Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Rugby World Cup Final Free Picks & Predictions: England vs South Africa

Finala Cupei Mondiale de rugby Alegeri și predicții gratuite : Anglia vs Africa de Sud

Ce turneu a fost acesta; Anglia a avut o performanță fără precedent și de-a dreptul dominatoare față de Kiwi sâmbătă, urmată de o semifinală îngrozitor de strânsă între Țara Galilor și Springbok pentru a pregăti finala de la Yokohama.

Anglia și Africa de Sud va participa la o finală a Cupei Mondiale de rugby pentru a doua oară în 12 ani. Locul de desfășurare este Stadionul Internațional Yokohama și lovitura de start va avea loc la ora 9:00 EST.

Vom auzi sâmbătă la normă întreagă zgomotul carului de leagăn jos?|| |657

Anglia pentru a-l aduce acasă (1.44)

Oamenii lui Eddie Jones au dat o performanță titanic to show the All Blacks how the Northern Hemisphere representatives can play.

Pentru a pune în perspectivă cât de mare a fost această victorie, All Blacks nu pierduseră niciun sfert de finală din moment ce au jucat Fra Acum peste 10 ani.

Praful pare să se fi așezat acum și Eddie Jones nu se va încurca cu pregătirile lui. Un antrenor care trăiește și respiră sportul va ști ce este în joc și cât de aproape sunt cei Trei Lei de a-și revendica cel de-al doilea titlu de Cupă Mondială.

Cote de pariuri ale casei de pariuriCote de pariuri la Cupa Mondială de rugby| ||691 heavily favour England, and rightly so. If they can replicate their semifinal performance they will run over this Springboks side.

Așteptați-vă ca Anglia să fie prea mult pentru Springboks și să câștige finala.

Anglia To beat South Africa
1,44
10Bet

Africa de Sud va câștiga It (2,75)

Springboks au părut controlul în semifinala lor împotriva Țării Galilor lui Warren Gatland . Dar, cu o încercare în repriza secundă pentru Țara Galilor, a însemnat un final demn de joc. Din păcate pentru Țara Galilor, o lovitură de pedeapsă de la omul meciului, Handre Pollard, a câștigat-o în cele din urmă.

Africa de Sud are o mulțime de jucători fizici și fizicul lor este ceva care a devenit sinonim cu partea lor la această cupă mondială. Acesta este ceva ce vor căuta să folosească împotriva Angliei.

Cu toate acestea, Anglia nu are lipsă de jucători fizici și au talentul să-l egaleze. Modul în care au demontat Noua Zeelandă a fost cu adevărat remarcabil și acesta este ceva care va fi în mintea jucătorilor Springbok.

Formul iese pe fereastră în astfel de ocazii - poate Africa de Sud să-l smulgă din strânsoarea Angliei?

Ia o pată în Africa de Sudpentru a câștiga finala.

Africa de Sud Pentru a învinge Anglia
2,75
PowerPlay

Ambele echipe greu de defalcat, total de puncte sub 37,5 (1,90)

Africa de Sud este obișnuită să fie în finala Cupei Mondiale. Au câștigat două și vor fi pregătiți pentru un al treilea titlu, având în vedere talentul afișat cu această echipă tânără și foarte fizică.

Anglia nu are egal la cifra de afaceri și va pune acest lucru pe Springboks.Maro Itoje s-a bucurat de aplaudările omului-de-meci împotriva lui Kiwi,câștigând 4 turnover-uri;cu o combinație de formație, maul și în defalcare.

Fizicitatea acestei echipe din Africa de Sud, înseamnă că vor putea egala Anglia. Dar întrebarea este dacă își pot impune stilul de joc bărbaților lui Eddie Jones. Va fi un meci strâns, fără prea mult spațiu pentru a lucra.

Notăm că scorul final va fi ceva în jur19-7 în favoarea Angliei.

Luați puncte totale pentru a fi sub 37,5.

Total de puncte Pentru a ajunge sub 37,5
1,90
Bodog

Jonny May pentru altul, Jonny May înscrie oricând o încercare (5,0)

Extremul stâng al Angliei,care s-a bucurat de un turneu minunat, adunând două încercări împotriva Australiei și făcând câteva performanțe grozave, a primit aprobarea pentru finală.

He hobbled off against the Kiwis on Saturday after receiving a crunching tackle from the All Blacks defence. But Eddie Jones has since come out and cleared him to play, but Willi Heinz is out injured and Ben Spencer will replace him.

Modul în care Anglia a configurat, Jonny May își va avea oportunitățile de a contribui. Anglia, cu siguranță, nu va juca în același mod în care a făcut-o împotriva Noii Zeelande, dar va merge la lături când vor scăpa de cadavre și acesta va fi momentul lateralului.

Banii inteligenti spune că Jonny May va înscrie oricând. .

Jonny May Oricand, marcator de încercare
5,0
888 Sport

Faceți clic aici dacă căutați mai multealegeri și pronosticuri gratuite.