Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Tyson Fury vs Deontay Wilder 3 Fight Odds. Picks & Predictions

Tyson Fury vs Deontay Wilder 3 Fight Odds. Alegeri și amp; Predicții

Aa treia întâlnire întreTyson Fury și Deontay Wilder are loc pe 9 octombrie la T-Mobile Arena din Las Vegas, Nevada.

Lupta a atins programul de box la scurt timp după ce Fury, care l-a luptat cu Wilder la egalitate în decembrie 2018 și l-a învins în februarie 2020, a acceptat să îl înfrunteAnthony Joshua pentrutitlu incontestabil la categoria grea. Acea luptă urma să aibă loc pe 14 august în Arabia Saudită, dar Wilder a câștigat o audiere de arbitraj care l-a forțat pe Fury să-l înfrunte pentru a treia oară înainte de septembrie.

Fury și Wilder erau programați să se întâlnească în acel concurs de trilogii în iulie la T-Mobile Arena din Las Vegas, darFury a contractat COVID-19 și a trebuit să se retragă din concurs. Meciul este acum programat să aibă loc pe 9 octombrie la T-Mobile Arena. Fury își pune în joc titlurileWBC și The Ring la categoria grea în următorul fragment.

Să aruncăm o privire la Tyson Fury vs. Deontay Wilder 3 pariuri.

Luptătorul ASports InteractionSports InteractionLuptătorul B
Tyson Fury1,303,30Deontay Wilder

Consultați pagina noastră cote de box pentru mai multe informații despre box

Tyson Fury (1.30) vs. . Deontay Wilder (3.30)

Wilder a fost favoritul înainteaprimul meci dintre cei doi. Avea un record de40-0 și câștigase toate aceste concursuri, cu excepția uneia, prin knockout. Wilder arăta ca alegerea inteligentă cândl-a aruncat pe Fury în runda a noua. Arăta ca o alegere din ce în ce mai bună cândl-a lăsat pe Fury a doua oară în runda a 12-a, dar o mulțime uluită de aproape 18.000 de la Staples Center din Los Angeles a văzut că Fury a primit. înapoi în picioare și termină lupta. În ciuda doborărilor, luptas-a încheiat la egalitate.

La fel ca prima luptă,Wilder a fost favorizat în revanșa. He wasn't as big a favourite in that bout, but the oddsmakers still liked him. That second meeting between the two took place at MGM Grand Garden Arena in Las Vegas. Wilder had knocked out Dominic Breazeale and Luis Ortiz prior to the rematch, while Fury scored a TKO over Tom Schwarz and a decision over Otto Wallin. Furia a provocat destule pagube în al doilea atac pe care colțul lui Wilder a aruncata aruncat prosopulmult spre supărarea luptătorului,  în strofa a șaptea.

Nici un bărbat nu a luptat de la revanșa din februarie 2020 dintre ei. 

Tyson Fury Pentru a-l învinge pe Deontay Wilder
1,33
PowerPlay

Tyson Fury îl va învinge pe Deontay Wilder

Despite the split draw and TKO loss, Wilder has a chance to win this fight and that chance comes down to his power. With toate, cu excepția uneia dintre cele 42 de victorii ale carierei sale prin knockout, Wilder are întotdeauna șansa să prindă culoarea adversarului și să-și încheie noaptea, dar avantajul pe care Fury îl are în acest concurs este el dejas-a luptat cu Wilder timp de 19 runde. Cu alte cuvinte, Fury ar trebui să știe ce va aduce adversarul său în ring și ar trebui să poată găsi o modalitate de a reduce pericolul.

Tyson Fury Pentru a-l învinge pe Deontay Wilder
1,33
Bet99

Cred că Fury va face bine ce a făcut în a doua întâlnire pentru a nega puterea lui Wilder și anumeînchide distanța și lupta în apropiere. If Wilder doesn't have spațiu sau timp, el nu va putea obține puterea de care are nevoie cu pumnii lui pentru a-l prinde pe Fury cu suficientă forță pentru a-l doborî sau afară.

De asemenea, cred căluptă îndeaproape îl va frustra pe Wilder și îi va distruge energia, ceea ce îi aduce doar beneficii Fury.

Previziunea mea este că Fury va obține o altă victorie prin TKO în fața lui Wilder în această luptă din trilogie.

Tyson Fury Pentru a-l învinge pe Deontay Wilder
1,33
Bodog

The wildcard-ul din acest fragment este meciul uriaș care se petrece acolo pentru Fury vs. Joshua. Acea luptă, o luptă rară de unificare a titlului la categoria grea ar trebui să ofere toată motivația de care are nevoie Fury pentru a se concentra pe să-l scoată pe Wilder din cale și să deschidă astfel ușa uneizi de plată enormă și | ||808possibly a place in the boxing history books.

Unde să pariezi pe Tyson Fury Vs Deontay Wilder 3?

Vezi mai jos  case de pariuri sportive de top, cum ar fi SportsInteractin (SIA), unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

    View All Sports Betting Sites