Oscar pentru cea mai bună imagine
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
The Oscars 2021 Betting Picks

Pariuri la Oscar 2021

Obținereacele mai bune alegeri la pariuri la Oscar 2021| ||639 will help you enjoy the 93rd Academy Awards on another level. This is a big betting event, so time to get in on the action and raise the stakes for the awards ceremony this April. 

 • Ce: Cea de-a 93-a ediție a Premiilor Academiei
 • Când: 25 aprilie 2021
 • Unde: Dolby Theatre și Union Station din Los Angeles
 • Nominalizări anunțate pe 15 martie 2021

Poți paria pe premiile Oscar?

Puteți absolutmiriați pe premiile Oscar. Mulți oameni cred că pariurile pe ceremoniile de premiere sunt interzise.

Poate că începe să miroase a manipulare sau a ceva care ar putea înclina balanța. Desigur, este interzis ca oricine decide cine câștigă Oscarurile să parieze pe Oscaruri. Asta ar fi ca și cum un arbitru miza un pariu într-un joc pentru care îndeamnă.

În afară de asta, poți paria pe premiile Oscar așa cum ai face pentru alte evenimente sportive. Face parte din categoria „divertisment” dinmajoritatea caselor de pariuri sportive. Această categorie include și alte ceremonii de decernare a premiilor, întâmplări în intrigile emisiunilor TV demne de exces și chiar rezultatele concursului de mâncare de hot dog.

Iatătop site-uri de pariuri la Oscar.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Oscar for Best Picture Pick

  Cele mai bun caine al pariurilor la cea de-a 93-a ediție a premiilor Oscar este, desigur, câștigătorul celui mai bun filmtop dog of betting on the 93rd Academy Awards is of course the winner of the Best Picture. Nu în fiecare an ai un favorit absolut în această categorie, așa cum o facem noi anul acesta. Prin favorit absolut, mă refer la orice cotă care este reprezentată de valori între 1,0 și 2,0.

  Acesta este diferit de un favorit relativ care va fi cea mai mică cotă, dar nu neapărat sub 2,0. Favoritele relative au cele mai multe șanse de a câștiga, dar nu au neapărat șanse mai mari de 50% să fie alese.

  Oscar pentru cea mai bună imagineSports InteractionBetwayBodog
  Nomadland1,351,361,36
  Procesul lui Chicago 75,195,55,5
  Minari9 1213
  Tânără promițătoare151313
  Mank161717
  Iuda și Mesia Negru152121
  Tatăl538161
  The Sound of Metal525167
   

  Anul acesta,Nomadlandeste doar acel film. La 1.36 laSports Interaction, este de departe favorit la acel pariu sportiv. Acest film a fost apreciat universal de critici. Peisajul său pitoresc frumos și metodele inovatoare de turnare l-au făcut un lucru sigur pentru o nominalizare.

 • Joacă online acum
  Interacțiune sportivă Recenzie
  BONUS $ 500
 •   

  Celălalt candidat de top pentru categoria Cea mai bună imagine esteThe Trial of the Chicago 7. Această versiune Netflix urmează Kangaroo Court care a urmat Convenția Națională Democrată de la Chicago în 1968. În timp ce regizorul și scriitorul Aaron Sorkin este cel mai bine cunoscut pentru că este doar scriitorul, îi puteți vedea semnătura pe tot filmul.

  Programată perfect pentru a coincide. Odată cu zeitgeist-ul din Statele Unite, când încrederea în guvern era la cel mai scăzut nivel istoric, acestfilmul îl are pe Sacha Baron Cohen (Borat) în rolul lui Abbie Hoffman. Pentru acest rol, a fost nominalizat și pentru cel mai bun actor în rol secundar la cea de-a 93-a ediție a Premiilor Academiei.

  În această categorie, mergeți cuNomadland. While it has become trendy for big streaming houses to take home awards, and The Trial este fără îndoială un film ucigaș, inovația dinNomadland înseamnă că este un favorit de departe.

  Oscar pentru cel mai bun regizor ales

  Această categorie devine și mai ușoară.Nomadland a fost un film grozav și probabil că va lua acasă cea mai bună categorie de imagini. Având în vedere că este nominalizat la șase categorii în total, în timp ceMank a fost nominalizat la zece, ne spune că geniul acestui film este concentrat în câțiva actori cheie.|| |1244

  Director Chloé Zhao is the superstar here. Her sense of timing, her decision o cast actual nomads in the film, and the way the setting leaves an impression on the viewer are all innovative hallmarks of this burgeoning director.  

  Șansele aici sunt foarte în favoarea ei.Bodog, de exemplu, are cota ei de 1,1, ceea ce înseamnă că ar trebui să pariezi 1000 USD pentru a câștiga 100 USD. Acest pariu ar putea să nu merite, deoarece rambursarea va fi atât de mică. Cu toate acestea, dacă veți paria pe această categorie, mergeți cu Zhao până la capăt.

   

 • Joacă online acum
  Bodog Recenzie
  BONUS $ 400
 • Istoricul pariurilor Oscar

  De cele mai multe ori,putem avea predicții destul de bune desprewho will win the Academy Awards. Cu toate acestea, există întotdeauna surprize și momente care fac istorie.

  De exemplu, anul trecut,Parazit a făcut istorie caprimul film în limba non-engleză to câștigă prestigioasaCategoria cea mai bună imagine.

  Anul acesta este o excepție, deoarece există unfavorit absolut pentru categoria Cea mai bună imagine. Deoarece există atât de mulți nominalizați, adesea există doar o rudă, dar nu un favorit.Parazit de exemplu, a fost doar un favorit relativ la 2.2.

  Alții au fost de-a dreptul nepotriviți. Deci nu este nevoie să numărați pe niciunul dintre ele pentru numărare încă. Un exemplu clasic de pariu nefavorabil pentru Premiile Oscar esteMoonlight. La 5.30, era departe de favoritul. Cu toate acestea, acum este un film clasic despre care toți sunt de acord că merită locul său printre cei mai buni.