Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Winter Sports Picks - Sofia Goggia Favored At St. Moritz

Selectii pentru sporturi de iarnă - Sofia Goggia favorită la St. Moritz

Sofia Goggia| ||638 is a slight favourite at this weekend's primul eveniment de la St. Moritz. Va mai putea cineva să o prindă pe acest curs elvețian extrem de interesant?

Selectările noastresporturile de iarnă reflectoarele aruncă o privire asupra minunatului munte cunoscut sub numele de St. Moritz în Elveția. La aproape 1.900 de metri altitudine, traseul prezintă destul de multe viraje tehnice și are puțin din tot ceea ce poate frustra orice schior. Super-G este în centrul atenției sâmbătă și este plin de concurenți.

Marea întrebare aici la România Sports Betting este că cineva poate să se trezească înainte de răsărit și să parieze pe asta? Răspunsul este de netăgăduit da! Se poate paria pe evenimente individuale și, desigur, întregulgeneral pentru Cupa Mondială.

Selectii pentru sporturile de iarnă pentru femei -- St. Moritz Super- G By The Numbers

Rețineți că acesta este primul dintre cele două evenimenteSuper-G din acest weekend. Este unul duminica laSf. Moritz de asemenea. Sporturile de iarnă încep cu siguranță să se încingă acum, deoarece bărbații au un eveniment dublu și în acest weekend. Urmăriți întotdeauna anul olimpic, deoareceștirile despre pariurile sportive devin mai răspândite. A avea informațiile corecte este important cu aceste evenimente individualizate.

Celecele mai bune case de pariuri sportive online din România au câteva cote interesante, ca de la Bodog, pentru acest eveniment. Iată tabelul nostru de mai jos.

Alegeri pentru sporturi de iarnă Super-G 12/11Bodog
Sofia Goggia2,25
Lara Gut-Bahrami3,25
Mikaela Schiffrin12,00
Corinne Suter15,00
Federica Brignone15,00
Ester Ledecka26,00
Marta Bassino26,00
Tamara Tippler26.00

Aceste numere au fost luate începând cu 10 decembrie.

Alegeri pentru sporturile de iarnă: Sofia Goggia este un impuls favorit

Pe măsură ce sezonul trece în Europa Din America de Nord, a devenit clar căSofia Goggia a fost câștigând rapid avânt. Schiorul italian a stăpânit cursul Lake Louise din Alberta săptămâna trecută. A fost o clinică, deoarece a reușit să facă un triplu rar. Asta e corect. Goggia a mers 3 pentru 3 în România pentru a deveni favorită înaintea primului eveniment de sâmbătă.

Ea a dat-o cu nasul pe Lara Gut-Behrami cu 0,11 secunde, în timp ce Mikaela Shiffrin încă pare oarecum nesigură, în timp ce se întocmește încet în formă. Asta poate dura încă câteva săptămâni. Între timp, Goggia acumulează victorii și puncte. Amintiți-vă, aceastaamestecul de mai multă viteză și tehnic în mixul general favorizează schiori precum Gut-Behrami și Goggia. Face niște curse distractive.

Dacă St. Moritz se aseamănă cu Lake Louise weekend-ul trecut, avem un răsfăț. Pentru evenimentele de la începutul lunii decembrie, schiorii nu sunt de obicei în formă de vârf. Primii doi schiori s-au evidențiat aici. Nimeni nu era prea sigur cum s-ar descurca Goggia în acest sezon, dar până acum, ea este a treia la general, după puterea weekend-ului trecut.

În timp ceslalomul gigant și slalomul nu sunt puncte forte, întorsăturile și întorsăturile din acest curs elvețian îi plac mai mult. Acest lucru se instalează mai mult ca o coborâre în multe locuri. În prezent, vremea nu ar trebui să fie un factor major, cu poate câțiva centimetri de zăpadă și temperaturi de -7 până la -9 grade Celsius în timpul cursei.

Acestea sunt condițiile în care Goggia prosperă de obicei. Vânturile nu vor fi extrem de puternic, dar un vânt ușor de nord ar putea împinge cursul. Așteptați-vă la neașteptat, darfavorit de aici s-ar putea descurca destul de bine. Numărul ei de aici este cam atât de lung cât va ajunge. Dacă ceva între acum și weekend, se poate scurta puțin.

Sofia Goggia Pentru a câștiga Super-G la St. Moritz
2,25
Bodog

Lara Gut-Behrami Primed To Steal A Win At St. Moritz

Având în vedere cât de aproapeLara Gut-Behrami a fost weekendul trecut la Lake Louise, majoritatea credea că ea a câștigat sincer. Schiatul la acest nivel se poate reduce literalmente la un viraj liber și, practic, asta sa întâmplat cu schiorul elvețian. În acest weekend, ea se află înțara natală la St. Moritz cu o mulțime de așteptări pe umeri. Cu Mikaela Shiffrin pufnind puțin, generalul poate fi a lui Gut-Behrami pentru a câștiga.

Odată cu revenirea la evenimente mai amestecate, acest lucru îl avantajează și pe Gut-Behrami. Din nou, cunoașterea intimă a cursului joacă un rol foarte important. Singura preocupare este acea presiune. Ea are tendința de a face totul acasă și a avut un DNF sau două din cauza asta. Uneori nu este întotdeauna cea mai bună politică.

Parțial acesta este motivul pentru care schiorul elvețian nu este favorit la St. Moritz. Cel mai probabil, mă așteptam să fie așa. Ea estepreparată să câștige la St. Moritz. Întrebarea se rezumă la poate ea?

Sentimentul aici este că Gut-Behrami ar putea câștiga doar evenimentul de duminică, spre deosebire de sâmbătă.

Lara Gut-Behrami Pentru a câștiga Super-G la St. Moritz
3.50
Bodog

Sunt câteva intrigantenou și alegeri sportive gratuite la care să aruncați o privire.

Un mai lung shot poate prăbuși petrecerea de la St. Moritz în acest weekend?

Aceasta este o întrebare grozavă. St. Moritz este un traseu dur care favorizează schiorul care poate echilibra perfect mersul pe toate, menținând în același timp o viteză mare în secțiunile tehnice. Mikaela Schiffrin nu poate fi numărată complet, dar austriecii au un pic de intrigă aici. Tamara Tippler ar putea fi pregătită pentru un podium într-una dintre cele două curse din acest weekend. Ea cunoaște bine cursul și a fost aproape săptămâna trecută să câștige.

Este ironic având în vedere că la intrarea în sezonul Cupei Mondiale, Sofia Goggia, de exemplu, a fost considerată o șansă de la distanță. În doar câteva săptămâni, ea a devenit una dintre favorite alături de Gut-Behrami.

Ambele curse se așteaptă să fie foarte bune în acest weekend, dar este prima care ne vede.Ia-o pe Gut-Behrami în timp ce își dă seama de cursul rural.Fii mereu cu ochii pe casele de pariuri sportive și speră la cote mai lungi. Mult succes.

Faceţi clic aici pentrumai multe cote la sporturi de iarnă.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive