Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021 US Open Betting Picks

Pariuri la US Open 2021

Pregătește-te pentru2021 US Open| ||639, teeing off on June 17 at Torrey Pines, with our in-depth previzualizarea pariurilor disponibilă aici.

The || |652US Open revine la Torrey Pines pentru prima dată din 2008 (când Tiger Woods l-a învins pe Rocco Mediate în playoff). După ce găzduiește cel mai faimos US Open vreodată, fanii și pariorii de golf salivează la întoarcerea acestuia la San Diego. Având un număr mare de favoriți și dezamăgiți, entuziasmul crește pentru al treilea Major din 2021. Pentru a vă crește nivelul de entuziasm, avem2021 US Open pariuri alegeri gata de plecare .

Alegeri pentru a câștiga US Open 2021

Aceștia sunt 156 de jucători pregătiți să joace jocul la US Open 2021, dar am restrâns-o la patru băieți au pariat pentru a câștiga turneul. Asigurați-vă că ați primit pariurile înainte de începerea evenimentului pe 17 iunie.

Pentru a câștiga US Open 2021BetwayBodogSports Interaction
Brooks Koepka19.0019,0019,00
Xander Schauffele17,0017,0017,00
Tony Finau29,0029,0029,00
Corey Conners67,0067.0067.00
 

Brooks Koepka este cel mai bun pariu dintr-un motiv

După ce s-a confruntat cu accidentări pentru o parte a anului 2021, Brooks Koepka arată mult mai sănătos dupăterminând al doilea la Campionatul PGA 2021. Cu ceva mai mult timp între acel turneu și US Open, ne așteptăm ca Brooks să fie 100% pentru US Open. Sănătatea nu este singurul motiv pentru care îl avem pe Koepka ca alegere de top pentru a câștiga US Open 2021.

Koepka is the best player at Majors for the last four years. Since 2017, no player has a better cumulative score to par at Majors, and the guys in second place are not even close. Scorul total al Brooks la egalitate la Majors din 2017 este -84. Jucătorii de golf de pe locul doi – Dustin Johnson și Hideki Matsuyama – au un scor cumulat de -25. Aceasta este o diferență de 59 de lovituri.

Adăugațidouă victorii la US Open în cariera sa și nu există niciun jucător de golf de la care să vă așteptați la mai mult. US Open decât Brooks.

Brooks Koepka Pentru a câștiga US Open 2021
19,00
Bodog

Expect Xander Schauffele to be in the Mix on Sunday

Deși Xander Schauffele nu a câștigat încă o victorie în acest sezon de golf, el a fost în mix la multe turnee. Schauffle a terminat întop zece de șase ori anul acesta, inclusiv trei locuri pe locul doi. La Farmers Insurance Open din 2021 – care se joacă la Torrey Pines – Schauffele a terminat pe locul doi.

La ultimul US Open, Schauffele a terminat pe locul cinci, iar laMasters 2021, a încheiat turneul la egalitate pe locul trei. În timp ce Schauffele a ratat taierea la Campionatul PGA 2021, el este încă unul dintre cei mai buni jucători de golf statistici din acest an.

El este întop zece pentru lovituri câștigate la putting și lovituri acumulate în total. Acestea sunt numere grozave de văzut când pariezi pe un jucător de golf cu 17,00cote de pariere pentru a câștiga un turneu major.

Xander Schauffele Pentru a câștiga US Open 2021
17.00
Sports Interaction

Tony Finau joacă bine la Torrey Pines

A trecut ceva timp de când Tony Finau a câștigat un turneu, dar dacă va termina seceta, ar putea fi la Torrey Pines. Finau a jucat șapte turnee la Torrey Pines. El a făcuttăiatul acolo de șapte ori. De patru ori pe terenul de golf, Finau a terminat în primele șase. Cel mai prost rezultat al lui a fost egalitatea pentru locul 25.

El a jucat grozav si anul acesta. El are șapte clasamente în top-10, inclusivun al doilea la Torrey Pines în ianuarie și un al optulea la US Open 2020. În general, are plăcerea de a concura cu toată lumea la Torrey Pines, iar unul dintre cei mai buni jucători de golf care a pariat va câștiga US Open 2021.

Tony Finau Pentru a câștiga US Open 2021
29,00
Betway

Corey Conners este Cea mai bună România pentru a câștiga US Open

Câteva lupte din runda a patra l-au rănit pe Corey Conners în acest sezon, dar, în general, a fost un mare jucător de golf în acest sezon. România aredouă clasamente în top-10 la Masters și un loc 17 la Campionatul PGA din acest an.

Recentul său succes și semnificativul său succes statutul de underdog ar trebui, de asemenea, să ajute la umbrirea rezultatelor sale anterioare la US Open. Conners nu a trecut încă de la turneu, dar este un jucător de golf mai bun de când a ratat tăierea în 2020. Conners aa făcut 19 din 21 de reduceri de la acel eveniment.| ||857

In the 19 tournaments, he made the cut, he has finished in the top 25 de 15 ori. El este un șut de la distanță, dar unul dintre cei mai buni șuturi de la distanță pe care să pariezi va câștiga US Open 2021.

Corey Conners Pentru a câștiga US Open 2021
67,00
Betway

Sfat pentru pariuri US Open

Când pariezi pe câștigătorul US Open, ai opțiunea de a plasa un pariu în fiecare direcție. Un fiecare mod este un pariu pe un jucător pentru a câștiga turneul și pentru ase poziționa în primele cinci (la 1/4 cote). Pariurile în fiecare direcție sunt un o strategie grozavă de folosit pentru jucătorii de golf – cum ar fi un Xander Schauffale (cote 17,00 pentru a câștiga, 4,25 cote pentru a se plasa în primele cinci) care sunt în mod constant în amestec, dar pot cădea lovituri sau două scurte și pot termina primii cinci. Dacă ei se plasează în primele cinci, ai un profit, iar dacă câștigă turneul, câștigi și mai mult.

Cele mai bune pariuri sportive online pentru a paria la US Open 2021

Găsițicele mai bune case de pariuri sportive online pentru a paria la US Open 2021 și alte evenimente PGA Tour de mai jos. Utilizatorii noi din România care se alătură prin linkurile de mai jos pot primiun bonus exclusiv de bun venit. Poți folosi acel bonus pentru a paria pe jucătorii tăi de golf preferați și pe alte sporturi.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive