Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Can Novak Djokovic Win An Unprecedented Golden Slam?

Poate Novak Djokovic să câștige un Golden Slam fără precedent?

Deja,Novak Djokovic a câștigat titlurile Australian Open, French Open și Wimbledon. S-a dovedit a fi jucătorul dominant de Grand Slam pe un teren dur (Melbourne), pe zgură (Roland Garros) și pe iarbă (All England Lawn Tennis Club). Starul sârb este o victorie la US Open departe de a finaliza primul Grand Slam de tenis masculin dintr-un singur sezon din 1969. Poate face un pas mai departe, să câștige Jocurile Olimpice șitermină Golden Slam?

Ghid de pariuri Golden Slam

  • Novak Djokovic este favoritul cu 2.10 pentru a câștiga US Open 2021, un Grand Slam de tenis complet pentru un singur sezon
  • Djokovic is also given 10.00 odds of winning the U.S. Open and Tokyo Olympic Games gold medal to complete a Golden Slam
  • Niciun jucător masculin nu a câștigat vreodată Golden Slam de tenis 

Novak Djokovic este în pragula face istorie semnificativă a tenisului pe mai multe niveluri. După 6-7(4-7), 6-4, 6-4, 6-3 față de italianul Matteo Berrettini în finala de simplu masculin de la Wimbledon de duminică, Djokovic este trei la trei când vine vorba de câștigarea2021 Grand Slam al tenisului. Are nevoie doar de o victorie la US Open pentru a finalizaprimul Grand Slam la tenis masculin din 1969.

Facătorii de cotepariază pe Djokovic finalizează călătoria. El este favoritul cu 2.10 pentru a câștigaU.S. Deschis mai târziu în această vară în New York City. Djokovicenumeră deja trei titluri U.S. Open pe CV-ul său. El a câștigat turneul în 2011, 2015 și 2018.

JucătorBodog
Novak Djokovic10.00

Numărul 1 mondialjucătorul de tenis ar putea merge și mai departe, totuși, și ar putea deveni primul jucător masculin caretermină Golden Slam câștigând aur olimpic. El este, de asemenea,1,90 favorit pentru a câștiga medalia de aur în competiția de simplu masculin la viitoarele Jocuri Olimpice de vară de la Tokyo. După victoria sa la Wimbledon, Djokovic a fost neangajatcu privire la planurile sale olimpice, sugerând că era 50-50 dacă va merge în Japonia pentru Jocurile Olimpice.

O victorie istorică

Victoria lui Djokovic asupra lui Berrettini la Wimbledon l-a făcut primul jucător de tenis care a câștigattitluri de Grand Slam în același an pe trei suprafețe de joc diferite de la Rafael Nadal în 2010.

A fost și || |71320a victorie de Grand Slam în carieră pentru Djokovic. Acest lucru l-a egalat pe Joker cu Nadal și Roger Federer pentru cele mai multe turnee de Mare șleme câștigate de un jucător de sex masculin de când a începutEra Open a tenisului în 1969.

Pe lângă cele trei titluri ale lui US Open, a câștigat de șase ori acum la Wimbledon (2011, 2014, 2015, 2018, 2019, 2021). Victoria de la French Open din acest an a fost a doua pentru Djokovic. A fost, de asemenea, învingător acolo în 2016. Djokovic a câștigat Australian Open în 2008, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016, 2019, 2020 și 2021).

Amenajări la Flushing Meadows

Anul trecut, Djokovic a făcut oieșire jenantă de la US Open. În timpul turului al patrulea împotriva lui Paulo Carreno Busta, Djokovic a fost exclus de la turneu după ce a lovit accidental un oficial de linie în gât cu o minge de tenis.

Ce modalitate mai bună de a repara decât devenindprimul jucător de tenis masculin care a câștigat Grand Slam de la australianul Rod Laver în 1969? Laver a câștigat și Grand Slam în 1962. Americanul Don Budge, în 1938, estedoar alți jucători masculini care finalizează Grand Slam într-un an calendaristic.

Este a treia oară când Djokovic câștigătrei din patru Grand Slam-uri în același an. A câștigat toate, cu excepția Openului Francez în 2011 și toate, cu excepția Wimbledonului, în 2016. A deținuttoate cele patru titluri de Grand Slam simultan pe o perioadă care acoperă 2015-2016.

Traim Visul Olimpic?

Dacă Djokovic alege să se îndrepte spre Tokyo și să joace subcinci inele ale competiției olimpice, calea lui la o medalie de aur s-ar putea să nu fie un lucru riguros, deoarece ar găsi câștigarea unuieveniment obișnuit ATP. Printre cei care au optat pentru a trece la Olimpiadaturneul de tenis se numără Nadal, austriacul Dominic Thiem, românul Denis Shapovalov, australianul Nick Kyrgios și americanul Reilly Opelka.

JucătorBetway
Novak Djokovic1,90
Daniil Medvedev4,00
Stefanos Tsitsipas5,00
Alexander Zverev7,00
Andrey Rublev12,00
Roger Federer|| |78115.00

Djokovic a câștigatmedalia de bronz la Jocurile Olimpice din 2008 de la Beijing.favorit la victorie Acum cinci ani la Rio, Djokovic a pierdut în primul tur în fața spaniolului Juan Martin Del Potro.

Steffi Graf din Germania, în 1988, este singura jucătoare de tenis carea câștigat un Golden Slam într-un an calendaristic.

Unde să pariezi pe turneul olimpic de tenis?

Există o serie de pariuri online de topparii online site-uri care le vor oferi pariorilor șansa de a paria peCote la tenisul olimpic masculin la simplu.cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să căutați în avans și să căutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. VedețiComeOn Sports și10Bet ca exemple.

Thesignup bonus offers care sunt în vigoare pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

Vrei un | ||831risk-free first bet ca bonus de înscriere? Poate că unbonus fără depunere este atrăgător. Sau poate pur și simplu vă place senzația de numerar rece și greu din contul dvs. și doriți să alegeți unbonus la prima depunere egal. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunteligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați desfaturile de pariuri oferite pe aceste site-uri pentru a-i ajuta pe nou-veniți să se aclimatizeze la pariuri sportive.

Vezi mai jostop sportsbooks unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel potrivit pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive