Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Best Bets to Win the 2021 US Open

Cele mai bune pariuri pentru a câștiga US Open 2021

Pregătește-te pentru finalul Grand Slam al turneului sezonul nostru de tenis cu2021Pariurile la US Open previzualizare.

Ultimul Grand Slam al anul – US Open 2021 –  începe săptămâna aceasta, până pe 12 septembrie. Evenimentul – organizat anual în New York City – este unul plin de jucători talentați și povești interesante. Deși odată cu intriga, există o mulțime de oportunități de pariere. asupra evenimentului. Deci, care suntcele mai bune pariuri pentru a câștiga US Open 2021?

Cele mai bune alegeri pentru a câștiga US Open 2021 ATP

Pentru a câștiga US OpenSports Interaction
Novak Djokovic1,63
Daniil Medvedev5,20
Alexander Zverev|| |6686.96
Stefanos Tsitsipas10,00
Andrey Rublev20,00
Matteo Berrettini| ||67436.00
Jannik Sinner38,00
Denis Shapovalov42,00

Mai mulți jucători sunt disponibile pentru a paria laSports Interaction.

Cu câteva stele absente, majoritatea privirilor care intră în turneul de simplu masculin se vor concentra peNovak Djokovic.

Va mătura Novak Djokovic Grand Slam-ul în 2021?

În timp ce Novak Djokovic nu va realiza Golden Slam, lumea nu . încă mai are șansa de a deveniprimul om care a obținut vreodată Calendar Grand Slam. Djokovic este cel mai bun jucător din lume în acest moment – ​​și este cel mai bun când luminile sunt cele mai strălucitoare.

The field at the tournament is also favourable for the Joker. Djokovic has five losses in the US Open Finals. Only one of the five players who beat him – Andy Murray – is in the event this year. The lack of Rafael Nadal is the biggest absence. Nadal are 28 de victorii împotriva lui Joker în cariera sa – inclusiv două în finală. Eliminarea celor cinci înfrângeri din finală îi oferă lui Djokovic un record de carieră de 75-7 la US Open.

The Joker likely would be the reigning US Open Champion if he were not forțat să se retragă devreme anul trecut din cauza accidentărilor. După ce a îndepărtat toate evenimentele de la răni, îi dă timp corpului să se odihnească. Primele runde ale turneului – împotriva jucătorilor cu cel mai jos clasament pentru a se califica – îi oferă timp să ajungă la viteza de joc de Grand Slam.

Urăște-l sau iubește-l –Djokovic este cel mai bun din lume. Există atât de multe motive pentru care este favorit pecote de tenis. El poate face față presiunii, poate riposta de la deficitele 0-2 și poate egala punctele forte ale oricărui jucător și exploatează punctele slabe ale acestuia. Pariați pe el pentru a câștiga US Open 2021.

Novak Djokovic Pentru a câștiga US Open 2021
1,63
Sports Interaction

Andrey Rublev este un underdog care merită sprijinit

Din toți cei care nu au dreptate – despre care puteți argumenta că sunt toți, în afară de Joker –  cel mai bun jucător care să sprijine, este Andrey Rublev.Rublev a jucat bine la US Open – ajungând în sferturile de finală de două ori în cariera sa (2017 și 2020).

El este25-7 on hard courts this season – ceea ce nu ține cont de medalia de aur la dublu mixt la Jocurile Olimpice de vară din 2020. Una dintre cele mai mari victorii ale sale a venit la Cincinnati Open. Rublev a eliminat numărul mondial. doi Daniil Medvedev (care l-a eliminat pe Rublev la US Open 2020) pentru a avansa în finală.

Pentruvaloare și talent, plus un favorabil remiză – Rublev este cel mai dezamăgit pentru a paria va câștiga US Open 2021.

Andrey Rublev Pentru a câștiga US Open 2021
20,00
Sports Interaction

Cele mai bune alegeri pentru a câștiga WTA US Open 2021

Pentru a câștiga US OpenSports Interaction
Novak Djokovic 1,63
Daniil Medvedev5,20
Alexander Zverev6,96
Stefanos Tsitsipas10.00
Andrey Rublev20,00
Matteo Berrettini36,00
Jannik Sinner38.00
Denis Shapovalov42,00

Mai mulți jucători sunt disponibili pentru a paria la Sports Interaction.

Un teren adânc pe partea feminină a turneului oferă o remiză interesantă șio mulțime de oportunități de pariere.

Ashleigh Barty intră în turneu ca cea mai bună Bet to Win

Femeia cu cel mai bine clasat din lume –  Ashleigh Barty, deschide US Open ca favorită la câștig – și pe merit. Barty vine cu o victorie incredibilă la2021 Cincinnati Open. Ea a demolat competiția –nu a scăpat un set în cinci runde. Ea a câștigat și Wimbledon anul acesta, pierzând doar două seturi în șapte runde.

Although Barty has not won the women's singles US Open yet, she has a ajuns în finala de dublu de două ori, câștigând o dată (în 2018). Ea nu a jucat la eveniment în 2020 – dar ar fi fost una dintre cele mai bune jucătoare dacă ar fi participat.

În ultimele două sezoane WTA, ea a fost la eacea mai bună. pe terenuri dure, deținând un record de 30-6. Ne așteptăm ca ea să-și continue extraordinarul 2021 și să ia acasă al treilea Grand Slam din cariera ei.

Ashleigh Barty Pentru a câștiga US Open 2021
4,52| ||885
Sports Interaction

Naomi Osaka este cel mai bun pe stadionul Arthur Ashe

Povestea Naomii Osaka din acest an – din lipsa unui cuvânt mai bun – a fost destul de rollercoaster. În timp ce luptele ei cu sănătatea mintală și mass-media au fost în prim plan în ultimul timp, noinu putem uita cât de mult talent este tânăra de 23 de ani.

Osaka este campioana în vigoare la US Open și a câștigat, de asemenea, în 2018. Ea a câștigat și a doua victorie la Australian Open pentru a începe sezonul 2021 WTA.Osaka are scorul de 15-3 pe terenurile dure în acest sezon (în patru turnee).

Ea are capacitatea de a învinge pe oricine de pe planetă – inclusiv pe Ash Barty – cine este2-2 împotriva tuturor timpurilor. Două dintre aceste victorii au venit pe terenuri dure.

Naomi Osaka Pentru a câștiga US Open 2021
6,45
Sports Interaction

Best Online Sportsbooks to Bet on the US Open  

Găsiți mai jos cele mai bune case de pariuri sportive online pentru a paria la US Open 2021. Utilizatorii noi pot obținebonus exclusiv de bun venit atunci când se alătură prin linkurile de mai jos, pe care îl puteți folosi pentru a paria pe US Open 2021.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive