Vezi toate site-urile de pariuri sportive
US Masters 2021 Free Picks And Predictions

Pronostic și pronostic gratuit US Masters 2021

The Cote la Turneul de Masters din SUA din 2021 have been released deoarece căutarea din acest an pentru jacheta verde este programată oficial să aibă loc de joi, aprilie 8-duminică 11 aprilie. Să aruncăm o privire la câteva pariuri pe golf care ar putea aduce o valoare excelentă.

Evenimentul va avea loc, desigur, la istoricul Augusta National Golf Club din Augusta, Georgia, cu o valoare totală de 11,5 milioane de dolari. Dustin Johnson deschide lucrurile drept favoritul evident, având în vedere că este campionul apărător.

Faceți clic aici pentru mai multe resurse de pariuri pe golf.

Așa cum am menționat anterior, cotele pentru Turneul Masters din SUA din 2021 sunt acum disponibile. Cotele au fostultima actualizare pe 6 aprilie 2021:

Cote Masters 2021BetwaySports Interaction888 Sport
Justin Rose4.504,504,50
Jordan Spieth8,508,50 9.00
Jon Rahm13.0013.0013.00
Justin Thomas 13.0013.0013.00
Patrick Reed13.0013.0013.00
Hideki Matsuyama15.0015.0015.00
Webb Simpson19.0019.0020.00

Turneul Masters din SUA este întotdeauna o experiență interesantă atât pentru fanii golfului ocazional, cât și pentru cei hardcore.| ||642

Naturally, there will be a lot of talent on display. Unii jucători de golf ar putea chiar să cadă sub radar, precum Dustin Johnson și Jordan Spieth care țin titlurile. Oricare dintre acești jucători de golf ar fi o alegere grozavă, darsunt neapărat cele mai bune alegeri din punct de vedere al pariurilor?

Acest weekend va fi cu siguranță unul pentru cărțile de istorie, așa că asigurați-vă că vă conectați! În timp ce sunteți renunțând și eliminând pandemia cu niște golf incredibil (și, sperăm, niște gustări gustoase),de ce să nu pariezi pentru a face lucrurile mai interesante? Există atât de mulți jucători de golf intriganți pentru a paria șiExperții noștri interni în pariuri pe golf sunt foarte încântați să-și împărtășească alegerile.

Înainte de a începe, totuși, am dori să vă reamintim că | ||654ALWAYS check golf news early and often. Anyone and everyone is susceptible to injury and/or illness, mai ales când COVID-19 este încă atât de răspândit, din păcate.

Fii în siguranță și fii informat.

2021 US Masters Tournament Picks & Predictions

Să începem lucrurile înainte dearuncați o privire mai atentă la două dintre numele de top care participă la SUA 2021 Turneul Masters—Dustin Johnson și Jordan Spieth.

Dustin Johnson va fi, fără îndoială, o selecție populară, dar este șifoarte Rar să vezi un jucător de golf câștigând turnee Masters consecutive. De fapt, s-a întâmplat doar de trei ori în istorie. Șansele sale de a repeta ca campion sunt departe de a fi garantate.

Jordan Spiethcu siguranță are o istorie de performanță bună la Masters.A tras 270 în drum spre câștigarea jachetei verde în 2015, care a fostcel mai mic scor câștigător la un Masters Turneu din 1997 (realizat de Tiger Woods) până laJohnson a câștigat anul trecut împușcând 268.

Spieth a fost, de asemenea, vicecampionat atât la Turneele Masters 2014, cât și 2016|| |682, coming within three strokes of winning both times.

Din nefericire pentru Spieth, Johnson are un avantaj clar când vine vorba de clasamentul mondial oficial de golf 2021.| ||687

Johnson is în prezent jucătorul de golf pe locul 1 în lume, în timp ceSpieth a coborât până la locul # 67.

În ciuda rangului său descurajator, Spieth a încheiat o serie de pierderi de patru ani în PGA Tour în weekendul trecut obținând o victorie foarte impresionantă la Valero Texas Open.Recent s-a clasat în top-10 la cinci evenimente diferite și are un impuls incredibil în direcția Augusta. Poate că o jachetă verde pentru a doua carieră este în cartea lui Jordan, care este încă foarte tânăr la doar 27 de ani.

Amândoi jucători de golf sunt, evident, foarte talentați și ar face alegeri grozave, but my money's on Jordan Spieth. Șansele lui sunt o valoare mai bună și se pare că a regăsit recent jocul care aproape a dus la trei victorii în totalul turneului Masters.

Jordan Spieth To win the 2021 US Masters
9.00
Sports Interaction

Selecții și predicții pentru turneul US Masters 2021

Toată lumea iubește un poveste sportivă în care cel defavorizat câștigă totul. În special cei mai buni din sport care caută mereu să câștige un pic de monedă în plus mergând împotriva majorității colegilor lor.

Mulți dintre prietenii tăi pot paria pe Johnson sau Spieth. Dar cine altcineva mai este acolo? Există alte alegeri bune care ar putea să dea roade?

Răspunsul este DA.De fapt, există doi jucători de golf care sunt destul de subestimați pe baza cotelor lor actuale.

Primul dintre acești jucători esteRory McIlroy. Cotele lui par a fi o valoare mai bună decât ar trebui să fie.Mai ales având în vedere că el este în prezent jucătorul de golf pe locul 4 din lume.

Rory McIlroy Pentru a câștiga Masters din SUA 2021
18,00
888 Sport

În ciuda luptelor sale cu consecvența,există multe de ce să-ți placă alegerea lui McIlroy. El a câștigat toate titlurile majore în afară de Turneul de Masters, iar aceasta este șansa lui de a câștiga „Grand Slam” de golf.

Unul dintre cele mai încurajatoare semnea fost îmbunătățirile. a făcut de când a schimbat antrenorul.Rory este acum elev al luiunul dintre cei mai buni antrenori din toate timpurile, Pete Cowen, și va căuta să se concentreze asupra punctelor sale forte într-o încercare pentru a-și îndeplini așteptările personale.

Un alt jucător de golf subestimat de luat în considerare este Xander Schauffele.După ce a apărutdoar o lovitură mai scurtă de desen chiar și cu Tiger Woodsla Turneul de Masters din SUA 2019, Schauffele are un chip pe umăr.

Schauffele nu ar trebui să fie cu adevărat un tip de underdog având în vedere că este jucătorul de golf pe locul 7 din lume, dar șansele spune contrariul.

Xander Schauffele Pentru a câștiga US Masters 2021
22.00
Bodog

Cu 4 victorii în PGA Tour în ultimii 4 ani, Schauffele nu este străin să fie în vârf. Toate aceste victorii au fost fie dintr-o singură lovitură, fie printr-un playoff, adicăde asemenea, este familiarizat să vină cu victorii de ambreiaj sub presiune.

Although both of these golfers would be value picks (that still carry a decent amount of security), Aș sugera să-l alegeți pe Schauffele în locul lui McIlroy.

Vă mulțumim că vă mulțumim pentru că ați accesat alegerile noastre pentru Turneul de Masters din SUA din 2021. Mai jos, veți găsicele mai bune case de pariuri sportive disponibile. Mult succes!

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive