Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Pick To Win F1 2021 Turkish Grand Prix

Alege pentru a câștiga Marele Premiu al Turciei F1 2021

Încă șapte curse. Încă șapte șanse ca Max Verstappen sau Lewis Hamilton să fugă cuF1 titlul mondial. Încă șapte oportunități de pariere pentru tine. Știind toate acestea, veți dori să citiți alegerea noastrăpentru a câștiga Marele Premiu al Turciei F1 2021 — unul complet gratuit!

La câteva zile distanță de cursa de la Istanbul, Verstappen este un favorit clar petop site-uri de pariuri din România. Iată cum sunt șansele de câștig în prezent:

DriverSports InteractionBet99
Max Verstappen2,001,84
Lewis Hamilton2,202,38
Valtteri Bottas17,0017,00
Sergio Perez17.0021.00
Lando Norris34.0026.00

Turcia Grand Prix Preview

Anul trecut a fost revenirea acestei curse în sezonul de F1 și s-a dovedit a fi o istorie memorabilă. Haosul a fost tema comună în timp ce ploaia s-a revărsat pe pistă. În cele din urmă, Hamilton s-a adunat din spate pentru a câștiga.

Odată cu victorie, el și-a revendicat al șaptelea campionat mondial, cu un record, atunci și acolo. De data aceasta, nu va exista nicio victorie pentru titlu pentruHamilton, care îl conduce pe Verstappen cu toate cele două puncte din clasament (246,5-244,5). La naiba, căutarea lui pentru titlul nr. 8 s-ar putea bloca la Istanbul.

Vezi tu,Hamilton ar putea primi o penalizare pe grilă la evenimentul viitor . Mercedes a spus că este o „posibilitate” - nimic mai mult, nimic mai puțin. Penalizarea se datorează faptului că Hamilton se află acum pe al patrulea motor din acest sezon (maximul este de trei înainte de a se acorda penalizările). Banii noștri spun că Mercedes acceptă, de fapt, căderea locului de start în această duminică. Odată cu încheierea sezonului, trebuie să elimine această penalizare mai devreme decât mai târziu.

Dacă vă amintiți, Verstappen a acceptat aceeași pedeapsă ultima dată la Marele Premiu al Rusiei. A început mort ultimul, dar s-a hotărât să fie secund în condițiile lor ploioase. Acum că situația s-a schimbat, nu este de mirare de ce Verstappen este mare favorit aici.

Pariere pentru a câștiga — Verstappen

Vom merge mai departe și vom spune:parim MARE pe Verstappen. Și credem că și tu ar trebui să faci același lucru. Ușa este larg deschisă pentru ca el să câștige — mai deschisă decât în ​​orice alt moment al sezonului.

Atâta timp cât Hamilton va executa penalty-ul, Verstappen nu va avea nicio altă amenințare serioasă pe pistă – așa cum a fost cazul pe tot parcursul anului.Doar doi piloți din afara Hamilton-Verstappen au câștigat o cursă anul acesta (și într-unul dintre acele evenimente, cei „doi mari” s-au izbit unul de celălalt și au avut DNF).

Momentul este vertiginos după ce Verstappen a revenit de la P20 la P2 ultima dată. Noul motor pornește pe toți cilindrii și ne așteptăm să continue în Turcia, deoarece Verstappen reia conducerea în clasament.

Max Verstappen Pentru a câștiga Marele Premiu al Turciei 2021
2,00
Sports Interaction

Prop Bet — Sergio Perez Poziția pe podium

Iată o piesă subestimată care are valoare de pariu — Coechipierul lui Verstappen Red Bull, Perez, va termina pe primul loc duminică. Încă o dată aici,Posibila penalizare a lui Hamilton creează o deschidere pentru Perez pentru a intra pe podium.

De asemenea, îl sprijinim pe Perez în această recuzită, deoarece nu am uitat de performanța sa pe aceeași piesă acum un an.În condiții pline de ploaie, Perez s-a clasat pe locul secund pe teren în 2020. Și credeți sau nu, se anunță încă o dată ploaie pentru duminică.

Desigur, pariul nostru pe Perez nu este în tărâmul Verstappen pentru a câștiga. Dar la aceste cote neprețuite, credem că merită câțiva dolari români.

Sergio Perez Pentru a ajunge pe podium
2,50
Bet99

Cum să vizionezi Marele Premiu al Turciei 2021?

F1 aproape că se simte ca „trebuie să te uiți” la televizor în acest moment. Sportul se bucură de o creștere a popularității datorită emisiunii sale originale Netflix și a vrăjirii Max-Lewis. Pentru cei care doresc să urmărească acțiunea în direct, iată orele de începere pentru weekendul următor, care va fi difuzat pe TSN:

  • Vineri, 8 octombrie — antrenament la 8: 15:00 EST
  • Sâmbătă, 9 octombrie — calificarea la 8:55 EST
  • duminică, 10 octombrie — ziua cursei la 8:05 am EST

După Turcia, F1 se îndreaptă efectiv în America pentru încă trei evenimente. Primul este Marele Premiu al Americii, urmat de Mexic și Brazilia. Aceste ore de începere a cursei vor fi mult mai prietenoase pentru telespectatorii din România datorită schimbării fusului orar, din fericire.

Cum să pariezi F1 restul acestui sezon?

F1 promite să fie palpitant de aici până se decide titlul mondial. Pentru a intra în emoție, vei dori să ai pariurile blocate și pregătite pentru competițiile tensionate. Am întocmit o listă cu cele mai bune site-uri de pariuri F1 pentru a vă ajuta în această privință.

Ofă-ți ochii pe tabelul de mai jos. La fel ca piloții de F1 pe care pariați, site-urile pe care le-am enumerat sunt „crema de recoltă”. Nu numai pentru a ofericote la F1 dar și bonusuri mari.

Fiecare dintre aceste site-uri arespeciale. promoții disponibile pentru pariori chiar acum. Aceste promoții vin cujoc gratuit, care poate ajunge până la 2500 USD în unele cazuri. Tabelul de mai jos conține detalii complete despre ofertele care valorează cât. Puteți profita de aceste bonusuri înainte de duminică pentru „bani de casă” care pot fi cheltuiți imediat în GP Turciei. Este o afacere ucigașă, așa că nu o lăsa pe masă.

    View All Sports Betting Sites