Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021 Mexico City Grand Prix Betting Preview

Previzualizare pariuri pentru Marele Premiu din Mexico City 2021

Pregătește-te pentru întoarcereaMexico City Grand Prix cu amănuntul nostruprevizualizarea pariurilor.

Marea Premiului Mexicului – după a fost anulat anul trecut – este redenumit Marele Premiu din Mexico City. Max Verstappen și Lewis Hamilton au câștigat fiecare de două ori în ultimii patru ani, pregătind scena pentru o cursă grozavă duminică. Cine va câștiga între cei doi și ce underdog are o șansă? Aflați înPrevizualizarea pariurilor pentru Marele Premiu al Mexicului 2021.

Pentru a câștiga Marele Premiu al MexiculuiSports Interaction
Max Verstappen|| |6621.67
Lewis Hamilton2,88
Sergio Perez13,00
Valtteri Bottas| ||66821.00
Lando Norris41,00
Charles Leclerc41,00
Daniel Ricciardo67,00
Carlos Sainz67,00

Sunt disponibili mai mulți șoferi pentrupariuri la Sports Interaction|| |681.

Max Verstappen caută avantajul altitudinii pentru victorie în Mexic

Cotede la cele mai bune case de pariuri F1 have  Max Verstappen opening as the favourite to win the 2021 Mexico City Grand Prix. Verstappen is opening as the favourite and the best bet due to his previous success at the track and his car. Verstappen a câștigat consecutiv Marele Premiu al Mexicului în 2017 și 2018 – în ciuda faptului că nu a deținut pole position în niciunul.

Verstappen a dominat Hamilton în ambele curse. În 2017, Hamilton s-a mulțumit pe locul al patrulea – la un tur în spatele rivalului său. În 2018, a terminat din nou pe locul al patrulea – de data aceasta terminând cursa la 1:18 în spatele lui Verstappen.

One reason Verstappen has success in Mexico is the design of Red Bull’s car. The Mexico City Grand Prix is the cursa la cea mai mare altitudine din Formula 1. Pentru a avea succes la altitudini mai înalte, ai nevoie de o mașină proiectată cu forță aerodinamică foarte mare. Mașinile Red Bull sunt renumite pentru forța aerodinamică și rezistența ridicată – chiar dacă aceasta vine cu sacrificarea unor aerodinamice.

Este o parte din motivul pentru care a câștigat cursa în 2017 și 2018. De asemenea, este posibil să aibă a câștigat în 2020 – daro penalizare pe grilă l-a costat în calificări. Nu ne așteptăm la aceeași greșeală de la Max anul acesta – și îl punem să câștige Marele Premiu din Mexico City 2021.

Max Verstappen Pentru a câștiga Marele Premiu al orașului Mexico 2021
1,67
Sports Interaction

Cel mai bun pariu underdog: Charles Leclerc oferă cea mai bună valoare pentru a câștiga cursa

În urma unei performanțe puternice la Marele Premiu de la Austin – ne place Charles Leclerc ca cel mai bun dezamăgit care a câștigat Marele Premiu din Mexico City 2021. Leclerc a avut o prezentare impresionantă la ultimul Mare Premiu din Mexico City.

Datorită penalizării lui Max Verstappen pe grilă – Charles Leclerc a obținut pole position pentru cursă. A condus bine – câștigând cel mai rapid tur – și s-a mulțumit cu locul al patrulea. Cursa a fost strânsă pe tot parcursul – cu 6,368 de secunde despărțind primul (Lewis Hamilton) și locul al patrulea.

Leclerc intră în cursă pe locul șase în clasamentul F1. Încă nu a câștigat o cursă, dar a terminat în primele cinci curse în patru dintre ultimele sale cinci curse. Mașinile Ferrari – deși nu sunt la fel de bune ca Red Bull – sunt proiectate rezonabil de bine pentru a face față altitudinii. Ferrari SF90 are rezistență mai mică decât multe – ceea ce l-a ajutat să asigure cel mai rapid tur.

El este unpilot mai experimentat în 2021. Întotdeauna este o provocare să-i învingi pe Verstappen și Hamilton – dar dacă cineva o va face (sau li se întâmplă ceva în timpul cursei), Leclerc este un pariu grozav pentru a câștiga.

Charles Leclerc Pentru a câștiga Marele Premiu din Mexico City 2021
41,00
Sports Interaction

Predicție actualizată săptămânal pentru campionatul șoferilor – Max va pierde cu cinci curse Stânga

Câștigă Campionatul șoferilor 2021BodogLeoVegasBetway
Max Verstappen1,401,401,40
Lewis Hamitlon2,602,602,60
Valtteri Bottas251,00251,00251,00
Sergio Perez501,00501,00501,00

Heading into the Mexico City Grand Prix, Max Verstappen deține un avans de 12 puncte față de Lewis Hamilton și un avans de 102,5 puncte față de Valtteri Bottas, locul trei. Nu există niciun motiv să irosești bani pariând pe Bottas sau Sergio Perez câștigând campionatul.

Înfrângerea lui Hamilton la Austin doare – întrucât Marele Premiu din Mexico City și Marele Premiu al Braziliei suntcurse. care favorizează Red Bull și mașinile lor.

Cu următoarele două curse îl vor favoriza pe Verstappen în fața lui Hamilton, va fi hard pentru campionul în vigoare. pentru a câștiga orice teren în clasamentul dinaintea ultimelor trei curse ale anului. Să presupunem că Verstappen obține un posibil 43 sau 50 de puncte (o victorie, o secundă) și Hamilton câștigă 33 de puncte (o secundă și o treime).

Acelerezultate îl fac înapoi pe Hamilton. 22 de puncte. Dacă Hamilton mătură ultimele trei curse ale sezonului 2021 de F1 și Verstappen termină pe locul al doilea în toate trei - Verstappen câștigă Campionatul Mondial al Piloților F1 din 2021.

Nu suntem siguri că asta se va întâmpla – dar bazându-ne pe asta în jurul rezultatelor cele mai probabile –Verstappen își va menține conducerea cu cinci curse rămase și va câștiga un Campionat Mondial foto-finish.

Max Verstappen Pentru a câștiga Campionatul Mondial al Piloților F1 2021
1,40
Sports Interaction

Cele mai bune pariuri sportive online pentru a paria pe cursele de Formula 1

Găsiți mai joscele mai bune case de pariuri sportive online pentru a paria pe cursele de Formula 1. Niciun utilizator care se alătură prin linkurile de mai jos nu este eligibil pentru unbonus exclusiv de bun venit – pe care îl puteți folosi pentru a paria pe Marele Premiu din Mexico City 2021.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive