțime de cai buni în această cursă care vor veni de departe, inclusiv#2 alergător olimpic,#5 Set Piece,#7 Raging Bull și#10 Space Traveller.

  Dintre acestea, cele mai interesante sunt Space Traveler și Set Piece. Space Traveler îl primește pe jockey-ul câștigător de Woodbine Mile, Daniel Tudhope, și ar trebui să fie foarte potrivit pentru reducerea de la o milă și un sfert. Set Piece poate fi puțin mai bine să meargă mai mult decât atât, dar este consecvent împotriva cailor de clasă și nu are nevoie de o prăbușire pentru a se apropia.

  Restul terenului include# 4 Călărește o cometă și#9 Duce de Hazzard. Ride a Comet are o formă puternică de gazon Woodbine de la începutul carierei sale, dar va trebui să găsească cel mai bun în carieră mai întâi după concediere. Duke of Hazzard a luat niște cote mai mici în cursele G2 și G3 din Europa. dar nu a câștigat de la Celebration Mile (G2) în urmă cu doi ani.

  Selecțiile experților Woodbine Mile

  Iată cele mai bunecele mai bune pariuri pentru Woodbine Mile 2021:

  • Câștigă de 20 USD: #3 March to the Arch

  • $5 Exacta Box: #3 March to the Arch, #6 Schimbarea controlului, #8 Avie's Flatter

  • Cutie Trifecta de 1 USD:  #3 March to the Arch, #6 Change of Control, #8 Avie's Flatter, #10 Space Traveller

  • 0,50 USD Cutie Superfecta: #3 Martie până Arcul, Piesa de set nr. 5, Schimbarea controlului nr. 6, Flaterul lui Avie nr. 8, Călător spațial nr. 10