Citiți
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021 F1 Mexican Grand Prix Pick To Win

Alegerea Marelui Premiu al Mexicului F1 2021 care va câștiga

După o confruntare sălbatică în Statele Unite, Piloții de F1 mărșăluiesc spre sud, spre Mexic, pentru a cincea până la ultima cursă a sezonului. Iată o alegere complet gratuităF1 Mexican Grand Prix pentru a câștiga, plus o previzualizare a cursei care urmează. Citiți acest lucru înainte de a pune un dolar pe Marele Premiu.

 

Înainte de a ne arunca înCel mai bun pariu din Formula 1, let's first take a look at the current betting lines for the 2021 Mexican Grand Prix. Here are the piloți cei mai favorizați pentru a câștiga întreaga cursă:

PiloțiSports InteractionBet99
Max Verstappen 1,671,60
Lewis Hamilton2,882,75
Sergio Perez 13.0013.00
Valterri Bottas21.0020.00
Lando Norris 41.0040.00

Nu este surprinzător cine se află în vârful cotei de pariuri stabilite de cele mai bune case de pariuri din România.Totul a fost dominație pentru Verstappen și Hamilton, care s-au combinat pentru a câștiga 13 dintre cele 17 curse de F1 din acest sezon. Acestea fiind spuse, să începem previzualizarea pariurilor noastre cu ce este în joc în Mexic.

Previzualizarea pariurilor GP Mexic F1

Această cursă va avea loc pe 7 noiembrie în Mexico City. Acest eveniment a fost un program anual în programul Formula 1 din 2015, minus anul trecut când a fost anulat din cauza pandemiei. Poate nu întâmplător, ultimele evenimente ale GP al Mexicului au fost dominate și de Verstappen și Hamilton, deoarece fiecare pilot are câte două victorii fiecare.

Pentru Hamilton, acele două victorii nu sunt nimic ieșit din comun. Ați putea spune același lucru pentru aproape fiecare pistă în care a concurat în același interval de timp, o serie care include patru titluri mondiale. Dar pentru Max, el a arătat un avantaj competitiv real în Mexico City. Înainte de cele opt victorii ale sale în acest sezon, el numarase decât 10 în carieră pe parcursul a șapte ani. Prin urmare, cele două locuri pe primul loc în Mexic au reprezentat 20 la sută din succesul său din toate timpurile.

Acum, Max se întoarce pe o pistă familiară din Mexic în timp ce deține un avantaj „confortabil” în clasamentul campionatului. El l-a devansat pe Hamilton pentru a câștiga Marele Premiu al Statelor Unite cu mai puțin de două secunde.Verstappen are acum până la 287,5 puncte — cu 12 înaintea lui Verstappen, cu cinci curse până la final. Hamilton a făcut o împingere târziu la America pentru a prelua conducerea, dar a fost prea puțin, prea târziu.

Încă o victorie pentru Verstappen aici i-ar extinde avantajul la un minim de 18 puncte, ceea ce cu siguranță l-ar pune pe Hamilton pe un prag. Marja de eroare a lui Hamilton este subțire în Mexic, dacă vrea să-și revendice al optulea titlu mondial, record.

F1 Mexic GP Pariuri gratuite

Opiniile despre a cui mașină este superioară — Red Bull sau Mercedes — s-au răsturnat înainte și înapoi în acest sezon (la fel ca locul lui Verstappen și Hamilton în clasamentul). Consensul de la început a fost Red Bull, înainte de a trece la Mercedes mai recent, dar dacă suntem sinceri, nici nu mai știm. În acest moment,performanța mașinii ar putea fi moartă chiar și între ambele echipe.

Cu toate acestea,pista de la Mexico City favorizează Red Bull. Vedeți, orașul este renumit pentru altitudinea sa mare, care este de aproximativ 2200 de metri (sau 7350 de picioare). La aceste niveluri, aerul se subțiază semnificativ, ceea ce oferă avantajul motorului Honda-Red Bull. Turbo-încărcătorul său mai mic funcționează bine în aerul mai puțin dens, menținând în același timp puterea și recuperarea energiei. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care Verstappen a câștigat două dintre ultimele trei curse aici.

Banii noștri merg într-adevăr cu Red Bull și Verstappen. Beneficiile menționate mai sus nu sunt puține lucruri și atunci când lucrurile sunt la fel de egale ca și cu Hamilton-Verstappen, orice tip de avantaj va face toată diferența.Verstappen este pariul de făcut aici și sincer, suntem suficient de încrezători în el pentru a garanta un pariu mai mare decât de obicei.

La naiba, coechipierul lui Verstappen Red Bull, Sergio Perez, ar putea chiar merita un mic pariu. Avantajul Red Bull în aerul subțire al orașului Mexico înseamnă atât de mult. Economisiți bani mari pentru Verstappen, dar un mic risc asupra lui Perez s-ar putea transforma și într-o recompensă decentă.

Max Verstappen Pentru a câștiga Marele Premiu al Mexicului 2021
1,67
Sports Interaction

Cum se face Pariază Formula 1 în 2021

Numără-le — una, două, trei, patru, cinci oportunități rămase pentrupariuri F1 în 2021. Una dintre cele mai interesante sezoane din amintirea recentă se reduc la șase săptămâni. Ești gata să plătești ce a mai rămas? Sigur suntem și dacă am fi în locul dvs., am marca ultimele curse în calendarul dvs. chiar acum:

  • 7 noiembrie — Marele Premiu al Mexicului
  • 14 noiembrie — Marele Premiu al Braziliei|| |749
  • November 21 — Qatar Grand Prix
  • 5 decembrie — Marele Premiu al Arabiei Saudite
  • 12 decembrie — Abu Dhabi

În ceea ce privește pariurile reale ei înșiși, puteți face acest lucru cu ușurință pe unul dintre site-urile de pariuri enumerate mai jos. Printre casele de pariuri din România, aceste site-uri sunt „crema recoltei”. Veți observa asta în selecția lor de pariuri cu motor, care variază de la F1 la NASCAR și la MotoGP. Dincolo de selecția pură, aceste pariuri sunt oferite la prețuri excelente, astfel încât să vă maximizați întotdeauna valoarea.

În cazul în care aveți nevoie de un alt motiv pentru a plasa pariuri F1 la aceste case de pariuri, iată unul:bonusuri promoționale care oferăsute de dolari în joc liber. Nu, nici acestea nu sunt una dintre acele oferte „prea bune pentru a fi adevărate”. Ofertele sunt reale, la fel și banii care vin cu ele. Bonusurile actuale oferite sunt detaliate în tabelul de mai jos.

    Vizualizare Toate site-urile de pariuri sportive