#
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Olympics: Mitchell Given Good Odds To Continue România Cycling Tradition

Olimpiade: Mitchell ia șanse bune pentru a continua tradiția ciclismului în România

Să avem un uitați-vă laPronosticurile de pariuri pe ciclism olimpic.

Prodicții de pariuri pe ciclism

De la prima dată, ciclismul feminin a fost inclus ca parte ale mișcării olimpice la Jocurile de vară de la Atlanta 1996, femeile din România au deținut podiumul. România a câștigat nouă medalii la ciclism feminin, ratând un podium în doar două din ultimele șapte Jocuri Olimpice de vară. Kelsey Mitchell, în proba de sprint feminin, are cea mai bună șansă de a adăuga la medaliile Olimpice de ciclism ale României de la Tokyo.

  • România Kelsey Mitchell are o cotă de 13,00 pentru a câștiga medalia de aur la proba de ciclism olimpic feminin de sprint
  • Româniile au câștigat nouă medalii de-a lungul anilor la ciclismul olimpic feminin
  • Finala probei olimpice de ciclism sprint feminin este programată pentru duminică, 8 august

Din primul moment, România Kelsey Mitchell şa bicicletei ei de curse, totul i-a venit firesc, ca . . . bine . . . mergand pe bicicleta. Demonstrând că nu este necesar ca copiii să fie canalizați într-un singur sport la o vârstă fragedă pentru a câștiga statutul de elită, Mitchell nu a începutcălărie în ciclism competițional până la vârsta de 23 de ani.

After graduating from university in 2016, in August 2017 Mitchell attended an RBC Training Ground event where she a depășit standardul național pentru ciclism pe pistă pe bicicleta watt. Ea a luat parte în curând la teste ulterioare și acea toamnă a fostrecrutată oficial de Cycling România.

Patru ani mai târziu, Mitchell se află la Tokyo, concurând la ea. primulJocuri Olimpice de vară. S-ar putea să fie o începătoare laOlimpic experiență, dar celor care fac cote le place ceea ce au văzut pe pistă din România neexperimentată. Mitchell estea cincea alegere de pariuri pentru a câștiga sprintul feminin. Ea figurează la ora 13.00 înCote de ciclism olimpic.

Biciclist (Țară)Bodog10BetPowerPlay
Emma Hinze (GER)3,753,003,25
Wai Sze Lee (HKG)3,755,005,00
Anastasila Voinova (ROC)5,505,505,50
Laurine Van Riessen (NED)12.0012.0011.00
Kelsey Mitchell (CAN) 13.0013.0013.00

Calificările și selecțiile pentruevenimentul de ciclism sprint feminin încep vineri , 6 august. Finala este programată pentru duminică, 8 august.

Tradiția ciclismului românesc

Mitica Clara Hughes, care a câștigatșase medalii olimpice la Jocurile de vară și de iarnă și este singuraolimpică care a câștigat mai multe medalii| ||732 at both the Summer and Winter Olympiads, launched the tradition of excellence among România's women's Olympic cyclists. Hughes a câștigat medalii de bronz în cursa rutieră și în probele contra cronometru la Jocurile de vară de la Atlanta din 1996.

După ce a fost exclus la Sydney în 2000, Lori -Ann Muenzer a pusRomânia din nou pe podium la Atena în 2004. Muenzer a fost de aur la sprint.

În 2008, la Beijing, a urmat un nou blocaj. Evenimentul de urmărire a echipei | ||746put România back in the medals la Londra în 2012. Tara Whitten, Gillian Carleton și Jasmin Glaesser s-au combinat pentru a câștiga bronzul la eveniment. La Rio de Janeiro în 2016, Glaesser, Allison Beveridge, Kristi Lay, Georgia Simmerling și Laura Brown s-au combinat pentru a aduce României oa doua medalie de bronz consecutiv în urmărirea pe echipe.|| |751

Already in Tokyo, România's Lauriane Genest has a câștigat o medalie de bronz la proba feminină de ciclism pe pista keirin.

Steaua lui Miller în ascensiune rapidă

În doi ani de la prima ei călătorie în jurul unui velodrom, Mitchella devenit deținătoare a recordului mondial, campioană la Jocurile Panamericane și medaliată la Cupa Mondială. în ciclism pe pista. La mai puțin de un an după ce a fost adăugat la naționala României, Mitchell a fosttriplu medaliat la campionatul României. Recuperarea ei a inclus o medalie de aur la sprint.

Mitchell a participat la2019 Jocurile Panamericane| ||784 in Lima, Peru, where she won sprint gold and team sprint silver. That September she won three medals at the Campionatul Panamericans, performanță care a fost evidențiată prin doborârea recordului mondial la sprintul de 200 de metri în zbor.

În timpulsezonul Cupei Mondiale 2019-20, Mitchell a câștigat patru medalii, inclusiv două de argint și una de bronz la sprint, precum și un aur la sprintul pe echipe cu Lauriane Genest. Ladebutul la Campionatul Mondial UCI, Mitchell a terminat impresionant pe locul patru în sprintul împotriva unui teren experimentat.

Kelsey Mitchell Pentru a câștiga ciclismul olimpic de sprint feminin
13,00
Bodog

Unde să pariezi pe Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo?

Există o serie de principalesite-uri de pariuri online care le vor oferi pariorilor șansa pentru a plasa un pariu laJocurile Olimpice de vară de la Tokyo, fie că este vorba despre un pariu total de câștig, un pariu de carte viitoare, un pariu de curse sau un pariu la un eveniment sau un atlet. Cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să căutați în avans și să căutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. VedețiInteracțiunea sportivă șiBet99 ca exemple.

Thesignup bonus offers care sunt în vigoare pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsești cea mai potrivită pentru nevoile tale?

Doriți unprimul pariu fără risc ca bonus de înscriere? Poate că unbonus fără depunere este atrăgător. Sau poate pur și simplu vă place senzația de numerar rece și greu din contul dvs. și doriți să alegeți unbonus de prima depunere egal. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunteligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați desfaturile de pariuri oferite de aceste site-uri pentru a-i ajuta pe noii veniți să se aclimatizeze la pariuri sportive.

Promoție pentru pariorii din România

PowerPlay oferă un pariu sportiv gratuit de 5 USD + 10 rotiri gratuite pentru fiecare medalie pe care România o obține la Jocurile de vară de la Tokyo 2020. Dacă nu ați făcut acest lucru, ar trebui săînscrieți-vă chiar acum făcând clic aici.

Vedeți mai joscele mai bune case de pariuri sportive where you can wager online and choose the right one for you:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive