Vezi toate site-urile de pariuri sportive
România Men In 4x100 Relay Medal Hunt

România Men In 4x100 Stafe Medal Hunt

Verificațipariuri alegeri pentru cursa de ștafetă masculin 4x100.

Ghid de pariuri în ștafetă 4x100

Tokyo sa dovedit deja a fi o performanță epică pentru sprinterii masculini din || |652Olympic track and field competition. Andre DeGrasse a câștigat o medalie de bronz și apoi a oferit o performanță cu medalie de aur la 200 de metri. Este prima România care a câștigat proba de 200 de metri de la Percy Williams în 1928. România a câștigat și medalii lastafeta 4x100 de metri de trei ori. Cotelor le plac șansele de a face acest lucru din nou în Japonia.

  • Șansele României de a câștiga ștafeta olimpică de 4x100 metri masculin s-au scurtat semnificativ în ultima săptămână
  • Pe 27 iulie, România a fost listată la o linie de pariuri de 26,00 pentru a câștiga cursa
  • Astăzi, acele cote s-au redus la 4,50

Șansele României de a câștigaȘtafeta olimpică masculină de 4x100 metri| ||667 at the Tokyo Summer Jocurile Olimpice se mișcă mai repede decât obține Andre DeGrasse de la blocurile de start până la linia de sosire. Cu doar opt zile în urmă, pariorii puteau accesa o linie de pariuri a României câștigândevenimentul de ștafetă de semnătură a Jocurilor Olimpice la cota de 26.00.

La în acel moment, România au fost a opta alegere de pariuria opta alegere de pariuri pentru a câștiga cursa. Astăzi, după performanțe impresionante ale lui DeGrasse la 100 și 200 de metri, acelecote pe România s-au scurtat dramatic la 4,50. România este acuma treia alegere pe această piață de pariuri, ceea ce ar însemna că România va primi o medalie în cadrul evenimentului pentru al doilea Joc de vară consecutiv. România a câștigat omedalia de bronz la ștafeta 4x100 metri la Jocurile de vară de la Rio de Janeiro 2016.

ȚarăBodog
Jamaica| ||7022.25
România4,50
Italia4,50
China5,50
Marea Britanie5,50

Finalele pentru ștafeta 4x100 de metri se țin întotdeauna înweekend-ul trecut de competiție la fiecare Joc Olimpic de vară. Cursa de anul acesta este programată pentru vineri, 6 august, la ora 21:50. ET.

4x100 olympic run

Liceul DeGrasse

Andre DeGrasse a înștiințat la Rio că el a fost unul dintre cei mai mari sprinteri aicei mai mari sprinteri ai lumii. DeGrasse a câștigat trei medalii la2016 Jocurile Olimpice de vară. A capturat un bronz la 100 de metri. La asta s-a adăugat o medalie de argint la 200 de metri. Pentru a încheia o performanță record a unui sportiv masculin din România într-o singură Olimpiada, el a ancoratrunta României la o medalie de bronz la ștafeta 4x100 de metri.

A crescut din nou ritmul la Tokyo. DeGrasse a câștigat a doua sa medalie de bronz consecutivă la 100 de metri. Apoi a încheiataproape o secetă de un secol alergând la o medalie de aur la 200 de metri. A fost prima dată când România a câștigat o medalie de aur olimpică de 200 de metri de când Percy Williams a făcut-o în 1928.

El este gata să ancoraȘtafeta 4x100 de metri a României team again as they chase another medal and DeGrasse pursues history. He could become the primul atlet masculin din România care să câștige cel puțin trei medalii la Jocurile Olimpice succesive. Înotatoarea Penny Oleksiak este singuraatletă din România care a câștigat minim trei medalii la olimpiade succesive.

Povestea de succes în ștafetă 4x100 a României

Primul podium al României la ștafeta 4x100 de metri a venit la Los Angeles laJocurile de vară din 1984. Ben Johnson, Tony Sharpe, Desai Williams și Sterling Hinds s-au combinat pentru a câștiga o medalie de bronz.

Data viitoare când Jocurile de vară au avut loc în America de Nord,România a câștigat o medalie de aur. moment pe pistă în ștafeta 4x100 metri. Donovan Bailey, care dejacucerise medalia de aur la 100 de metri, a ancoratEchipa 4x100 a României la o performanță cu medalia de aur. Robert Esmie, Glenroy Gilbert, Bruni Surin și supleantul Carlton Chambers au făcut și ei parte din această victorie magică.

Douăzeci de ani mai târziu, au făcut-o din nou. DeGrasse a ocupat rolul de ancoră pentruechipă cu medalie de bronz din Rio. Akeem Haynes, Aaron Brown, Brendon Rodney și supleantul Bolade Ajomale au făcut parte, de asemenea, din echipa câștigătoare de medalii. Timpul lor de 37,64 secunderămâne un record în România pentru eveniment.

men's olympic run odds

Echipa României la Tokyo

DeGrasse a revenit la ancora echipa din Tokyo, deoareceRomânias caută să câștige medalii 4x100 în olimpiade consecutive pentru prima dată. Brown, care a terminat pe locul șase în finala de 200 de metri, a revenit și el pentru a doua încercare, la fel ca și Rodney. Singurul nou venit în grupă este Jerome Blake.

Goana pentru medalia de aur a fost aruncată la scară largă deschis când americanii favorizați nu au reușit să avanseze în finală.

România Pentru a câștiga ștafeta 4x100m masculin olimpic
4,50
Bodog

Unde să pariezi la Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo?

Există o serie de principalesite-uri de pariuri online oferiți pariorilor șansa de a plasa un pariu laJocurile Olimpice de Vară de la Tokyo, fie că este vorba despre un pariu total câștigător, un pariu de carte viitoare, un pariu de curse sau un eveniment sau pariu de prop de atlet. Cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să căutați în avans și să căutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. ConsultațiInteracțiunea sportivă șiBet99 ca exemple.

Thesignup bonus offers care sunt în vigoare pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

Doriți unprimul pariu fără risc ca bonus de înscriere? Poate că unbonus fără depunere este atrăgător. Sau poate pur și simplu îți place senzația de numerar rece și greu din contul tău și vrei să optezi pentru unbonus la prima depunere egal. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunteligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați desfaturile pentru pariuri oferite de aceste site-uri pentru a-i ajuta pe nou-veniți să se aclimatizeze la pariuri sportive.

Olimpiade cu PowerPlay

PowerPlay is offering its customers a $5 free bet + 10 free spins for every single medal România gets in Tokyo 2020. Interested? Click aici!

Vezi mai joscele mai bune case de pariuri sportive unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel potrivit pentru tine:| ||877

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive