Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Winter Sports Picks - Oeberg Sisters Rule 7.5 Km Biathlon Sprint?

Sporturi de iarnă - Regula surorilor Oeberg Sprint de biatlon de 7,5 km?

Acesta weekendSporturi de iarnă reflectoarele aruncă o privire asupraSprintul feminin de 7,5 km din Le Grand Bornand. Surorile Oeberg rămân favoritele în acest weekend.

Unul dintre cele mai solicitante sporturi este schiul de fond. Acum imaginați-văsprinting timp de 7,5 kilometri drept cu plusul de a trage o dată în picioare și o dată întins. În acest weekend, cei mai buni sprinteri se îndreaptă spre Le Grand Bornand. O aruncăm o privire aici de la România Sports Betting.Plecurile pentru sporturile de iarnă vor fi un spectacol pentru acesta.

Le Grand Bornand poate fi destul de animal. Acest eveniment de biatlon poate fi o bestie cu vânt transversal din belșug și, desigur, acele pedepse temute. Desigur, surorile Oeberg, pentru viteza și acuratețea lor, sunt favorite. Să ne uităm la câteva numere, nu?

Biatlon de sprint de 7,5 km pentru femei -- Numerele Le Grand Bornand

Din nou, acestbiatlon de sprint pentru femei va avea o mușcătură majoră. Cursul din acest weekend se așteaptă să aibă vreo vreme nefavorabilă. Acest lucru nu va fi de la zăpadă sau chiar de frig. Există o mică șansă de avalanșă în weekend. Va fi ceva la care să fii atent. Poate chiar să întârzie unele evenimente. Acest eveniment de Cupa Mondială este creme de la creme.

Acest eveniment va fi o performanță majoră pentru ceea ce urmează la Jocurile Olimpice de iarnă. AcesteCote de pariuri pe sporturi de iarnă vor fi puțin diferite față de majoritatea evenimentelor. Biatlonul este mai greu de evaluat decât majoritatea sporturilor. Acestea fiind spuse, iată cifrele de mai jos din 14 decembrie 2021. 

Sporturi de iarnă Sprint 7,5 km femininBodog
Elvira Oeberg5,00
Hanna Oeberg8,00
Marte Olsbu Roeiseland8,00
Hanna Sola10,00| ||683
Justine Braisaz-Bouchet11,00
Tiril Eckhoff11,00
Dzinara Alimbekava14.00
Anais Chevalier16.00
Denise Herrmann16.00

De asemenea, pentru sporturile cu gheață ale varietate indoor, există întotdeaunacele mai bune site-uri de pariuri NHL din România pentru a face pariuri și pe hochei pe gheață.

Selectii pentru sporturi de iarnă - surorile Oeberg sunt favorizate la sprintul de biatlon

Din nou, acest lucru nu a fost neașteptat pentrualegeri pentru sporturi de iarnă.Surorile Oeberg sunt un spectacol, deoarece Hanna a terminat pe locul patru laBiatlon Cupa Mondială anul trecut, iar Elvira pe locul 12 . Acum, sora mai mare, Hanna, are abilități de tragere puțin mai bune, iar Elvira poate duce mai multă viteză. Acesta este o parte din motivul pentru care Elvira este o favorită foarte marginală la începutul jocului.

Elvira s-a clătinat foarte rău în ceea ce privește tragerea la început și va trebui să tragă mult mai bine în această săptămână. Se poate argumenta că și Hanna va trebui. Ea a făcut câteva erori neforțate săptămâna trecută. Nu a fost atât de mult vânt pe cât ar putea fi laLe Grand Bornand uneori în acest weekend. În acest moment, se așteaptă că vântul va fi mai calm. Cu toate acestea, vremea acolo se poate schimba într-o clipă.

Hochfilzen a fost un alt tip de rasă, dar a scos la iveală unele crăpături în armura surorilor. Nu va fi ușor să plecăm de la surori, dar ne concentrăm mai mult pe Hanna pentru capacitatea ei de a trage în condiții normale. Ea este alegerea noastră dintre cele douăOebergs.

Hanna Oeberg Pentru a câștiga biatlonul de sprint la Le Grand Bornand
8,00
Bodog

Viteza de biatlon de sprint pentru Justine Braisaz-Bouchet

AlegereaCSB pentru sporturi de iarnă pentruBiatlon de sprint this weekend may just be for Justine Braisaz-Bouchet. Din nou, cea mai rapidă schioare de primăvară din lume la această disciplină poate fi doar Braisaz-Bouchet atunci când se află în joc. Chiar și săptămâna trecută, ea a terminat pe locul doi după Hanna Sola, în ciuda faptului că a ratat două ținte și chiar a ieșit din ringul de pedeapsă. Pentru cei care nu știu, schiul de rușine de 150 de metri are o medie de aproximativ 30 de secunde pentru fiecare lovitură ratată.

În ceea ce privește viteza, numai Oeberg-urile pot egala viteza generală a lui Braisaz-Bouchet. De asemenea, nu strică faptul că o cursă în țară ar putea aprinde puțin flăcările. Dacă franțuzoaica trage curat sau ratează o țintă, senzația este că poate câștiga foarte bine.

Aceasta va fi a doua cursă la rând în care zăpada nu va fi un factor. De asemenea, nu va fi super rece, doar suficient de rece. Pentru cei care se întreabă. 0-3 grade C pentru maximele din weekend nu sunt oribile pentru această regiune a Franței în decembrie. Acesta este un alt motiv pentru care Braisaz-Bouchet ar putea prospera și în acest weekend.

Alegerea noastră are din nou multe riscuri, dar vom miza cel puțin pe Justine Braisaz-Bouchet pentru a câștiga la cote 11.00 în acest weekend la Biatlonul Sprint.

Justine Braisaz-Bouchet Pentru a câștiga biatlonul Sprint la Le Grand Bornand
11.00
Bodog

Are There Any Other Skiiers To Watch Out For?

Acestsporturi de iarnă evenimentul va fi mai puțin prost decât de obicei. Biatlonul Sprint, în condiții meteorologice destul de ideale, se va împrumuta la reguli în mare parte previzibile, care depind de precizia tragerii. Acum îmi vine în minteOlsbu Roeiseland din Norvegia. Poate că schiatul ei nu este cel mai rapid, dar poate trage cu cei mai buni din lume. Încă câteva penalty-uri i-ar oferi o șansă mai mare la victorie.

Hanna Sola, câștigătoarea săptămâna trecută, trebuie privită din nou. Belarusul poate să nu aibă cea mai bună viteză în privința părților tehnice ale acestui curs. Chiar și cu o fotografie curată, asta poate să nu fie suficient. Din nou, viteza va fi mai importantă săptămâna aceasta decât săptămâna trecută. Nici un vânt brusc nu pare probabil. Asta ar trebui să-i ajute pe cei care nu sunt la fel de pricepuți în disciplina de tir.

Din nou, alege-l pe Justine Braisaz-Bouchet și viteza ei pentru a câștiga. Cursul ei rural este unul pe care a schiat de mulți ani.

În sfârșit, aruncați o privire laștiri excelente despre pariurile sportive pentru a vă ține la curent în lumea pariurilor. Mult succes!

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive